Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kapacitet

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот kapacitet » 21 юни 2015 19:07

Sole написа:Разград да не си прибра Себастиян Ернандес? Като компенсация за А.Александров трябваше да ни го оставят поне за евротурнирите :?

Ти сериозно ли си мислиш, че сме им го дали без пари. Направиха тарикатлък там, за да не плащат данъци върху трансфера. Сашко не им беше подарен. Много съжелявам за това момче, отиде там и му е*аха мамата, наравремето аз и Ганчев го докарахме в Черно море. в едно кафе до Чаталджа, момчето беше все още заблудено, разказа ни за случея с Дражев!Спомням си още как се обадихме на Красен Кралев и на 100% му гарантирахме, че подписът на Сашко е фалшифициран от Дражев, след което Кралев поиска тройна експертиза и се доказа!Сега вече смятам, че не ни трябва, дръпна назаде с престоя си в Делиорман, развалиха го.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 юни 2015 19:16

greenpeak написа:
kapacitet написа:
п.с. Говорих със Статев днес, нищо няма да правят тази година по стадиона, защото от догодина влиза лиценза в сила(разминало се е за тази) и са решили да го правят догодина, защото искат да направят ново строителство по трибуните, за това нямало смисъл сега да слагат новите пейки. Един милион дава държава, ТИМ искат да вложат още 4 млн, общо 5 млн да направят сериозен и мащабен ремонт, който се отлага за догодина.

Капацитет, дай подробности (за ремонта) от разговорът ви със Статев.

Дай инфо за ремонта.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 21 юни 2015 19:23

greenpeak написа:
greenpeak написа:
kapacitet написа:
п.с. Говорих със Статев днес, нищо няма да правят тази година по стадиона, защото от догодина влиза лиценза в сила(разминало се е за тази) и са решили да го правят догодина, защото искат да направят ново строителство по трибуните, за това нямало смисъл сега да слагат новите пейки. Един милион дава държава, ТИМ искат да вложат още 4 млн, общо 5 млн да направят сериозен и мащабен ремонт, който се отлага за догодина.

Капацитет, дай подробности (за ремонта) от разговорът ви със Статев.

Дай инфо за ремонта.

Вече ви казах, няма да правят абсолютно никакъв ремонт това лято, отлага се за догодина. Има проект и план за мащабен ремонт. Сега смятаха да направят козметичен, да сменят седалките, терена и да сложат осветление, но са решили, че няма смисъл да слагат нови седалки, ако ще правят строеж по трибуните. Новите лицензи за стадионите се отлагат за следващия сезон, това и плановете за по-сериозен ремонт са основната причина да не започнат с ремонтните дейности това лято. Заговори се, че ТИМ ще осигурят 4 млн. свои пари, като прибавим и 1 млн. от държава, това са 5 млн., смятам че с тези пари може да се направи сериозен ремонт!От следващия сезон вече няма да има мърдане с новите изисквания за лицензиране на стадионите и искат не искат ще трябва да направят ремонта.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 21 юни 2015 19:30

Iceberg написа:
ShooterMan написа:Не МАШИНА, Ермес беше основната причина да бъдем на 1-во място 2 месеца след старта на А група! Просто както Ермес тогава, така и другите ни водещи играчи в онзи отбор - ЖОРО ИЛИЕВ и Камазола, Божилов - всички бяха тренирани от класическия физкултурник Сър-а (да са ева в простата глава, как му го измислих това Сър в желанието си да няма плюнки по треньори и играчи....). Освен, че разби формата на всички играчи има и бонус неща, които си въвят с физкултурниците....това са контузиите разбира се. Когато НЕ разбираш от треньорство и НЕ умееш да водиш подготовки така става....Ермес попадна в ръчичките на физкулутника Генов и....ясно. Нещо повече. Същия физкултурник направи един много силен футболист като Марлон Фернандес да изглежда за смях, въпреки, че човека имаше големи качества...но беше 1.60 плеймейкър, а Сър-а го искаше в амплоато на крило...или ренде, което нямаше как да стане. И Паломино, и Фернандес в ръчичките на Адмирала ще изглеждат като играчи от европейска класа! Говори пак на Паломино да се инициира нещо с Адмирал Спасов, поне да му се предложи като вариант, пък той да си реши нуждае ли се от Ермес :idea:

