Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 22 юни 2015 19:42

Gil-galad написа:
HoUs4oOL написа:Май ще взимаме Ияраменди? :roll:

Няма някакви сериозни индикации освен няколко публикации в Испания - все още в Англия никой не е казал нищо по темата.

Иначе, ако наистина Бака и Рондон са цели за нападател - и двамата снощи отпаднаха от Копа Америка, така, че ако са сериозни наще може да има развитие скоро....ако ли не може би просто са опит за сваляне на цената на Бентеке.

Ako помислим логично за моделчето ,няма как да вземем играч ,като Бака .Ако беше по евтин да ,или пък ако беше по млад или ако имахме други собственици.
Ако янките дадат 30 млн евра за 28 годишен ,ще им е за първи път .Това ще означава ,че ще настъпи коренна промяна в модела и политиката им .Аз лично не вярвам . Те търсят във всеки трансфер ,финансова изгода . Ако Бака беше на 20 години ,щяха да дадат тия пари със надеждата ,че след време ,могат да си ги върнат от евентуална негова продажба ,но за 28 годишен няма да дадат,защото оттук годините му ще нарастват ,отива към 30те и цената ще му пада . Те не мислят ,като много други клубове ,които дават пари за да постигнат резултати и оттам да си избият парите .Те винаги търсят по сигурното ,изгодата .Нещастни тарикати .
Чех в Арсенал а ние ще си караме със Симон Шаранчето .Ебахти наказанието . И после искаме шампионски лиги и титли ?! Как да стане ? Няма как с тая риба на вратата . Арсенал може би това им беше единствения по така проблемен пост и сега го оправиха .Венгер каза ,че ще запази състава си .Така се прави ...запазваш класата и надграждаш на проблемните постове .Тоя сезон вече ако не станат шампиони и ако не направят нещо запомнящо се в ШЛ,незнам кога.
Последна промяна от suareshampion на 22 юни 2015 19:53, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 юни 2015 19:47

Бака е няколко класи над Рондон.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 юни 2015 19:52

nghcvth написа:Бака е няколко класи над Рондон.

Да така е ,аз за това и изобщо не го коментирам тоя Рондон.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 22 юни 2015 20:41

Твърдо против съм привличане на Рондон,доста дървен нападател,а и ми се ще да вземем един по-раздвижен играч от типа на Суарез.Бака не е лош като ще съм доволен ако го вземем,може да помогне на отбора.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 юни 2015 21:48

Американчетата да гледат как Челси купува, държи ги по резервите и ги продава за тройни суми.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 юни 2015 22:09

wolf написа:Американчетата да гледат как Челси купува, държи ги по резервите и ги продава за тройни суми.

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 22 мин.22 минуты назад

Chelsea getting £11m for Cech at 33 having paid €8m for Courtois. That's what you call succession planning.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 юни 2015 22:49

Е те хубаво няма да вземат пари след евентуален трансфер на Бака като е на 30+, но той може да избие парите си и по друг начин и то много по-ефективен и той е да ни помага да печелим мачове или примерно като продава тениски. Е не е сложно да се сети човек, но трябва да има поне малко в главата, а като гледам г-н Хенри май не се е сетил за това вече 5-та година. Дори смея да твърдя, че метода му е ужасен. Примери колкото искаш. Купуват се млади с потенциал и накрая ги продаваме на двойно по-ниска цена или се чудим как да ги разкараме и накрая тотална липса на каквито и да е резултати и отличия. Керъл, Даунинг, Адам, Балотели, Борини, Аспас и т.н все хора, които сме продали на загуба или от които няма отърване. Все пак обаче има надежда. С пристигането на Милнър се видя нов тип трансфер - на играч на 30 години с доста висока заплата. Може би това е защото е със свободен трансфер, но е факт че има поне малка промяна, което дава надежда, че може би ще се правят компромиси от време на време с политиката. Дано и сега се направи един компромис и вземем Бака, който ще ни свърши много по-добра работа от прехваления Бентеке, който е млад и с потенциал, но пък и почти двойно по-скъп. И пак повтарям отличия и резултати липсват с този модел и не би трябвало за милиардер като г-н Хенри да е проблем да се сети, че ако иска резултати, то ще трябва промяна. Ако пък го осъзнава и пак му е през оная работа значи няма какво да си говорим повече.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 юни 2015 22:54

HoUs4oOL написа:
wolf написа:Американчетата да гледат как Челси купува, държи ги по резервите и ги продава за тройни суми.

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 22 мин.22 минуты назад

Chelsea getting £11m for Cech at 33 having paid €8m for Courtois. That's what you call succession planning.

Вие двамата май не сте гледали Мънибол :mrgreen: ? Я идете се образовайте и после давайте акъли, аааа, омръзна му тука на човека да ви обяснява и вие да не вдявате !
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 22 юни 2015 22:59

Челси направили един успешен трансфер от финансова гледна точка и ги величаете.А колко греди удариха преди това ?! Само един ще ви припомня - Торес ! А има поне още 10.
Няма ли да се замислите след като толкова ги бива в трансферите Челси защо отбора има вътрешен дълг над 1 млрд ?! Май са много далеч от това да компенсират този 1 млрд.
Куадрадо вече иска да си ходи.Няма и 6 месеца в отбора.Какво ли му е обещал Моу и какво изпълнил за да иска Куадрадо да си ходи ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 юни 2015 23:20

Alonso_Massa написа:Е те хубаво няма да вземат пари след евентуален трансфер на Бака като е на 30+, но той може да избие парите си и по друг начин и то много по-ефективен и той е да ни помага да печелим мачове или примерно като продава тениски. Е не е сложно да се сети човек, но трябва да има поне малко в главата, а като гледам г-н Хенри май не се е сетил за това вече 5-та година. Дори смея да твърдя, че метода му е ужасен. Примери колкото искаш. Купуват се млади с потенциал и накрая ги продаваме на двойно по-ниска цена или се чудим как да ги разкараме и накрая тотална липса на каквито и да е резултати и отличия. Керъл, Даунинг, Адам, Балотели, Борини, Аспас и т.н все хора, които сме продали на загуба или от които няма отърване. Все пак обаче има надежда. С пристигането на Милнър се видя нов тип трансфер - на играч на 30 години с доста висока заплата. Може би това е защото е със свободен трансфер, но е факт че има поне малка промяна, което дава надежда, че може би ще се правят компромиси от време на време с политиката. Дано и сега се направи един компромис и вземем Бака, който ще ни свърши много по-добра работа от прехваления Бентеке, който е млад и с потенциал, но пък и почти двойно по-скъп. И пак повтарям отличия и резултати липсват с този модел и не би трябвало за милиардер като г-н Хенри да е проблем да се сети, че ако иска резултати, то ще трябва промяна. Ако пък го осъзнава и пак му е през оная работа значи няма какво да си говорим повече.

Разбира се ,че го осъзнава .Но това е неговия модел ,неговата философия и мисля ,че няма да се промени и ще я следва докрай .АКО Хенри ПРОМЕНИ МОДЕЛА ,ЩЕ ПРИЗНАЕ ГРЕШКИТЕ СИ ! Ще признае грешната си политика ,с която нищо не постигна вече 4та година .И не се вижда нищо добро и за в бъдеще .Нямаме отбор ,нямаме ядро ,нямаме нищо .
На тия хора не им пука за резултатите и за феновете ,тях ги интересува единствено и само финансовата част на нещата .Те искаха да стабилизират клуба и го направиха ,но дотам им се простират амбициите . Нямат амбиции да върнат славните години .Те искат просто да съществува тоя клуб и да е добре финансово .

Върни се в “Ливърпул”