Осъзнайте се хора . Защо се делите на две

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Осъзнайте се хора . Защо се делите на две

Мнениеот 1palq4o1 » 21 юни 2015 20:33

MAXIMUS написа:И най-важното ! ЦСКА не дължи нищо на Държавата ! Точно обратното - Държавата дължи всичко в спорта на ЦСКА !

Ха...а с това изказване разцепи мрака....само се чудя дали си безобразно тъп, или безобразно нагъл!!!!Мисля, че и двете!!!Точно за такива наглеци като теб съм мноооого доволен от случващото ви се!!!!А ще съм най-доволен, ако наистина се разцепите поне на три цецеката и да ставате всеки ден все по-смешни и по-смешни!!!
Баф му и наглите червенотиквеници
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 юни 2015 20:36

1palq4o1 написа:
MAXIMUS написа:И най-важното ! ЦСКА не дължи нищо на Държавата ! Точно обратното - Държавата дължи всичко в спорта на ЦСКА !

Ха...а с това изказване разцепи мрака....само се чудя дали си безобразно тъп, или безобразно нагъл!!!!Мисля, че и двете!!!Точно за такива наглеци като теб съм мноооого доволен от случващото ви се!!!!А ще съм най-доволен, ако наистина се разцепите поне на три цецеката и да ставате всеки ден все по-смешни и по-смешни!!!

Кажи как Софиянски ви даде Герена безвъзмездно за срок от 30 години...
Кажи кой е в момента собственик на Левски...
Кажи с какви пари се строи тоя пуст А сектор,дето го правите 10 години...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 20:37

АШВСМ "Чавдар" сигурно е създадена без държавата да разбере и там, тайно от нея, бяха привличани всички младежи в наборна възраст, показали завидни спортни успехи?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 21 юни 2015 20:41

MAXIMUS написа:Привърженик който не може да бъде с любимия си отбор дори в "Я" група, той не е привърженик на ЦСКА, а на някои посредствени отборчета от България !
Само не искам да чувам след две-три години от някои които ги е срам, че ще играем в окръжните групи, че ще ходят на мач на ЦСКА !

За съжаление ще има много такива. Особено ако,въпросния отбор,върви във възходяща линия,относно победи и материална база. Много бързо ще забравят какво и за кого са били,говорили и заставали.
Все пах успех на иститското ЦСКА и неговите верни фенове. Всеки,който обича отбора си и му е верен,независимо от това къде се намира и в какво състояние е,ще има моето уважение.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 юни 2015 20:49

Само не разбрах защо ми изтрихте отговора към Пияния Майстор, както и въпроса ми към него?!?!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 21 юни 2015 20:57

В момента завиждам на ЦСКА. Не се делят на две ами по скоро на четири.Очертава се да има четири ЦСКА. Един в А група ЦСКА(Лиска/Ганчев), един в Б група ЦСКА(Мездра-София/Инджов), един в В група ЦСКА( ФК ЦСКА/Манджуков-Георгиев) и един в А-окръжна ЦСКА(София/Божков-Дучето). Всички са истински с 31 титли и всички не дължат нищо на кредиторите. Ако се случи да играят в един и същи ден, може да запишат 4 победи за един ден,а месец май да спечелят цели 4 титли за една година ако станат първи във всяка дивизия. При добро стечение догодина феновете вече ще могат да празнуват юбилейната 35 титла. След 2-3 години ще изпреварят Рейнджърс и ще влязат в книгата на Гинес.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 21 юни 2015 21:08

1palq4o1 написа:

И отново ЦСКА ви го сложи в д...я ! На всички ! Нека да ви е вътре, както винаги е бил !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 юни 2015 21:22

De mortuis aut bene aut nihil, ergo - nihil... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 21:24

MAXIMUS написа:
1palq4o1 написа:

И отново ЦСКА ви го сложи в д...я ! На всички ! Нека да ви е вътре, както винаги е бил !

Кой ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 21 юни 2015 21:40

Кашчей-Eminem-1palq4o1-бобо13-korteneca-Вие сте пълни кретени .Общо имате над 1000 изказвания и нищо конкретно .Само дразните и дъвчите едно и също .Имам чуството че сте на работа тук .Не пропускате тема за ЦСКА и да не е за ЦСКА вие пак си пиши те за нас.Учете се от вашите колеги Левскари със емблемата на техният клуб.Изказват мнения разумни коректни на трезво мислещи хора.А вие не знам какви сте- Болни,Сакати ,злобни и объркани хора сте !?Каквото и да стане вие не спирате.Ще умрете от злоба.По полека карайте.

Върни се в “ЦСКА”