ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Валентин Михов да не му знае много устата и да иска наказания, че малко е скандален въпросът къде потънаха милионите от Стоичков, Пенев и Костадинов точно по негово време. Да не се окаже, че се е облажил и той, големият цесекар.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
PorcoRosso написа:dreben23 написа:Ако ЦСКА наистина започне от окръжните групи, то сега е моментът Закона за спорта в България да се атакува и да се промени. Да се пусне наредбата за публично-частно партниране. Тази ситуация трябва да се използва, за да се направят промени”, коментира още Вальо Михов.
На Вальо някой трябва да му съобщи, че времето на ведомствените отбори, отмина също като чарлстоните и перлитните печки марка "Искра".![]()
![]()
Берое какъв е?А назначените "собственици" като Титан,Марешки и Цеци Катебето какви са?Да не говорим за най-ведомствените от Подуене.
-
1982 написа:Валентин Михов да не му знае много устата и да иска наказания, че малко е скандален въпросът къде потънаха милионите от Стоичков, Пенев и Костадинов точно по негово време. Да не се окаже, че се е облажил и той, големият цесекар.
Тогава караше по едно време някакво ферари,което се оказа крадено.

Абе то и други тъмни времена има в новата ви история-Пенев, Калпака, Мултигруп...там не се знае кой кво е извлачил и какво е дал. Михов е агент, със сигурност е бръкнал в медеца с лапа.
Черепа със сигурност беше най-добрият, и най-стабилният, но пък искаха от него само да дава. Ако беше сключил сделка с военните, сега да сте с 4 участия в групи на ШЛ, но не би...
Черепа със сигурност беше най-добрият, и най-стабилният, но пък искаха от него само да дава. Ако беше сключил сделка с военните, сега да сте с 4 участия в групи на ШЛ, но не би...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Кашчей написа:onegavon написа:Почна пазарлъка!2013 така се надуваха Нафтите -" имаме пари,правим селекция, не си даваме лиценза" и аре след три месеца чао-бао.
В материала на ГОНГ пише за Божковият ЦСКА, който още не е учреден, но няма лошо да ни разясниш как ще им купите лиценза. С интерес ще го прочета този сай-фай разказ.
Кашчей, кви са тез цигани с мръсни фанелки на ЦСКА на клипчето? Мен ми мяза, га че ли правят " тука има-тука нема"...
Взел го от оня филм с Мила.
Teo написа:Какво ще стане с автобуса МЕРЦЕДЕС ще ни го вземат ли?
Ей това ме развесели,най-много. Колега,ти до рейса ли стигна?
Нямам думи да изразя ....... на,някои фенове.
Р.Р. Всъшност,това казва много.
- dreben23
- Контакти:
Пак изплува вариант за ЦСКА в “А” група
21.06.2015 21:00 | Футбол БГ
Пълен обрат може да настъпи в 12-ия час на драмата с ЦСКА. Бизнесменът Гриша Ганчев изглежда готов в последния миг да преструктурира своя „Литекс“ в ЦСКА-23. Тази идея той прокламира още преди месец. По този начин „оранжевите“ ще загубят мястото си на жребия в Лига Европа днес по обяд, на който не пратиха представител. В събота Васил Божков обяви, че започва възраждането на ЦСКА (София) от „А“ окръжна група.
Драмата на „Армията“ доведе до жесток конфликт между запалянковците. Фенклуб „Сектор Г“, който имаше представители на срещата с шефа на „Нове Холдинг“, обяви подкрепа към отбор в четвърта лига. В социалните мрежи се развихри лавина от застъпници на Ганчев или по-точно - хора, които не желаят любимият им клуб да е в селските групи. Бизнесменът Стойне Манолов, един от най-активните двигатели на сдружението „ЦСКА завинаги“, също се противопостави на идеята с четвърта лига.
В същото време Юлиян Инджов, последният собственик на ЦСКА, намекна, че е напълно възможно клубът да стартира директно от „А“ група. Очевидно визираше плановете на Гриша Ганчев.
В социалните мрежи се прокрадна и информация, че Божков е ревизирал решението си за „А“ окръжна група и вече мисли за старт от „Б“ група. Сигурно е едно – тандем между „Нове Холдинг“ и „Литекс Комерс“ няма да има. Въпросът е кой от двамата мастити бизнесмени ще се заеме с ЦСКА. Ако това е Ганчев, той ще загуби около 1 милион лева от награден фонд от УЕФА.
А във фенските мнения в последните часове надделяха тези за Ганчев. Във фейсбук дори се попълваше петиция в полза на ловешкия бос, както и недоволство, че няколко души говорят от името на всички привърженици.
При всички положения и ЦСКА (София) и ЦСКА-23 са нови клубове, които нямат нищо общо с ПФК ЦСКА АД. И реално не наследяват задълженията и историята. Но и двата са готови да кандидатстват за трофеите, ако бъдат одобрени.
Мястото на ЦСКА е в А група, проумейте го веднъж завинаги!

Вальо е голям човек, дълбок поклон!

