ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот icko65 » 21 юни 2015 18:18

1982 написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Ново ЦСКА се задава - тоя път от Б група. :lol: :lol: :lol:
Fuck this shit...

Не е нов, а Божковият, но вече закупил лиценза на Локо Мездра.
Друго си е кешовицата, мъхъм!

Е нали не можело да се закупуват лицензи?
Абе баси кашата,на мене лично не ми дреме в тоя група ще играем и кой с кого ще се слива.Кашата е толкова голяма,че човек не може да вземе решение.Просто да направят НЕЩО и това е....

Е, то няма да се взима никакъв лиценз, просто ще се прекръсти Локомотив Мездра.

И това не може.Правилника ги е стиснал за гушите-затова 30 дена умуват за вратичка ама няма.Не може уя в п..а и .душата в рая
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 18:21

Ицо, не знам дали може, но ако може, това е вариантът.

Тъй или иначе, аз фен на чужд отбор няма да стана, без значение дали е Литекс, Локомотив Мездра или Чукурово.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 юни 2015 18:22

icko65 написа:
1982 написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Ново ЦСКА се задава - тоя път от Б група. :lol: :lol: :lol:
Fuck this shit...

Не е нов, а Божковият, но вече закупил лиценза на Локо Мездра.
Друго си е кешовицата, мъхъм!

Е нали не можело да се закупуват лицензи?
Абе баси кашата,на мене лично не ми дреме в тоя група ще играем и кой с кого ще се слива.Кашата е толкова голяма,че човек не може да вземе решение.Просто да направят НЕЩО и това е....

Е, то няма да се взима никакъв лиценз, просто ще се прекръсти Локомотив Мездра.

И това не може.Правилника ги е стиснал за гушите-затова 30 дена умуват за вратичка ама няма.Не може уя в п..а и .душата в рая

А не може,виж ПФК БУРГАС как стана Нефтохимик.И от А окръжна ще играе в Б група.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юни 2015 18:27

Съжалявам, ама факт е, че най-новата идея е да сте Локо Мездра-София. Е това ако не е шоу, кое е ?
:lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 юни 2015 18:35

Eminem написа:Съжалявам, ама факт е, че най-новата идея е да сте Локо Мездра-София. Е това ако не е шоу, кое е ?

Бавен ти е часовника, Мездра ни отказа лиценза! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 18:38

Нищо, последната надежда е "г-н Ганчев", още малко остана до утре, днес отново са падали наколенки и молби от някои хора. Дано "г-н Ганчев" най-сетне ощастливи идолопоклонниците си и осъществи мокрия им сън, та да мирясаме всички от истеричните им кризи.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 юни 2015 18:40

Всичко е заради базите,братя Армейци,стига се ядохме и най-вече заради АРМИЯТА,за това е целия хаос и разделение-да ни докарат пред свършен факт и да ни преебат-извинявам се на всички за острия тон и Бог да пази ЦСКА и дано да се случи най-доброто за Любимият тим! :cry:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 18:42

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:
Кашчей написа:Възроденият ЦСКА след колко време може да кандидатства за професионален лиценз ако не се слее с отбор, член на БФС?

След колкото стане, след толкова. Ти нали не си негов фен, какво те интересува или просто е важно пак да дразниш с малоумните си въпроси ?!

Аз съм човек с широк поглед към нещата, а не закостенял, тесногръд и мразещ всичко, което не е по неговата, човек.
Въпросът не е малоумен, защото виждам как след две години ще псувате пак БФС, че ни ви допуска до професионалния футбол, поради нещо си, което сега е малоумно!

Ти си едно злобно човече, което има нужда всеки ден да дразни и да спори. Как не ти писна, всеки ден висиш в тоя подфорум и дразниш ?!

След като уточнихме колко съм гаден, злобен, хейтър и тъ нъ, все пак ти, белият, добър и винаги отзивчив, дали ще отговориш на въпроса за годините и кандидатстването за лиценз, които са нужни на новоучреден ФК у нас?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юни 2015 18:43

dreben23 написа:
Eminem написа:Съжалявам, ама факт е, че най-новата идея е да сте Локо Мездра-София. Е това ако не е шоу, кое е ?

Бавен ти е часовника, Мездра ни отказа лиценза! :lol:

Локомотив е напълно готов да предостави лиценза си на ЦСКА. "Железничарите" от Мездра са в ужасяващ финансов колапс и нямат нищо против да предадат лиценза си на "червените".

Натискат Божков за тази идея.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 18:46

Кашчей написа:След като уточнихме колко съм гаден, злобен, хейтър и тъ нъ, все пак ти, белият, добър и винаги отзивчив, дали ще отговориш на въпроса за годините и кандидатстването за лиценз, които са нужни на новоучреден ФК у нас?!

Не смятам, че ти дължа точно на теб някакви отговори, аз си имам отбор и си го коментирам, не вися всеки ден да коментирам чуждите отбори, да търся дрязги и спорове.

Ако тръгнем в крайна сметка по този път, ще си го извървим, каквото и колкото е нужно. Това си е наш проблем, не твой.

Върни се в “Архив”