trokadero_ написа:Всичко хубаво , ама се чудя как Кайсара отговаря на класата на Шалке
То ако отговаряше на класата на Шалке щеше да струва 26 милиона. Нали се сещаш, че там ще трябва сериозно да се бори за мястото си.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
trokadero_ написа:Всичко хубаво , ама се чудя как Кайсара отговаря на класата на Шалке
love_hurtz написа:trokadero_ написа:Всичко хубаво , ама се чудя как Кайсара отговаря на класата на Шалке
То ако отговаряше на класата на Шалке щеше да струва 26 милиона. Нали се сещаш, че там ще трябва сериозно да се бори за мястото си.
love_hurtz написа:trokadero_ написа:Всичко хубаво , ама се чудя как Кайсара отговаря на класата на Шалке
runnersa написа:love_hurtz написа:trokadero_ написа:Всичко хубаво , ама се чудя как Кайсара отговаря на класата на Шалке
На кой му пука важното е че взеха кинтите Кешо да не е Български национал че да седнем да го мислим дали щял да се наложи
trokadero_ написа:love_hurtz написа:trokadero_ написа:Всичко хубаво , ама се чудя как Кайсара отговаря на класата на Шалке
Ми точно - ще е във вторият отбор , а нашите журналя вече голям шум
love_hurtz написа:trokadero_ написа:love_hurtz написа:trokadero_ написа:Всичко хубаво , ама се чудя как Кайсара отговаря на класата на Шалке
Ми точно - ще е във вторият отбор , а нашите журналя вече голям шум
Моля те не ме разсмивай втория отбор, имай малко по-реална представа за нещата :D
trokadero_ написа:
Ми къде да е бе ? Титуляр за новия сезон в първият отбор ? Я ти не ме разсмивай
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта