Жребия за ЛЕ (Понеделник 22 Юни 2015)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Bojko Berojko
- Контакти:
Жребия за ЛЕ (Понеделник 22 Юни 2015)
Утре ще се тегли жребия за ЛЕ, предполага се ,че около обяд ще са ясни 6-те отбора сред които ще е евентуалния ни съперник.

Re: Жребия за ЛЕ (Понеделник 22 Юни 2015)
Кои ще са другите отбори от България на този жребий?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Кои ще са другите отбори от България на този жребий?
Абсолютно всички родни отбори, включително и Лудогорец.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Bojko Berojko написа:Утре ще се тегли жребия за ЛЕ, предполага се ,че около обяд ще са ясни 6-те отбора сред които ще е евентуалния ни съперник.
Успех в ЛЕ и в А група.Правите солиден отбор,а вече имате солиден тренер.С оглед другите смешници в А група при нашата липса (ЦСКА),вие ще сте основният претендент на ''каузата'',дано да ви позволят,ако ви позволят сте шампиони.
-
В колко часа започва, ще го предават ли някъде, в сайта на Уефа?
komentator написа:В колко часа започва, ще го предават ли някъде, в сайта на Уефа?
The UEFA Europa League first qualifying round draw will be made at 13.00CET on Monday with the second qualifying round draw at 14.30CET, both streamed live.
[offtopic]http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=2258734.html#europa+league+qualifying+draws+live+monday[/offtopic]
- Captain Stottlemeyer
Тик-Так1892 написа:Bojko Berojko написа:Утре ще се тегли жребия за ЛЕ, предполага се ,че около обяд ще са ясни 6-те отбора сред които ще е евентуалния ни съперник.
Успех в ЛЕ и в А група.Правите солиден отбор,а вече имате солиден тренер.С оглед другите смешници в А група при нашата липса (ЦСКА),вие ще сте основният претендент на ''каузата'',дано да ви позволят,ако ви позволят сте шампиони.
Добро чувство за хумор особено този тежък за всички красноармейци момент...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Тик-Так1892 написа:Bojko Berojko написа:Утре ще се тегли жребия за ЛЕ, предполага се ,че около обяд ще са ясни 6-те отбора сред които ще е евентуалния ни съперник.
Добро чувство за хумор особено този тежък за всички красноармейци момент...Очертава се да бъдете задълго един от тимовете, които никога не са побеждавали "каузата" (поне в този живот и в това измерение)...Тик-так, тик-так...
Тик-так,тик-так върни часовника назад.
През 2012г. в мач за купата на България ЦСКА бие каузата с 2-1 в Разград

Нека в първи кръг ни се падне отбор, който да не може да окаже кой знае каква съпротива, за да обиграем състава, подготовката е супер кратка. За втория вече, каквото дойде.
Успех на всички и особенно на моряците още на жребия.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България