Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот metodito » 23 юни 2015 02:07

Пак всичко се обърка, еййййййййй. Тоя сезон във втората седмица трябваше да обиграем състав от наши момчета+Прохазка и Йорга+някое евтино българче, като това момче от Локо Горна или нещо подобно. Други чужденци да няма. Заплатите нямаше да надхвърлят два бона в евро, а по терена щеше да има хора, дето знаят защо са на терена. Работата е там, че в "Левски" няма визия и това не е в последните пет, а в последните 15-ина и повече години! Този сезон лично аз го отписвам пак. Защо ли? Търсят се пак наемници без пари, които днес ги има, утре - не. Всичко е компромисно решение в последните 10 години в "Левски". Даже и Мъри беше такова компромисно решение. Това не беше назначение плод на визионерски решения, а от немай къде. Просто Мъри знаеше, че тези младите искат да се докажат и на Мъри му стискаше - разбира се да не забравяме ролята на Наско, че не го напъди бързо-бързо, както направи с Йока или с Майстора. И сега е така. Кажете ми, според вас, дали в школата няма по-добри на поста от: Белаид, Педро, румънчето, Велев, Сърмов, Домо, Сомалиеца, Алвеша, Борко Стойчев. Ето ви девет човека, чиито заместници ще взимат в пъти по-малко, ще играят с хъс в пъти по-голям и най-вероятно ще са технически по-грамотни от тях (то па една грамотност в тея). Единствено не мисля, че такива, като Прохито, Аниете и Бедоя може да се намерят, но де факто ние имахме и по-добър (... ок, да не е по-добър, с качества сходни на неговите) от Бедоя - просто нямаше как да го задържим - Вутов. Нито Наско, нито Гонзо или Йовов, нито Тонев или Батков имат визия, имат качества да са част от управлението на този клуб. Да, Гонзо през годините намери (по-скоро одобри) някои страхотни футболисти (Прохазка на първо място, Сержиньо, Калво, Симо, Дъстли, Арш). Но това са НАЕМНИЦИ! Прохазка е изключение, което потвърждава правилото! Ние се нуждаем, "Левски" се нуждае от отбор, съставен от българи в голямата си част - и то да бъдат оставени да се стиковат поне един сезон - само тогава ще видим истинския "Левски". Сега е наливане от пусто в празно.

И поредното потвърждение за това, за което говоря: "Левски" пробва вратар от трета сръбска дивизия, Лудогорец - конгоански национал". Това е! Край!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 юни 2015 07:16

metodito написа:Пак всичко се обърка, еййййййййй. Тоя сезон във втората седмица трябваше да обиграем състав от наши момчета+Прохазка и Йорга+някое евтино българче,...
И поредното потвърждение за това, за което говоря: "Левски" пробва вратар от трета сръбска дивизия, Лудогорец - конгоански национал". Това е! Край!

Metodito, ако тези хора можеха да обиграват и съставят отбор "Левски" нямаше да стигне до това положение. За големите клубове обиграването и съставянето са два паралелни процеса. Клубовете, чиято цел е остване в групата и евентуално скорошно завръщане след отпадане могат да си позволят да обиграват отбори в продължение на няколко години. "Левски" е слаб отбор, със средняшки манталитет, ръководен от некадърни номенклатурни кадри. За съжаление и голяма част от привържениците на отбора имат заслуга за това. Те и само те са "Левски" София. Недопускат свободно критично мнение. За ръководството и за тях е нормално "Левски" да не е в челото, да не печели нищо, да не участва в ЕКТ... Те изграждали един нов "Левски"!!! Не, те унищожават "Левски"!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 юни 2015 08:57

ivaka написа:
W84me написа:Чунчуков на прегледи в Лудогорец! Да ви го на*укам!

Е, ти какво очакваш, да се върне в Левски ли?
Няма да стане, засега сме друга летва.
Много ми хареса, обаче мнението, че с българи и то добре подбрани, можем да гоним и по-високи цели, както Лудогорец първата година.
Прилича ми на затишие пред буря, но да видим каква ще е бурята.

