Първо успех на Черно Море. За мен шансовете са равни със съвсем леко предимство на Динамо.Но няма как български отбор да се страхува от белоруски. Колкото мачове съм гледал между български и белоруски ,реално българския е бил по-добър , с изключение може би на БАТЕ срещу Литекс.(БАТЕ елиминираха Левски с нечовешки късмет).
Само не ми е ясно къде ще домакинства Черно Море- няма как да домакинства в Разград,понеже един ден преди това Лудогорец има мач на същия стадион.
Между другото ,от това което знам има голяма вероятност Аниете да се присъедини към Динамо(М).
16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 16 Юли: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Последна промяна от honda на 22 юни 2015 18:52, променено общо 1 път.
orkata8106 написа:runnersa написа:orkata8106 написа:runnersa написа:orkata8106 написа:Доста труден противник! Като ги гледам в първенството как вървят,...явно и при тях си имат изявен фаворит в лицето на БАТЕ и останалите са талаш. От нас се иска само да стискаме палци и да чакаме Фортуна да ни прегърне в мачовете до групите,...че и след това
![]()
![]()
![]()
Успех моряци!!!
Миналия сезон Динамо бяха на крачка да ги свалят от трона + че постигнаха това за което в момента си мечтаете - участие в групите на ЛЕ! А и в БГ в момента кво е положението - ЧМ всъщност не свършиха ли 8ми?С такова отношение сте дотука - слезте малко на Земята!
Повече от това не знам колко да сляза на земята!!! Да коментирам как ще излезем със свалени гащи или това, че Динамо е най-трудният противник на земята ли?! Много добре знам на кое място завършихме, знам и защо и заради кого завършихме там! Знам обаче и с каква игра взехме купата
ПП: Само Черно море
Не бе щото говориш за талаши а те хората до последния кръг се бориха с Бате ... А и в БГ в момента всички извън Лудогорец не могат ли да бъдат наречени по този начин???
Само да сте стискли палците за след това все едно тия вече са отстранени ... Все неща издаващи несериозно отношение!!!
Заради това реагирах... Дано Мастиката да не му се въртят същите неща в главата!
Несериозно е отбора който е непоставен в двойката да казва едва ли не - аха ясно - чакаме следващите! Не че нямате шансове но не и с такова отношение!
Започнах с това, че са сериозен отбор,..а другото си е чиста проба сляпа надежда на един привърженик ! Много добре знам къде ни е мястото на Европейската футболна карта на този етап а и коеф.ни го показва ясно.
С ''талаша'' мисля, че си ме разбрал прекрасно какво точно имам да кажа( именно, че сме талаш всички след Лудогорец) и не знам защо се заяждаш , те и уефски-то се бяха опрели на Лудогорец преди два сезона ама к'во от това
ПП: Отказвам да водя този безсмислен спор повечеCheers
Извинявай братле просто исках да те предпазя от Левскарското - кви са тия Трактористииии???
Щото после е гадно - радвам се че мислиш трезво!
Равностойни отбори като всички тънки фактори между такива които дават предимство са за Белорусите - етап на подготовка, обиграност в Европа през последните години а и домакинство на реванша! И все пак си е 50\50 - успех и дано да ги отстраните!

