ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2015 11:11

viking22 написа:Първо изчакай да стане факт пак тогава пиши.И не знам що не пишете за вашия отбор като във сряда и вие имате подобно събрание.И наче ще признаем (ЛИСБИС) Левски-Бистрица

По ред на номерата, моля! Днес ще дискутираме вашето бъдеще или кончина, това е положението. По-късно през седмицата пък ще дискутираме ситуацията в нашия лагер. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 юни 2015 11:13

1982 написа:
TristaNNN написа:
1982 написа:
TristaNNN написа:В ГОНГ пише, че днес се провежда Общо събрание, следователно май му се види края. :)

Минджуците цяла пролет отлагаха, криха се, то не беше пътешествия по Казахстан, Азербайджан, дъртият бил в Москва и не могъл пари да преведе ..... сега изведнъж, на 22 юни, нещо много се разшетаха .... явно гонят и те някакъв интерес.

Според мен няма за кога да отлагат повече, друг въпрос е, че май само те си знаят какво са намислили. :roll:

Каквото и да са намислили, да го духат. Всеки нормален човек се отврати от тия, от безкрайните им лъжи, отлагания, въртели.

Нищо няма да се случи.Ще сменят само ръководството и това.Това е само ОС и там някакви решения няма как да се
вземат.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 11:15

Да, току-що прочетох в един сайт какви решения са взели ..... това е, фалит.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юни 2015 11:16

Манджуков: Единственият вариант ЦСКА да е в А група е Литекс

Пхахаха :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 22 юни 2015 11:18

TristaNNN написа:
viking22 написа:Първо изчакай да стане факт пак тогава пиши.И не знам що не пишете за вашия отбор като във сряда и вие имате подобно събрание.И наче ще признаем (ЛИСБИС) Левски-Бистрица

По ред на номерата, моля! Днес ще дискутираме вашето бъдеще или кончина, това е положението. По-късно през седмицата пък ще дискутираме ситуацията в нашия лагер. :)

Прав си ние поне винаги първи вървим и вие след нас.Ма малко по спокойно решава се нашата съдба не вашата.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 22 юни 2015 11:21

Има голяма вероятност да почнем от В група.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2015 11:23

Ебаси цирка .... :evil:
Значи, собственикът вдига рамене и казва, че ще подрепи това, което феновете припознаят. Феонвете пък чакат решението на собственика, за да преценят какво да припознават.
Череп...пардон, Г-н Божков чака собственикът да реши какво ще припознае, но иска и държавата да припознае нещо. Държавата пък щяла да припознае това, което феновете припознаят.
ГГ не очаква никакви припознаванки, ама той и дума не обелва за ситуацията. :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 22 юни 2015 11:26

https://www.youtube.com/watch?v=wycifUnBr_I-Яд ме само че малко ще се загуби от това настръхване и че не всичко е пари.Във тоя живот има две неща които обожавам и обичам Семейството и ЦСКА .Понякога пренабрегваш едното зареди другото.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2015 11:28

viking22 написа:https://www.youtube.com/watch?v=wycifUnBr_I-Яд ме само че малко ще се загуби от това настръхване и че не всичко е пари.Във тоя живот има две неща които обожавам и обичам Семейството и ЦСКА .Понякога пренабрегваш едното зареди другото.

Ти към кои ще се пребоядисваш сега? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юни 2015 11:29

Божковото, Манджуковото, Ганчевото, избирайте най-сетне :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”