Вальо Илиев: За мен е чест да нося фланелката на ЦСКА и на улицата пред блока!
Любимецът на сектор "Г" подкрепя идеята Васил Божков да бъде начело на клуба
Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев призна пред LIVESPORT.BG, че е готов да играе за ЦСКА дори и в групата на аматьорите. Опитният защитник е на мнение, че започването от най-ниското ниво на българския футбол, без използването на лиценза на друг клуб, е по-истинско, но същевременно и много болезнено.
"Определено не съм щастлив от случващото се с ЦСКА. Никой не иска да гледа ЦСКА в "А" окръжна, но в крайна сметка, ако трябва да бъде така ще се мине и през този труден и дълъг път.
Взимането на лиценза на друг клуб го приемам 50/50. Не се знае ЦСКА ли е, Литекс ли е. Давам Литекс за пример, защото се говори за сливане с тях. За мен започването на чисто от "А" окръжна е по-истинско, но много болезнено.
Тази агония продължава от няколко години и беше неизбежно да се стигне до тук. Поддържам мнението на по-компетентни фигури от мен, които вече са управляващи - до моментното положение се стигна заради неправилно управление, като цяло много неща са навързани.
Никой не ме е търсил. С никой не съм имал разговори. Не са ми се обаждали сегашните собственици, както и спряганите имена за бъдещи такива.
Аз съм готов да играя в "А" окръжна. Въпросът е, че на клуба не му е там мястото и се надявам възможно най-скоро да се завърне на мястото, което заслужава. За мен е чест да нося фланелката на ЦСКА и на улицата пред блока.
Не мога да кажа дали колеги ще искат да играят в по-долни дивизии. Имаме достатъчно талантливи кадри. Мисля, че е крайно време да им се даде шанс. При сливане младите отново ще бъдат пренебрегнати, а те заслужават да им се даде шанс, това ще бъде прекрасен момент за тях.
Феновете нека продължават да се борят за ЦСКА. Моето лично мнение е, че господин Божков е изключително сериозен човек, доказал го е през годините. Едни от най-успешните сезони в историята на клуба са били под негово управление и аз лично подкрепям идеята да бъде начело на ЦСКА"
Последна промяна от dreben23 на 21 юни 2015 21:52, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Ловешкият бос

-
- Контакти:
dreben23 написа:Пак изплува вариант за ЦСКА в “А” група
21.06.2015 21:00 | Футбол БГ
Пълен обрат може да настъпи в 12-ия час на драмата с ЦСКА. Бизнесменът Гриша Ганчев изглежда готов в последния миг да преструктурира своя „Литекс“ в ЦСКА-23. Тази идея той прокламира още преди месец. По този начин „оранжевите“ ще загубят мястото си на жребия в Лига Европа днес по обяд, на който не пратиха представител. В събота Васил Божков обяви, че започва възраждането на ЦСКА (София) от „А“ окръжна група.
Драмата на „Армията“ доведе до жесток конфликт между запалянковците. Фенклуб „Сектор Г“, който имаше представители на срещата с шефа на „Нове Холдинг“, обяви подкрепа към отбор в четвърта лига. В социалните мрежи се развихри лавина от застъпници на Ганчев или по-точно - хора, които не желаят любимият им клуб да е в селските групи. Бизнесменът Стойне Манолов, един от най-активните двигатели на сдружението „ЦСКА завинаги“, също се противопостави на идеята с четвърта лига.
В същото време Юлиян Инджов, последният собственик на ЦСКА, намекна, че е напълно възможно клубът да стартира директно от „А“ група. Очевидно визираше плановете на Гриша Ганчев.
В социалните мрежи се прокрадна и информация, че Божков е ревизирал решението си за „А“ окръжна група и вече мисли за старт от „Б“ група. Сигурно е едно – тандем между „Нове Холдинг“ и „Литекс Комерс“ няма да има. Въпросът е кой от двамата мастити бизнесмени ще се заеме с ЦСКА. Ако това е Ганчев, той ще загуби около 1 милион лева от награден фонд от УЕФА.
А във фенските мнения в последните часове надделяха тези за Ганчев. Във фейсбук дори се попълваше петиция в полза на ловешкия бос, както и недоволство, че няколко души говорят от името на всички привърженици.
При всички положения и ЦСКА (София) и ЦСКА-23 са нови клубове, които нямат нищо общо с ПФК ЦСКА АД. И реално не наследяват задълженията и историята. Но и двата са готови да кандидатстват за трофеите, ако бъдат одобрени.
Мястото на ЦСКА е в А група, проумейте го веднъж завинаги!
Ако феновете се объркат от толкова много варианти и се разпилеят по тях,може ли накрая Министерството да им
тегли майната и не даде на никого базите.И дали точно това не е целта.
- child in time
- Контакти:
Може да си говорите до посиняване и да слушате празните обещания на този и онзи , но истината е една. Окръжна , В ,Б , А . Ботев го направиха не виждам какъв е проблема ЦСКА да мине по този път? Само дето закъсняхте с 3 години , вярвайки на ония кретен Томов. Дано Божков удържи на думата си за финансирането.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!