А иначе няма как да съм съгласен че едва ли не е по - добре да играеш контроли вместо оф. мачове - точно заради ранния етап в подготовката бяха някой срамни отпадания на наши отбори напоследък срещу такива дето се гъчкат в п-вото - Левски през Септември дали нямаше да отнесе Иртиш??? И много други примери...
honda написа:Първо успех на Черно Море. За мен шансовете са равни със съвсем леко предимство на Динамо.Но няма как български отбор да се страхува от белоруски. Колкото мачове съм гледал между български и белоруски ,реално българския е бил по-добър , с изключение може би на БАТЕ срещу Литекс.(БАТЕ елиминираха Левски с нечовешки късмет).
Само не ми е ясно къде ще домакинства Черно Море- няма как да домакинства в Разград,понеже един ден преди това Лудогорец има мач на същия стадион.
Между другото ,от това което знам има голяма вероятност Аниете да се присъедини към Динамо(М).
Мисля ,че точно в Разград ще домакинстват .
Успех МОРЯЦИ !
-
- Контакти:
Главный тренер минского "Динамо" Вук Рашович комментирует итоги жеребьевки.
- Только что жребий определил в соперники к минскому «Динамо» болгарский «Черно Море». Ваши первые впечатления от жеребьевки?
- В Европе нет слабых противников. Респект «Черно Море» - они выиграли Кубок Болгарии. У нас будет две игры с этим соперником и нам надо показать в этих матчах, что мы - лучше. Нам нужно пройти дальше.
- Как будет проходить подготовка к этим играм?
- Безусловно, мы будем собирать всю возможную информацию: постараемся воочию посмотреть на «Черно Море», проанализируем их матчи в чемпионате и в межсезонье, познакомимся с составом.
- Планируется ли какое-то усиление команды к старту в еврокубках?
- Пока рано говорить о чем-то конкретно. Работа на трансферном рынке ведется постоянно, но на ближайшие 7-10 дней болельщикам надо набраться терпения – пока никакой информации нет.
- Приходилось ли вам раньше встречаться с болгарскими клубами? Какого вы мнения о болгарском футболе?
- Да, есть опыт встреч с болгарами. Работая в «Партизане» дважды встречались с «Лудогорец» (Разград). Болгарские команды показывают очень техничный футбол.
Мы знаем что Болгария – футбольная нация, где очень любят футбол. Болельщики очень хорошо поддерживают свои клубы.
- А вы ожидаете приезд болельщиков «Динамо» в Варну?
- Конечно! У нас замечательные болельщики, которые поддерживают нас на всех стадионах где мы играем. Приглашаю болельщиков поддержать «Динамо» как в домашнем матче, так и на выезде! Думаю, это будет интересное противостояние.
- Только что жребий определил в соперники к минскому «Динамо» болгарский «Черно Море». Ваши первые впечатления от жеребьевки?
- В Европе нет слабых противников. Респект «Черно Море» - они выиграли Кубок Болгарии. У нас будет две игры с этим соперником и нам надо показать в этих матчах, что мы - лучше. Нам нужно пройти дальше.
- Как будет проходить подготовка к этим играм?
- Безусловно, мы будем собирать всю возможную информацию: постараемся воочию посмотреть на «Черно Море», проанализируем их матчи в чемпионате и в межсезонье, познакомимся с составом.
- Планируется ли какое-то усиление команды к старту в еврокубках?
- Пока рано говорить о чем-то конкретно. Работа на трансферном рынке ведется постоянно, но на ближайшие 7-10 дней болельщикам надо набраться терпения – пока никакой информации нет.
- Приходилось ли вам раньше встречаться с болгарскими клубами? Какого вы мнения о болгарском футболе?
- Да, есть опыт встреч с болгарами. Работая в «Партизане» дважды встречались с «Лудогорец» (Разград). Болгарские команды показывают очень техничный футбол.
Мы знаем что Болгария – футбольная нация, где очень любят футбол. Болельщики очень хорошо поддерживают свои клубы.
- А вы ожидаете приезд болельщиков «Динамо» в Варну?
- Конечно! У нас замечательные болельщики, которые поддерживают нас на всех стадионах где мы играем. Приглашаю болельщиков поддержать «Динамо» как в домашнем матче, так и на выезде! Думаю, это будет интересное противостояние.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Почти всичките им белоруски играчи са национали, а и чужденците са добри. По-класни и опитни са, но не са някакъв колос, така че Черно море си има шанс. Все едно да играят с Литекс или Лудогорец след мач в ШЛ
Успех, моряци! Много харесвам Беларус, така че ако наш отбор отпадне поне ще е от симпатичен съперник, но все пак дано продължите.

Който желае може да ги гледа на посочения линк, в момента играят мач за първенство, на мен лично са ми интересни Динамо Минск и ще направя анализ
долу вдясно давате двете стрелки като минат секундите и като се увеличи екрана се махат рекламите...
http://www.sportingvideo.tv/20150622/vv ... 95507.html
долу вдясно давате двете стрелки като минат секундите и като се увеличи екрана се махат рекламите...
http://www.sportingvideo.tv/20150622/vv ... 95507.html
Последна промяна от kapacitet на 22 юни 2015 19:27, променено общо 2 пъти.
Успех на ЧМ, но според мен Динамо е по-класен отбор.Прогноза-1:1 в първия мач.
Естествено че Динамо са доста по класният състав.Ще си проличи още на първият мач.Минимален шанс за Варналии.Не са от класата както и да го въртим....Кофти жребии за мен.
Вълчан написа:Естествено че Динамо са доста по класният състав.Ще си проличи още на първият мач.Минимален шанс за Варналии.Не са от класата както и да го въртим....Кофти жребии за мен.
Кофти коефициент ... Жребия си е добър имаше доста по - респектиращи отбори!
Коеф. на Динамо е 9,6 а на ЧМ 3,3

Жалко че Динамо нямаха с около 0,8 по - голям коефициент което щеше да направи победителя от двубоя поставен в 3ия кръг

Последна промяна от runnersa на 22 юни 2015 20:32, променено общо 4 пъти.
Вълчан написа:Естествено че Динамо са доста по класният състав.Ще си проличи още на първият мач.Минимален шанс за Варналии.Не са от класата както и да го въртим....Кофти жребии за мен.
Мисля че това сме го слушали за всеки български отбор. Делиормана също не им даваха шансове някои специалисти още в мачовете с Партизан. Аз смятам, че имаме добър отбор, малко трябва да се пипне още и да заиграем добре. С този Бурабия, можем много, страхотен футболист, това ще е новата звезда в отбора!