FIFA Women's World Cup Canada 2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: FIFA Women's World Cup Canada 2015

Мнениеот MCMXIII » 16 юни 2015 15:36

Маги Стралска написа:това Лена Петерман ли е?.... не мога да я позная така..... :)....

Не е Лена Петерман. Тя играе с номер 19. Тази е Мели ЛОЙПОЛЦ. Ето ти разликите

[center]Изображение[/center]

Маги Стралска написа:освен нашите... гледах после и Холандия - Канада... цял мач Канадките бяха по-добри.... но аз през цялото време стисках палци за холандклите да изравнят.... за щастие успяха.... в последните минути.... и най-вероятно ще продължат... като един от най-добрите трети в групата.... :)

Аз освен към вашите, имам също симпатии към Холандия. Там играе Вивиане (Анна) Мийдема- шампион на Бундеслигата.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 16 юни 2015 15:52

уф.... да бе... Мели Льойполц.... чак после прочетох че тя е избрана за играч на мача.... много ми хареса и Сара Дебритц.... добри са ни момичетата.... :)

пп.... а Дженифър Мароджан ме разочарова.... трябваше по-концентрирано да подходи.... иначе ми е любимка.... :)

ппп.... Холандките ги подкрепях като европейки.... и съседки.... в Европа имаме доста повече добри отбори... отколкото имат Америките.... или Азия.... европейките трябва да доминираме още дълго в женския футбол.... и Шведките също ги харесвам.... и Швейцарките... довечера ще стискам палци за тях.... :)

пппп.... довечера най-вероятно ще пропусна гледането.... мачовете са посред нощ.... а денем съм на работа.... днес цял ден се прозявам в офиса.... ако пак пропусна съня.... утре ще съм като труп.... :)

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 17 юни 2015 11:38

и от снощи....

SUI - CMR 1-2
ECU - JPN 0-1
NGA - USA 0-1
AUS - SWE 1-1

гледах Швейцарките.... добро първо полувреме.... и пълна трагедия през второто.... все пак ще продължат.... въпреки загубата.... а Шведките ще трябва да треперят до довечера.... въпреки че още нямат загуба.... но сами са си виновни.... трябваше да бият първия мач.... но почти сигурно Бразилия ще бие Коста Рика.... и Шведките ще се класират напред.... :)

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 18 юни 2015 12:37

и последните игри от групите....

MEX - FRA 0-5
ENG - COL 2-1
KOR - ESP 2-1
CRC - BRA 0-1

както очаквах бразилките биха.... и шведките ни ги натресоха на нас.... все пак.... очаквам да ги бием.... и после евентуално и французойките.... да стигнем минимум полуфинала... пък после каквото стане.... :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 юни 2015 19:24

За Ваше успокоение Стралска, не сте съвсем капо за Лена Петерман. При гласуването в сайта на германското БФС, именно тя е играч на мача Германия-Тайланд. Явно феновете имат различно мнение от типовете във ФИФА, които раздават Златни топки и други награди.

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 18 юни 2015 20:06

ами логично е.... нейните 2 бързи гола много успокоиха нещата.... :)

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 21 юни 2015 11:06

осминафиналите от снощи....

Deutschland - Schweden 4-1
China VR - Kamerun 1-0

жалко... бях навън и не гледах нашите.... а те са играли страхотно..... гледах головете от сайта на ФИФА.... страхотни голове на Аня Миттаг и Дженифър Марожан.... и на шведките също беше много красив..... :)

днес очаквам французойките да бият.... и най-после да видя бразилките в действие срещу Австралия.... :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 юни 2015 12:09

И аз не го гледах, но поради друга причина. Започнах на бира в 14.00 и към 23.00 ми се приспа. Нищичко не съм и погледнал от мача, но очаквах по- скромен резултат за германките. Важното е, че до сега нещата вървят по план за момите на Силвия Найд.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 22 юни 2015 11:53

резултатите от снощи...

Sonntag 21 Juni
BRA - AUS 0-1
FRA - KOR 3-0
CAN - SUI 1-0

пак пропуснах бразилките.... а те вчера сътворили голямата изненада.... и си заминали.... :)
гледах Франция - Корея.... французойките са много добри.... почвам да се притеснявам за четвъртфинала в Петък.... дано Силвия Найд да си е направила добре плана за играта.... показаха я снощи на стадиона....
канадките очаквано продължават....

днес очаквам победи на фаворитките - Норвегия и САЩ.... а утре ше стискам палци за Холандия.... имат шансове.... щото японките тая година не са в най-добрата си форма.... :)

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 23 юни 2015 09:25

и осминафиналите от миналата нощ....

Norwegen - England 1-2
USA - Kolumbien 2-0

изгледах първото полувреме на Норвегия - Англия.... и нямах сили за второто.... а то интересното било тогава.... :)
САЩ очаквано продължават....

довечера ще стискам палци на холандките.... :)
обаче и нашите младежи играят срещу Чехия на европейското..... раздвоена съм кой мач да изгледам.... :)

Върни се в “Футбол - Свят”