Внимание ЛОКОМОТИВ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Внимание ЛОКОМОТИВ!

Мнениеот Der Führer » 23 юни 2015 12:41

Пичове , защо се връзвате на глупости ? УЕФА вече каза едно голямо "НЕ" на "Литекс ЦСКА" . Кое ви кара да мислите , че положението ще е по-различно за който и да е друг отбор . Който и отбор да се прекръсти на ЦСКА , гори за минимум 3 години от евротурнироте . Последната такава врътка пробваха от Трабзонспор . Реакцията на УЕФА беше следната - изваждане на отбора от евртурнирите , мониторинг и предписания да се припознае "фалиралия" стар Трабзонспор . В крайна сметка това и се случи - Трабзонспор в момента е със страта си регистрация и си изплаща дълговете .
Освен това - няма как Литекс и друг отбор да играят в една и съща група , след като Гриша Ганчев ще е свързан и с двата клуба . А ако някой си мисли , че той ще изтърве питомното - развит проект ( Литекс ) , редовно участие в ЕКТ , продуктивна школа ... за някакви хипотетични ползи от базите на ЦСКА ( които не се знае в чии ръце ще отидат ) ... значи спешно се нуждаде от специализирана медицинска помощ .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 23 юни 2015 12:53

Това ни е ясно. Но също така сме наясно къде живеем.
Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 23 юни 2015 13:26

АКО всичко това което се пише и говори е истина понеже досега никой не е излезнал да каже официално то тогава бих попитал Гигов ,макар че знам че няма да ми отговори.Дали би продал дъщеря си Ели?Добър или лош,мразен или обичан 20 години се е грижил за Локо сф и отбора би трябвало да му е като дете.?20 години съм го подържал но направи ли тая гавра с нас нека провидението го накаже.По документи Локо сф може да е негов но ние носим Локо сф в сърцата си и си искаме нашия си Локомотив!Начко ще се обърне в гроба ако Локо стане ЦСКА!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 23 юни 2015 13:33

Viktor4o_Rs написа:Е ако погледнете форума на ЦСКА, там пишат уникални индивиди :lol: :lol: :lol: Директно си казват, че няма да подкрепят ЦСКА, ако не е в А група :shock: :shock: :shock: Бас държа, че ако Домуса им пусне мухичката, че ще преименува Лудогорец на ЦСКА, веднага ще са готови да го приемат :lol: :lol: :lol: Всъщност, то и Батков и Венци ако им обещаят титли и купи, пак ще са готови :lol:

Между другото дори едни Домусчиев си стартира проекта от В група.Макар имаше възможности да купи много лицензи.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 23 юни 2015 14:18

Думувчиев затова върви напред, докато оня от Микре върти само далавери.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 23 юни 2015 14:25

loko29 написа:АКО всичко това което се пише и говори е истина понеже досега никой не е излезнал да каже официално то тогава бих попитал Гигов ,макар че знам че няма да ми отговори.Дали би продал дъщеря си Ели?Добър или лош,мразен или обичан 20 години се е грижил за Локо сф и отбора би трябвало да му е като дете.?20 години съм го подържал но направи ли тая гавра с нас нека провидението го накаже.По документи Локо сф може да е негов но ние носим Локо сф в сърцата си и си искаме нашия си Локомотив!Начко ще се обърне в гроба ако Локо стане ЦСКА!

Ще ти се изяснят на тебе работите, но уви много късно.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 23 юни 2015 14:38

haiobaio написа:
кристи3 написа:Цесекар съм и пиша тук, за да споделя, че за насроченото ОС на Локомотив Сф е подадено заявление за включване на допълнителни въпроси в дневния ред, които се отнасят до предложения за: 1. промяна на името на дружеството; 2. промяна на седалището и адреса на управление; 3. промяна в капитала (увеличение); 4. нов устав на дружеството;
Е, уважаеми форумци, кучетата си лаят, керванът си върви. Така е било, така и ще бъде. Ако има въможност нещо да се направи, то ще се направи, а после нещата ще се наредят и животът ще продължи. ;)

Това от къде?

От Търговския регистър.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 23 юни 2015 14:45

кристи3 написа:
haiobaio написа:
кристи3 написа:Цесекар съм и пиша тук, за да споделя, че за насроченото ОС на Локомотив Сф е подадено заявление за включване на допълнителни въпроси в дневния ред, които се отнасят до предложения за: 1. промяна на името на дружеството; 2. промяна на седалището и адреса на управление; 3. промяна в капитала (увеличение); 4. нов устав на дружеството;
Е, уважаеми форумци, кучетата си лаят, керванът си върви. Така е било, така и ще бъде. Ако има въможност нещо да се направи, то ще се направи, а после нещата ще се наредят и животът ще продължи. ;)

Това от къде?

От Търговския регистър.

Доста ценна информация, благодаря.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 23 юни 2015 15:02

Човеко заек не ми лази поне ти по нервите.Ти с години все си срещу Локомотив само си сменяш имената.Много добре знам кой си всъщност.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 23 юни 2015 15:16

loko29 написа:Човеко заек не ми лази поне ти по нервите.Ти с години все си срещу Локомотив само си сменяш имената.Много добре знам кой си всъщност.

Палячо, що не се скриеш. Аз от години съм срещу Гигов, защото бях наясно, че ще се стигне до тук. Всичко, което той е направил последните 15 години водеше до ужасен край. Лошото е, че ми се сбъдна прогнозата.
След школата и стадиона Лъжеца затри и отбора, а как пламенно го защитаваше, че помага на Локомотив, ах, как го бранеше, а сега говориш за Бог и за наказание. Доста си жалък.
През всички тези години ти не чу какво ти се говори и какво всъщност се случва с отбора. Ето ти резултата. Ходи сега го подкрепяй Гигов в ЦСКА, нали ти е любимец.

Върни се в “Локо София”