ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот NOMER14 » 22 юни 2015 00:46

W84me написа:
GOLEADOR написа:Подуенските помияри пак са налазили форума.Но даже и да фалираме ние пак ще се възродим и 100-йчо отново ще ви сложи на дедовия си,злобари нещастни !Защото нашата любов е по-силна от вашата омраза!

Яко ли ти е? Топ 7,дънните риби и безплатни кебапчета,когато Левски отпадна от горната част на класирането. Вече знаешче всичко на тоя Свят се връща с лихвите ;)

А всичко можеше да е по-различно. Едно хиксче на червените в Коматево пращаха двата отбора в тройката и щяха да чакат днешния жребий. Но Стойчо и Ко решиха с ехидна усмивка друго.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 юни 2015 00:48

Червени Воини написа:Защо имам усещането че утре, всичко ще се обърне на 360 градуса.... :roll:
И май наистина, всичко е заради базите :|

Да,де ама нали сещаш,че държавата няма даде базите на Ганчев,незнам мнозинството толкова ли са тъпи,че не схфащат играта.Който не е чел декларацията на Сектор Г от днес да си я прочете,ако трябва няколко пъти.Сега пак ще гледаме надуване на балони и нищо!!!Всъщност ако въобще успеят да осъществят поредния опит да ''спасят'' ЦСКА,пак казвам да не се окаже,че Ганчев няма нищо общо и да не стане така,че балъците да се вържат,че Ганчев примерно ще се включи след това.В общи линии обаче с оглед пълното обединение на фракциите и всички лидери,дори Дучето,не виждам как 30-40 слугички ще обърнат каруцата.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 юни 2015 00:51

NOMER14 написа:
W84me написа:
GOLEADOR написа:Подуенските помияри пак са налазили форума.Но даже и да фалираме ние пак ще се възродим и 100-йчо отново ще ви сложи на дедовия си,злобари нещастни !Защото нашата любов е по-силна от вашата омраза!

Яко ли ти е? Топ 7,дънните риби и безплатни кебапчета,когато Левски отпадна от горната част на класирането. Вече знаешче всичко на тоя Свят се връща с лихвите ;)

А всичко можеше да е по-различно. Едно хиксче на червените в Коматево пращаха двата отбора в тройката и щяха да чакат днешния жребий. Но Стойчо и Ко решиха с ехидна усмивка друго.

Ето за тези лъжи които пишеш господ ви го върна тъпкано на финала срещу морето.100-йчо бил решил с ехидна усмивка,айде няма нужда от лъжите ти.Та тази загуба му коства поста в ЦСКА.Но ти като подуенец не може да не излъжеш,защото няма как по друг начин да си го върнеш на 100-йчо за униженията които ти причини!За това лъжи,ясен си на всички!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 00:53

Гриша Ганчев си взима чужденци, попълнения за Европа, прави ремонт на Градския стадион в Ловеч, и то от 2-3 седмици, мисля на всеки нормален му е ясно, че явно не се готви да откаже евроучастие, а точно обратното.

Но нека вярват шараните, 3 пъти ги лъга вече, и 4-ти ще изтърпят, па другото лято пак ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 юни 2015 00:57

1982 написа:Гриша Ганчев си взима чужденци, попълнения за Европа, прави ремонт на Градския стадион в Ловеч, и то от 2-3 седмици, мисля на всеки нормален му е ясно, че явно не се готви да откаже евроучастие, а точно обратното.

Но нека вярват шараните, 3 пъти ги лъга вече, и 4-ти ще изтърпят, па другото лято пак ....

... Обаче представи си,че се откаже 30 минути преди жребия,ще прецака зверски добитъците,но и аз си мисля,че всичко си е спекула,в този случай на Руменчо Илиев,въпроса е защо при положение,че горе-долу всичко е ясно?Ясно е Илиев чии интереси отразява в онзи сайт,но толкова нагъл и тъп да говори пак за Ганчев... незнам.Възможно най-лошият,а същевременно и смешен вариант е онези,които от 3-4 месеца не спряха да лаят срещу Минджуците,(впоследствие се оказа,че до голяма степен с основание)да се прегърнат утре с тях и да решат,че ще оздравяват дружество,е тогава вече ще стане страшно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 юни 2015 01:00

Тик-Так1892 написа:
1982 написа:Гриша Ганчев си взима чужденци, попълнения за Европа, прави ремонт на Градския стадион в Ловеч, и то от 2-3 седмици, мисля на всеки нормален му е ясно, че явно не се готви да откаже евроучастие, а точно обратното.

