Осъзнайте се хора . Защо се делите на две

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mirodes
Контакти:

Re: Осъзнайте се хора . Защо се делите на две

Мнениеот mirodes » 22 юни 2015 08:49

veni__85 написа:
Red Warrior написа:И кое ще е края при А окръжна , че след 3години пак ще сте в А група. Ако Литекс ( София) , Локомотив ( Мездра-София) или някакъв подобен хибрид остане завинаги ваш любим клуб, еми да ви е честит.

П.С Ако нещо такова се случи с Левски предпочитам да почнем и от Б окръжна но не и да стана фен на Миньор , Етър или някой друг. По-добре да нямам никакъв любим отбор в България и да спра да гледам български футбол завинаги.

Знаеш ли колко ми дреме какво ще кажете левскарите?Та вие подкрепяхте отбора си ,когато носеше фланелки с надпис ВИС-2 и възхвалявахте руският мафиот Чорни-така че уроци по морал от вас не искам.Кой ще е моят любим клуб изобщо не ви влиза в работата.Знам че искате да видите ЦСКА в четвърта дивизия и жалкото е ,че има заблудени цесекари,които се връзват на приказките ви.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 22 юни 2015 09:23

Според мен Божков развърза ръцете на БФС , да отреже проекта на Ганчев. Ако Божков и Ганчев бяха заедно, щяха да се наложат, но сега Гришата самичък няма да може да се пребори, защото много интереси има срещу него, включително и на самия Божков.На всичко отгоре, Божков привлече на своя страна крайните фенове,които може да са малцинство но реално те са тези които ходят на стадиона всеки мач, и те са тези които биха могли да окажат натиск върху БФС. Пичовете от от провинцията, моите уважения към тях ама те могат само да дуднат и да заплашват по форумите. но няма да си вдигнат задниците да отидат пред сградата на БФС, това е ясно :)...то същото е и при нас в Левски де-огромното мнозинство Левскари например, не желае Гонзо , Батков и Тонев да са в клуба, ама точно тия които всеки мач са на стадиона-гугутки и наркомани от СЗ ги подкрепят...а другите само си лаят по форумите...та така :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 10:07

DarkPsy написа:Дългът към НАП и в момента се събира от лицето Христолов. Беше му разпродадено имущество, има запор на сметки и прочее. Като не знаеш не говори.

Събира се дълг, ама дълг на лицето Христолов, а не на ФК Ботев.

Все едно да ми кажеш, че НАП ще си събира дълговете от ЦСКА от Димитър Борисов и Иво Иванов. Как ще стане това ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 юни 2015 11:37

terrorist написа:Знаете ли какво предлагам аз, ние феновете да поемем дълга към ДЪРЖАВАТА те са около 10 000 000, предлагам всеки да внася по 100 лв на година (минимум) който може повече, ако се съди по акцийте миналата година, ако се събират по
1 500 000 за 6-7 година ще се изчистят, през това време Божков си поема отбора и си го издържа и развива, като се почне от окръжните или В група, вече се вижда че ножа е опрял до кокала, искам да ви вида всички моралисти колко ви струва обичта към ЦСКА

Има един много голям проблем пред това което казваш и той се нарича- лихва. Тази лихва тече всеки месец и тази сума става все по-голяма
и по-голяма. Дори и в момента от тази сума 10 000 000 май над 2 500 000 са лихви! И така да не се окаже че ежегодно покриваме много
по-малка част от самото задължение и сметките ти за броя години да отидат по 2/3. Относно дълга към НАП там има заложени имоти
на ТИТАН които ще покрият част от задължението. Освен това има заложени търговски марки на ЦСКА които също ще покрият
друга част. До колкото се пише има и някаква нива на Томов заложена или е само слух! Точно по този начин поне ТИТАН ще понесе
някаква част от тежеста защото те се надяваха Томов да им освободи имотите то всъщност това беше цената на която те дадоха ЦСКА на Томов.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 22 юни 2015 11:47

Според мен вместо да пишеме мъдри расъждения по-форумите, трябва да се притесняваме, какви играчи ще има отбора ни дори във А окръжна? Кой ще е треньор и най-вече, къде ще играеме. Аз не виждам, защо Армията ще се даде на Божков и неговото ЦСКА. Манджуков и Инджов също могат да си направят дружество и да поискат базите. Като нищо и Гришата утре ще смени името на Литекс и кашата ще е пълна. Надявам се да не се стига до подобно раздробяване и всички хора, които имат някакви претенции към клуба да седнат и да се разберът. Аз съм против изпадането във А окръжна, защото това може да доведе до смъртта на ЦСКА. Никой не дава точна концепция за тази година да не говорим за следващите три. Как да сме спокойни, че сегашния шеф ще изкара до края, а няма да си тръгне още догодина?

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Мнениеот Litex1 » 22 юни 2015 12:39

Има още един вариант Васил Божков и Христо Стоичков. Това ще е идеалната комбинация за ЦСКА. Могат да вземат лиценз на отбор от Б или В група.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 22 юни 2015 15:54

Най-добре ЦСКА да вземе лиценза на Левски, така всички ще са доволни ! Хем ЦСКА в А група, хем ще имат Левски по-голям бюджет !

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 22 юни 2015 16:54

Моралът и законът посочват само едно решение - ЦСКА да започне на чисто от четвърта дивизия. Всичко друго е абсолютна подигравка с правилата, които са за всички, с феновете и историята на най-титулувания роден клуб, а също така и с останалите клубове. Мерилото трябва да е едно и също, това е справедливостта. Аз като заклет фен на ЦСКА съм твърдо зад идеята на Божков и само този клуб бих припознал.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 22 юни 2015 18:26

Roger_Federer написа:Моралът и законът посочват само едно решение - ЦСКА да започне на чисто от четвърта дивизия. Всичко друго е абсолютна подигравка с правилата, които са за всички, с феновете и историята на най-титулувания роден клуб, а също така и с останалите клубове. Мерилото трябва да е едно и също, това е справедливостта. Аз като заклет фен на ЦСКА съм твърдо зад идеята на Божков и само този клуб бих припознал.

+1948

Но ако няма такъв ЦСКА на Божков...а има на Ганчев(Инджов,Манджуков и Гигов, това е новата версия на мидийките ни) тогава какво ще правим? :roll:
Объркан съм вече, да се приключва вече че тия медий, препичелват с години напред от писаници за ЦСКА.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 18:33

Това ще е Локо Сф, прекръстен на ЦСКА. Ако искаш, припознай го. Аз такъв урод няма как да нарека ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”