Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Лято 2015

Според мен Отаменди е много скъп!
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Луиш Нани се е договорил за трансфер в турския Фенербахче, съобщава Hurriyet.
Според информацията 28-годишният португалски футболист ще подпише договор за четири години като ще получава по 55 000 паунда на седмица.
От Манчестър Юнайтед ще получат 6 милиона паунда за правата на играча.
В последния сезон Нани игра под наем в Спортинг, като записа 27 мача в първенството на Португалия и вкара 7 гола.
Рамос си тръгва от Реал .... ако това е вярно тука трябва да сме ние на всяка цена.
Ван Гаал направо да хваща самолета за Мадрид!
Ван Гаал направо да хваща самолета за Мадрид!
Та момчета както казвах трансфери няма да има тоя месец.За следващия по се надявам да има развитие околу нас.

- old_traff
- Контакти:
#mufc want Sergio Ramos at all costs. [cope]
Палим свещи

Това би бил грандиозен трансфер. Рамос е в топ 3 на най-добрите ЦЗ в света. Склонен съм Де Хеа да е разменна монета за такъв трансфер.
soad написа:Това би бил грандиозен трансфер. Рамос е в топ 3 на най-добрите ЦЗ в света. Склонен съм Де Хеа да е разменна монета за такъв трансфер.
Да естествено!А още повече и след последните изяви на вратарчето направо искам вече да става да се маха.
Рамос е страхотна класа и ако успеем да го вземем ...... МАЛЕЕЕ

Дано по скоро се случат нещата , но към момента ние сме с най-добри шансове да осъществим този трансфер!
Рамос е човек с огромни лидерски качества и ще съм много доволен ако го вземем.. Та.. ако продаваме Де Хея - те трябва да ни дадат Рамос ! Ще е бомба ако го вземем ! Дано, дано !