Аз не очаквам да се върне, а очаквам тоя дето го изгони да се покаже.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 юни 2015 09:36

metodito написа:Пак всичко се обърка, еййййййййй. Тоя сезон във втората седмица трябваше да обиграем състав от наши момчета+Прохазка и Йорга+някое евтино българче, като това момче от Локо Горна или нещо подобно. Други чужденци да няма. Заплатите нямаше да надхвърлят два бона в евро, а по терена щеше да има хора, дето знаят защо са на терена. Работата е там, че в "Левски" няма визия и това не е в последните пет, а в последните 15-ина и повече години! Този сезон лично аз го отписвам пак. Защо ли? Търсят се пак наемници без пари, които днес ги има, утре - не. Всичко е компромисно решение в последните 10 години в "Левски". Даже и Мъри беше такова компромисно решение. Това не беше назначение плод на визионерски решения, а от немай къде. Просто Мъри знаеше, че тези младите искат да се докажат и на Мъри му стискаше - разбира се да не забравяме ролята на Наско, че не го напъди бързо-бързо, както направи с Йока или с Майстора. И сега е така. Кажете ми, според вас, дали в школата няма по-добри на поста от: Белаид, Педро, румънчето, Велев, Сърмов, Домо, Сомалиеца, Алвеша, Борко Стойчев. Ето ви девет човека, чиито заместници ще взимат в пъти по-малко, ще играят с хъс в пъти по-голям и най-вероятно ще са технически по-грамотни от тях (то па една грамотност в тея). Единствено не мисля, че такива, като Прохито, Аниете и Бедоя може да се намерят, но де факто ние имахме и по-добър (... ок, да не е по-добър, с качества сходни на неговите) от Бедоя - просто нямаше как да го задържим - Вутов. Нито Наско, нито Гонзо или Йовов, нито Тонев или Батков имат визия, имат качества да са част от управлението на този клуб. Да, Гонзо през годините намери (по-скоро одобри) някои страхотни футболисти (Прохазка на първо място, Сержиньо, Калво, Симо, Дъстли, Арш). Но това са НАЕМНИЦИ! Прохазка е изключение, което потвърждава правилото! Ние се нуждаем, "Левски" се нуждае от отбор, съставен от българи в голямата си част - и то да бъдат оставени да се стиковат поне един сезон - само тогава ще видим истинския "Левски". Сега е наливане от пусто в празно.

Много от тов а,което си написал е точно така. За съжаление в школата нямаме момчета ,които да се доближават до качествата на тези дето си ги изброил(изключвам Ст.Велев) . Нещо в школата не работи както трябва ,излизат много добри халфове и вратари ,но защитници и нападатели ,които да имат някакви качества нямаме. От младите вратари имаме Ал.Любенов(95),Н.Кръстев(96) и В.Мичев(97) за мен и в тримата има много хляб -високи момчета с качества на този етап най-напред Ал.Любенов,ако се поработи с него за психиката може да стане много добър вратар. Тук според мен е мястото да кажа,че според мен трябва да бъде върнат като треньор на вратарите Кр.Колев -за мен е най-добрия треньор на вратари у нас ,само да си спомним как играеше един вратар с доста лимитирани качества като Пл.Илиев когато Кр.Колев работеше с него -пролетта на 2013,неслучайно и Кр.Колев е откривателя на Г.Китанов ,когато е още на 15 години.
От известно време от школата излизат доста добри халфове -Б.Цонев,Р.Цонев,Ст.Петков(вече е в Берое)(95), Ан.Вутов(Удинезе),М.Орачев(реално титулярната му позиция е ляв външен халф),Хр.Хубчев(Монтана)(96), Б.Краев,Ст.Аличков,А.Максимов(97)Г.Янев,Ил.Стефанов,Г.Русев(вече е в ДИТ)(98). Определено от школата излизат много надежни халфове ,като даже Б.Краев и М.Орачев в първия отбор не играят на позициите на които са най-силни , Божо за мен е най-силен като вътрешен подаващ халф,а М.Орачев е най-силен като външен халф с подчератн вкус към атаката. За мен може да се пробва да се налага и Г.Янев - един от много малкото футболисти у нас ,които могат да играят като плеймейкър.
За съжаление при напдателите и защитниците ситуацията е направо плачевна-самия факт че се опитва да се налага Ил.Димитров като централен нападател говори достатъчно ,да ме извинява момчето но сравнение с него Ил.Симеонов -Чушката или Тодор Симов ми изглеждат като ван Бастен. При защитниците е същата работа според мен.
Една малка поправка Прохазка не беше докаран в Левски от Гонзо,а от Иво Тонев,в онзи момент Гонзо вече не беше в Левски. Повечето от тези футболисти ,които си изброил определено имат качества,но и получаваха много сериозни заплати ,примерно Т.Калво- 24 000 евро на месец,не съм сигурен че си ги заслужи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юни 2015 09:55

