''Ботев'' Лятна селекция 2015 (Спекулации, слухове и реалнос

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: ''Ботев'' Лятна селекция 2015 (Спекулации, слухове и реа

Мнениеот plan-2012 » 21 юни 2015 22:33

kubik написа:
Жълто-черен Пловдив написа:След първи юли очаквайте масови инфаркти в говеждо-мангалските предградия на Пловдив и София :)

мюслюме,стадиона има да чакате да го построят :lol:
Скоро ще останете и без базичката в Коматево.

Ай постилай килимчето, казвай си молитвата и лягай :lol:

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 21 юни 2015 22:38

kubik написа:
Жълто-черен Пловдив написа:След първи юли очаквайте масови инфаркти в говеждо-мангалските предградия на Пловдив и София :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5VOpXwg0DD8[/youtube]
Изображение

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 21 юни 2015 22:47

как само говориш за "базичката"... все едно имаш 4-5 в джоба? не виждате ли, че положението е тежко навсякъде, кебапи, ди ем ес-и за да се крета, ама е не е важно, че наща колиба доизгаря, а че трябва да извадим и на слепия едното останало око. никога няма да ми е жал за вас, щото ви видях отвътре какво представлявате. януари 2001 чушката ме убеди да се преместя при него в набор 86, после лятото дойдоха висаджиите, иван маринов пое рилски спортист, а набор 86 пое пуякът петър пашев. взе да налага разни момчета с популярни фамилии и август 2001 ме отказа, като не ме пусна в контрола на игрището, на което тренираме всеки ден с гуменки, щото не съм имал футболни обувки с бутони и на тоя терен съм щял да се хлъзгам... а аз просто имах мазоли от такива и в момента не можех да обуя толкова твърди, нещо което много добре знаеше. после в друг отбор играх срещу сбирщината на пашев и ми направиха малка дупка, 3 см над капачката на дясното коляно в мач за първенство, за което нямаше и картон. аз защо съм бил на лаута ли? просто джоров в онези години си мислеше, че от неговите по-добри няма и никой не му трябва, нищо, че в първото първенство на нашия набор станаха шампиони, след загуба на марица от нашия отбор и мое дейно участие. когато търсиш развитие и си на 13-14-15 години не залагаш толкова силно на клубните цветове
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 22 юни 2015 00:14

kubik написа:

хахахаха тъп,тъп мангал.цял пловдив знае за 1 юли,само мангала ръси глупости :) :) :)

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 22 юни 2015 05:41

Циганската паплач от Лаут Джамия както винаги се вълнува само и единствено от символа на Пловдив,отколкото да си гледа клошарското отборче! :mrgreen:
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 22 юни 2015 09:44

kubik написа:
Thurman Murman написа:
kubik написа:Тъй като си нямате такава тема...

Имаме си "Всекидневна", турски троле на Дениз баба. Гледайте си новия собственик от Анадола, "скъпи привърженици и турци в България" :mrgreen:

П.П. А за Домофоня какво да коментирам, освен, че е партенка?! А и колкото и да е хал, е класа над "звездите" от Верея, с които г-н Заешка джука Думанов, пълни закъсалото превозно средство :mrgreen:

г-н мюслюм защо да е партенка?
хал хабер? един от най добрите нападатели играли в Ботев в последните 15 години :)

Мюслим е тетю ти Ремзи. Иначе нямаше Дениз баба на лаутарите ага, да се обръща към вас със "скъпи привърженици и турци в България" :mrgreen:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 22 юни 2015 10:47

Ботев, нали нямат кинти как ще плащат на Домо? Махнал се от Левски заради занижаване на заплатата , а Ботев от къде пари да плати тези хилядарки?

Страна работа или публикацията е менте или Ботев са намерили пари, пари, пари ама от къде ? :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
bartolini
Контакти:

Мнениеот bartolini » 22 юни 2015 11:19

Абе Домовчийски е гола вода, въобще няма шансове за БОТЕВ ... не виждам смисъл да се пенявите толкова! :mrgreen:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 22 юни 2015 18:10

Полузащитникът Мариян Огнянов реши да продължи футболната си кариера в тима на Ботев Пловдив. 26-годишният играч се прибира от Румъния, където водеше преговори с вицешампиона Търгу Муреш, и ще вземе участие в тренировката на „жълто-черните“.

Причината Огнянов да отклони предложението да заиграе в първенството на северната ни съседка не са личните условия, които всъщност били доста добри. Бившият играч на Левски решил да се завърне в родината си поради лични причини.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 23 юни 2015 13:13

Пепо Пенчев сподели ексклузивно мнението си пред PlovdivDerby.com за селекцията, която върви в Ботев Пловдив в момента.
- Г-н Пенчев, днес подписвате с първото си ново попълнение. Доволен ли сте от този трансфер?
- Да. От много време следим този футболист. След като Чунчуков вече не е при нас, веднага го осъществихме. Преди това просто нямаше смисъл, тъй като разполагахме с двама нападатели. Виждате, че веднага реагирахме и днес Алексиев е при нас. Познаваме качествата му и го харесваме като футболист.
- Появиха се критики относно селекцията на Ботев. За това, че тя се бави.
- Вижте, ние се съобразяваме с възможностите на Ботев Пловдив. Можем да привличаме само свободни агенти и търсим точните футболисти, които ни трябват. Не искаме да правим мащабна селекция и по този начин да затваряме вратите на младите ни футболисти към първия отбор. Ще вземем само тези играчи, които ни трябват и в чиито качества сме убедени. Ние искаме да разчитаме на нашите млади футболисти. Тази седмица ще има още попълнения?
- Можете ли да бъдете по-конкретен?
- Да. Утре чакам играч на позицията десен - външен?
- Българин и чужденец?
- Чужденец, но млад.
- На проби или за подписване на договор?
- За подписване
- Мариян Огнянов кога ще започне започне да тренира с отбора и вие доволен ли сте от завръщането му?
- Няма как да не съм доволен. Утре сутринта Мариян започва с нас. Щастлив съм, че се връща.
est. 1912

Върни се в “Ботев”