Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен

Мнениеот Old_death » 22 юни 2015 21:53

sin4ec написа:
Teo написа:
Кировец написа:Поздрави, Тео! Божков изигра правилно картите си!

Да живее ЦСКА!

Да живее ЦСКА, братле! :)

Поздравления за вас двамата, и още няколко човека тук, които и за миг не си помислиха да продадат отбора на сърцето си и да се подложат на евтини постановки, на припознавания на чужди отбори и прочее глупости.
Макар все още да има вероятност за подобна гавра, според мен именно Божков по този начин ще изведе ЦСКА там, където му е мястото.

Ще ти цитирам един пост от официалния форум :

1. Ако Васил Божков гони футболни успехи (освен базите), то няма логика да се откаже да ги преследва на високо ниво, губейки 4 години по долните дивизии и влагайки нужните 15-20 млн. лева, с които сега спокойно можеше да завърти нещата от А група;

2. Ако Васил Божков гони интереси предимно в базите и няма интерес от футболни успехи, то за него е по-добре да си поддържа някакъв евтин отбор по долните дивизии.

Хората са казали "По делата ще ги познаете".
Ако Божков започне от професионална група (А или Б), значи го интересува и футбола.
Ако почне от аматьорските групи, значи си прави далаверата за базите.

Това е цялата истина . Времето ще покаже.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 юни 2015 21:58

Това мнение е толкова некоректно и меко казано смешно :roll:
@ Каква далавера може си прави за базите като ще почне ремонт на тях? И какво ще правиме в А група? Да сме боксова круша ли какво?
Първо да си направим къщата на спокойствие и като се върнем да имаме основа върху която да стъпим! :idea:
Последна промяна от Teo на 22 юни 2015 22:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 22:00

Мнение на някой идолопоклонник на микренската мутра и престъпник ..... що не цитираш плановете на Гриша Ганчев, че нещо не сме ги чули, плюеш Божков, дай алтернатива тогава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2015 22:02

Old_death написа:Ще ти цитирам един пост от официалния форум :

1. Ако Васил Божков гони футболни успехи (освен базите), то няма логика да се откаже да ги преследва на високо ниво, губейки 4 години по долните дивизии и влагайки нужните 15-20 млн. лева, с които сега спокойно можеше да завърти нещата от А група;

2. Ако Васил Божков гони интереси предимно в базите и няма интерес от футболни успехи, то за него е по-добре да си поддържа някакъв евтин отбор по долните дивизии.

Ако Божков започне от професионална група (А или Б), значи го интересува и футбола.

Не е точно така. Да, ще загуби няколко години, обаче тръгва от нулата, а не под нулата. Вместо да даде 15-20 млн. за задължения, може да ги даде примерно за футболисти и пак да гони сериозни успехи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 юни 2015 22:12

1982 написа:Мнение на някой идолопоклонник на микренската мутра и престъпник ..... що не цитираш плановете на Гриша Ганчев, че нещо не сме ги чули, плюеш Божков, дай алтернатива тогава.

Да ме видя някъде да плюя Божков ? Единственото мнение , което съм дал за него е , че не му вярвам . Имам си своите основания и не смятам че ти , или някой друг , има право да ми не ми разрешава да изкажа мнението си . Говориш за микренската мутра и престъпник . Божков честен бизнесмен ли е ? Има ли в България бизнесмени от такава величина , които да са честни и да са почнали бизнеса си , спестявайки от баничките за закуска ? Алтернатива няма . Докато умните се наумуваха ( става въпрос за нас , които подържахме клубът си , плюейки по форумите ) , лудите се налудуваха . Сам може да се сетиш кои са последните . Не ми се влиза в излишна полемика . Казвал съм го много пъти и ще го кажа пак . Дано да съм се излъгал с мнението си за Божков . Казвам го искрено , като фен на отбора . Времето ще покаже дали съм бил прав . Ако съм се излъгал , съм готов тук в тоя форум да се извиня на всички !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 22:16

Old_death написа:Говориш за микренската мутра и престъпник . Божков честен бизнесмен ли е ?

Не, не е. Но Божков предлага едно честно решение - нов клуб, а не някакви изродщини с преименуването на чужди клубове и припознаването им. Това ще е гавра с ЦСКА, с всякакви ценности и чест, ако и Божков ми го предложи утре, и него ще заплюя.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 юни 2015 22:16

Tommi написа:
Old_death написа:Ще ти цитирам един пост от официалния форум :

Не е точно така. Да, ще загуби няколко години, обаче тръгва от нулата, а не под нулата. Вместо да даде 15-20 млн. за задължения, може да ги даде примерно за футболисти и пак да гони сериозни успехи.

Някъде бях правил една бакалска математика . Говориш за пари . Висенето на клубът по долните дивизии ще му струва почти толкова , колкото си посочил .и то почти без никакви приходи . Точно това ме кара да съм скептик относно намеренията му . По скоро логиката води до там , че ще се докопа до базите и после ще подържа клубът в будна кома във В или Б група . Между другото ще ми е много интересно по каква схема ще му дадат базите в А окръжна ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 юни 2015 22:17

На мода стана Локо СФ да се жертва за да останем в А група... боже спирам да пиша, че почва ми се драйфа :idea:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 юни 2015 22:19

Teo написа:На мода стана Локо СФ да се жертва за да останем в А група... боже спирам да пиша, че почва ми се драйфа :idea:

Незнам с какъв акъл Гриша Ганчев го прави,след като мнозинството няма да го подкрепи.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 юни 2015 22:21

1982 написа:
Old_death написа:Говориш за микренската мутра и престъпник . Божков честен бизнесмен ли е ?

Не, не е. Но Божков предлага едно честно решение - нов клуб, а не някакви изродщини с преименуването на чужди клубове и припознаването им. Това ще е гавра с ЦСКА, с всякакви ценности и чест, ако и Божков ми го предложи утре, и него ще заплюя.

И кое е честното тук ? Какво ще стане с дълговете на клубът ? Знаеш ли кое щеше да е честно ? Щеше да е честно държавата да влезе в споразумение с Божков . Божков да поеме ангажимента да плати дълговете на клубът , срещу ангажимент на държавата да започне заедно с прокуратурата разследване и дела за умишленото източване и фалит на клубът . Нека дяволите да си платят , а не чистачките и персонала , които кой знае от кога не са взимали заплати . Това е честно !

Върни се в “Архив”