... Обаче представи си,че се откаже 30 минути преди жребия,ще прецака зверски добитъците,но и аз си мисля,че всичко си е спекула,в този случай на Руменчо Илиев,въпроса е защо при положение,че горе-долу всичко е ясно?Ясно е Илиев чии интереси отразява в онзи сайт,но толкова нагъл и тъп да говори пак за Ганчев... незнам.Възможно най-лошият,а същевременно и смешен вариант е онези,които от 3-4 месеца не спряха да лаят срещу Минджуците,(впоследствие се оказа,че до голяма степен с основание)да се прегърнат утре с тях и да решат,че ще оздравяват дружество,е тогава вече ще стане страшно.

Я,я,я,какво намекваш?Да не би ГГ да плати дълговете на ЦСКА?Това вече е "нова бира".Къде го прочете ?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 01:07

ГГ си стяга и терена в Ловеч, и попълнения от чужбина си взима, нищо няма да плаща, нито ще се отказва.

За какво са му тия селекции, ако ще играе само в А група ?!
За какво стяга терена в Ловеч, ако ще взима Армията ??!

Никой не си зададе тези въпроси, само се чете БЛИЦ и евтините им сензацийки.

А, ако ГГ щеше да взема сегашното дружество, щеше отдавна да го е сторил, цял месец имаше, плюс това - горните въпроси пак увисват ..

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 юни 2015 01:13

GOLEADOR написа:
Тик-Так1892 написа:

Я,я,я,какво намекваш?Да не би ГГ да плати дълговете на ЦСКА?Това вече е "нова бира".Къде го прочете ?

Блиц загатнаха за такова нещо,но го чух и от други места.Само,че аз казвам точно обратното,Гриша Ганчев не се вписва в такава схема и според мен готвят нещо от типа на използване името му за известно време,докато Манджукови не си се остановят,но това е някакъв апокалиптичен вариант,който се надявам да не се случи и утре да стане напълно ясно,че действаме по плана на Сектор Г и Божков.С това дружество в А група и начело с Манджукови,ще сме нещо като с Титан.Трябва да е ясно,че вариант за преструктуриране няма по две причини.Първо,че мнозинството няма да го припознае и второ,че правилниците на този етап го забраняват,ако освен утре не ги променят.Другото нещо спиращо идването на Ганчев е,че държавата няма да му даде базите,знаете кой няма да му ги даде и защо.А няма да му ги дадат и защото той си има стадион и база в Ловеч,идва му множко.Истината е много проста,а тя е,че всичко е интереси,включително Ганчев ако дойде ще може би за да избегне затвора,а не от любов и симпатии,имам много познати ии знам,че на него отдавна му е писнало от футбола,но не го изоставя защото Литекс все пак е някакъв бизнес,който му носи приходи.Така че обобщавам Ганчев не ми се вписва,въпреки че го тиражират,а май Минджуците и оная групичка близка до Томов искат да оставят това дружество обаче май няма да ги огрее.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 01:17

Утре до обяд е крайният срок за прекръстване на Литекс, после е жребият за Лига Европа, почне ли, мокрите сънища и полюции свършват.
Утре е и Изпълкомът, последен микроскопичен шанс и за сегашното ЦСКА.

Единственият им шанс, след утре, остава Б или В група, да прекръстят някой отбор оттам.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 юни 2015 01:20

1982 написа:Утре до обяд е крайният срок за прекръстване на Литекс, после е жребият за Лига Европа, почне ли, мокрите сънища и полюции свършват.
Утре е и Изпълкомът, последен микроскопичен шанс и за сегашното ЦСКА.

Единственият им шанс, след утре, остава Б или В група, да прекръстят някой отбор оттам.

Доколкото знам това не са варианти,но както и да е.Най-добре е да си тръгнем от там където трябва,да си вземем базите,това е истината.Другите глупости да си ги ....

Върни се в “Архив”