Виж, не ми се забърква в такива неща. Първо, аз съм никой, та да тръгна да говоря, съветвам, предлагам... Още повече, че преди време без да съм казал и дума, без да имам и грам вина, дори ми дойде, като гръм от ясно небе.. бях обвинен, че съм настройвал агитка, инициирал скандали..(дори ти също ме набеди за неща, които не съм сторил и още не си ми се извинил за това) неща, което никога не съм и не бих направил. Факт е, че Ла Пантера има голямо желание да играе за нас и то не сега, когато е свободен, ами отдавна, много отдавна. Беше нещастен още като си тръгваше оттук и през цялото време е изявявал желание да се върне. Но, за това си има хора. Има си мениджър, който да се свърже с ръководството, има си треньор, който да прецени дали му трябва Паломино, дали има възможност въобще да бъде привлечен, имайки предвид квотите за чужденци. Аз направих каквото трябва и мога да си позволя, поради факта, че сме приятели, поддържаме връзка и се уважаваме много. Казах му, че търсят нападател като него, още, че ще се радвам ако се върне, той за пореден път прояви желание това да стане и.. дотам съм аз ;)

kapacitet да го предложи :) ако го харесва де

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 21 юни 2015 19:36

Eastern написа:
Iceberg написа:
ShooterMan написа:Не МАШИНА, Ермес беше основната причина да бъдем на 1-во място 2 месеца след старта на А група! Просто както Ермес тогава, така и другите ни водещи играчи в онзи отбор - ЖОРО ИЛИЕВ и Камазола, Божилов - всички бяха тренирани от класическия физкултурник Сър-а (да са ева в простата глава, как му го измислих това Сър в желанието си да няма плюнки по треньори и играчи....). Освен, че разби формата на всички играчи има и бонус неща, които си въвят с физкултурниците....това са контузиите разбира се. Когато НЕ разбираш от треньорство и НЕ умееш да водиш подготовки така става....Ермес попадна в ръчичките на физкулутника Генов и....ясно. Нещо повече. Същия физкултурник направи един много силен футболист като Марлон Фернандес да изглежда за смях, въпреки, че човека имаше големи качества...но беше 1.60 плеймейкър, а Сър-а го искаше в амплоато на крило...или ренде, което нямаше как да стане. И Паломино, и Фернандес в ръчичките на Адмирала ще изглеждат като играчи от европейска класа! Говори пак на Паломино да се инициира нещо с Адмирал Спасов, поне да му се предложи като вариант, пък той да си реши нуждае ли се от Ермес :idea:

Виж, не ми се забърква в такива неща. Първо, аз съм никой, та да тръгна да говоря, съветвам, предлагам... Още повече, че преди време без да съм казал и дума, без да имам и грам вина, дори ми дойде, като гръм от ясно небе.. бях обвинен, че съм настройвал агитка, инициирал скандали..(дори ти също ме набеди за неща, които не съм сторил и още не си ми се извинил за това) неща, което никога не съм и не бих направил. Факт е, че Ла Пантера има голямо желание да играе за нас и то не сега, когато е свободен, ами отдавна, много отдавна. Беше нещастен още като си тръгваше оттук и през цялото време е изявявал желание да се върне. Но, за това си има хора. Има си мениджър, който да се свърже с ръководството, има си треньор, който да прецени дали му трябва Паломино, дали има възможност въобще да бъде привлечен, имайки предвид квотите за чужденци. Аз направих каквото трябва и мога да си позволя, поради факта, че сме приятели, поддържаме връзка и се уважаваме много. Казах му, че търсят нападател като него, още, че ще се радвам ако се върне, той за пореден път прояви желание това да стане и.. дотам съм аз ;)

kapacitet да го предложи :) ако го харесва де

Махайте го този. Не ни трябва, приключи с футбола, тука си правеше разходката, няма характер. Този, който искам да върнем се казва ИНКАНГО, много ме е яд, че не го задържахме, с Бакари отпред щяха да направят страшен тандем.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 юни 2015 19:56

kapacitet написа:Направиха тарикатлък там, за да не плащат данъци върху трансфера.

Данъци върху трансферите няма. Трансферната сума е разход за Лудогорец и приход за Черно море, като нашия клуб е на огромна загуба и един такъв трансфер не би могъл да повлияе на финансовия резултат (ще повлияе, разбира се, но пак ще е отрицателен и данък няма да се дължи). Надали някога ще разберем истината за напускането на Сашо, както и на Котев.

Колкото до Ернандес, Лудогорец трескаво търсеха клуб, където да го преотстъпят. Не знам финансовите параметри, но със сигурност на нас ни е бил предложен тогава, тази зима, и това няма нищо общо с врътката със Сашо. Ако изобщо има някаква врътка, де.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 21 юни 2015 22:01

Утре е жребият за втория квалификационен кръг Лига Европа!!!
>>>....Аз да напомня все пак!!! :mrgreen: :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 юни 2015 22:07

Уест Хям и Звезда да се стягат! Особено англичаните...имам усещането, че ще им праснем едни БАКАРИ на тея :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 21 юни 2015 22:13

Може и КУРьор да хапнат и всякакви други неща.Дай Боже. :mrgreen: :geek:

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 21 юни 2015 22:25

Очаквам балкански сблъсък с Астра :mrgreen:
Truth is hate for those that hate the truth.

Върни се в “Архив”