mikata написа:
Сръбският страж Александър Йованович се присъедини към лагера на Левски в Боровец. Играчът идва от сръбския ФК Тимок (Зайчар) и ще изкара проби в тима на Стойчо Стоев.
23-годишният сърбин се включи във втората тренировка на тима за деня, която започна в 18:30 часа.

По принцип не обичам много-много да ръся акъл кой трябва да се вземе и кой да се освободи, но тоя сръбски страж ми е малко странен. Толкова ли по-добър от Любенов или Кръстев, например? А и нали казахме, че няма пари? Ами като е така, защо да не оставим нашите си момчета, вместо да ги запратим по Ботев Враца и Локомотив Зли Дол. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 23 юни 2015 10:14

Тоя вратар ако подпишем с него ще станем за смях!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 юни 2015 10:33

Прохаска не би бил дори резерва в отборите на Шпайдела или Георги Василев, за по-старите не се наемам, защото не съм ги гледал на живо. Нищо против него, напротив заслужава огромно уважение, но дотам ни стигнаха критериите, а и реалното ниво на футбола ни.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 23 юни 2015 10:34

Едва ли някой го знае този вратар какъв е и що е. Може да е добър, но е несериозно отбор с претенциите на Левски да взима вратар който е свикнал да губи и играе по селцата. Всъщност претенциите на Левски не знам точно какви са сега, но поне за победа във всеки мач би трябвало да излизат и без да се затварят и пазят резултат. Пак става дума за пари и комисионни. Ако беше нещо друго нямаше да идват всякакви чужденци, при липсата "уж" на пари. И как може да те напусне почти цял отбор? Нямат ли договори за 2-3 години. Явно всички ги взимат до поредното следващото лято. Това са някакви кръпки за да има някакъв отбор и по две дузини футболисти да са заминали и дошли за календарна година. Като се събере 2 и 2 прави 4. Въпросът е: кой е синият Стойчо Младенов с комисионните?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 юни 2015 10:51

Player написа:Едва ли някой го знае този вратар какъв е и що е. Може да е добър, но е несериозно отбор с претенциите на Левски да взима вратар който е свикнал да губи и играе по селцата. Всъщност претенциите на Левски не знам точно какви са сега, но поне за победа във всеки мач би трябвало да излизат и без да се затварят и пазят резултат. Пак става дума за пари и комисионни. Ако беше нещо друго нямаше да идват всякакви чужденци, при липсата "уж" на пари. И как може да те напусне почти цял отбор? Нямат ли договори за 2-3 години. Явно всички ги взимат до поредното следващото лято. Това са някакви кръпки за да има някакъв отбор и по две дузини футболисти да са заминали и дошли за календарна година. Като се събере 2 и 2 прави 4. Въпросът е: кой е синият Стойчо Младенов с комисионните?

Не е толкова случаен играч- бивш младежки национал на Сърбия е. Минал е преч Раднички и Рад(мисля че е техен юноша),но в мъжкия футбол има много малко мачове при мъжете. За последния сезон има 7 мача за последния в първа дивизия на Сърбия. Много се съмнявам че ще бъде одобрен.
Според мен не е зле да пробваме да привлечем Бергонси,Оршулич ,ако може и Т.Силва от ЦСКА,за последния е много трудно. Но другите двама са добри и няма да са скъпи.За мен Бергонси преди контузията беше един от най-добрите дефанзивни халфове в нашето първенство,по-добър е от Сърмов ,а и е много добри отношения с Гонзо.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 23 юни 2015 11:53

Да пробват за Ернандес от Лудогорец 8 хил евро му била заплатата :?

Върни се в “Левски”