Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
Импровизирах жребий, който е категоричен, че ще ни се падне Шериф Тираспол, да знаете! 

-
The UEFA Europa League first qualifying round draw will be made at 13.00CET on Monday with the second qualifying round draw at 14.30CET, both streamed live.
В сайта на Уефа ще го предават, от 14:30 ч. започва нашият. Чакам го с огромно нетърпение

-
- Контакти:
Най-важното е, че се завърнахме там, където ни е мястото - Европа! Дай Боже да направим добро представяне, като аз съвсем не съм свил бойните знамена и надеждите, че Оня отгоре може пък и да ни върне това, което ни бе взето в Щутгарт, срещу ПСВ и Сампдория. Защо пък не при това изравняване на силите във футбола (говорим за ЛЕ)...видяхте един отбор като Днипро какво направи. Който и да ни се падне - подцени ли ни ще яде КУРьора барабар с БАКАРИте 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Аз си избирам Астра Гюргево.
15:30 ще разберем кой ще ни е съперник.

Последна промяна от Mathias_Coureur на 22 юни 2015 00:36, променено общо 1 път.
14:30 CET, значи 15:30 наше време (EET). На утрешната дата започва "Барбароса", така че може би полски отбор... Шльонск или Легия. Дано гаргата да е колкото се може по-рошава.
Mathias_Coureur написа:Аз си избирам Астра Гюргево.![]()
И на мен много ми се иска да е Астра.Ще можем да отскочим до Гюргево без проблем и да подкрепим момчетата!!!Като отбор,не ги знам каква бира са.
Астра като отбор са повече от приличен. Имам един познат русенец, който ходи на техни мачове, когато не се засичат с мачовете на Дунав. Миналата година играха в групите на ЛЕ, а по-миналата мисля, че стигнаха до плейофния кръг.
дано само не ни се падне скандинавски отбор..
първенствата им вървят отдавна,играят мощно и здраво...ама...като сме почнали с прогнозите...мисля си за едно черноморско дерби с ТРАБЗОН...

Абе, не знам кой трябва да ни се падне, ама ще ни бъде много трудно, който и да е той! Идват нови хора и то на важни постове, трябва им време за обиграване, а няма такова. Отбора ни не е кой знае какъв, Кольо се мъчи тука от няколко месеца да изгради колектив, налага нови схеми, гради отбор. Играхме във втората шестица мачове без напрежение, срещу не толкова силни отбори (айде така да го кажем, че да не обидя някой), не си давахме зор, пазехме играчи. Единствения ни як мач беше този на финала за купата и видяхте, че краката на всички се схващаха след 70-тата мин. Това показва, че не сме били физически много добре. Кольо работи и по това, чуди се човека кое първо да оправи от разсипията и безхаберието на предшествениците си! За нашите си стандарти да кажем биваме, вземаме и нови и то май добри играчи, но за направата на боеспособен отбор за евротурнирите трябва време!? Затова направо се чудя на прекаленото (за мен) самочувствие, увереност и оптимизъм на някои наши фенове?! То и аз се надявам да вземем подходящи играчи, да имаме време да се подготвим, да се представим мъжки, без страх, да подходим сериозно, отговорно. Да преодолеем първия противник, пък натам каквото стане... Ще са страхотни преживявания, ако успеем да покажем игра и добри резултати. Ама малко се притеснявам от някои изхвърляния тука, от някакви избухвания и еуфории без време.. Хайде малко по-сериозно викам аз, малко по скромно да го раздаваме! Нека първо момчетата покажат това, на което се надяваме всички и после да приказваме големи приказки!? Успех пожелавам, без значение какво ще се падне от жребия днес! Ако искаме да излезем от турнира с високо вдигнати глави, трябва да покажем мъжество и класа, срещу когото и да се паднем. На мене лично ми се иска колкото се може по-преодолим и неизвестен отбор, та ако го преодолеем, да понатрупаме опит и самочувствие, а и обиграване все пак, времето за това не е много. А следващия кръг вече каквото сабя покаже... Успех на моряците, а и на всички наши отбори в евротурнирите!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Излязоха урните за първи кръг, ясни са съперниците на Берое и Литекс.