Осъзнайте се хора . Защо се делите на две

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Осъзнайте се хора . Защо се делите на две

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 16:39

Yoda_ написа:Никой не пречи на ГГ да направи така, че чорбата да играе в А група, да плати задълженията и е готов !
Най-вероятно някой /с пълно право/ не е доволен, че за пореден път иска да прецака държавата с няколко десетки милиона.

Ама вие искате хем да не платите, хем да сте в А група, егати морала дето ни го навирате под носа...

Накратко - истинския ЦСКА върви в комплект със задълженията, всичко друго е нов ЦСКА, без история, без титли, и без 7-цифрени загуби от Левски, разбира се. :lol:

Тая цялата каша е политическа, така да знаете !

Чак пък седемцифрени загуби :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 21 юни 2015 16:40

Red Warrior написа:Ще се разделим с глорихънтърите. Скоро видях фейсбука на един познат от квартала - левскарче, вече си е сложил като любим клуб Лудогорец. Тези, които плачат, че се отказват от ЦСКА са същите. След като не можем да сме в "А" група, какъв ще ни е толкова кяра да сме в "Б", или "В" - същия кур. Айде стига сте ревали! :evil:

И защо да сме в А окръжна група,като може да сме в А група или Б в най-лошият случай?Било много морално-щом нещо е законно не виждам проблем да се възползваме.И кой определя кое е морално-на мен не ми пука за мнението на доносни9ите от Подуене.Те винаги ще ни мразят каквото и да направим.Не знам кой измисли тази глупост за четвърта дивизия,но това не е мнението на всички наши фенове.Всеки цесекар с който съм говорил смята,че най-добрият вйриант е Гриша Ганчев да поеме отбора в А група.А ако това не стане поне да вземем лиценза на някой отбор от Б група.Как Берое,0отев,Локо Пд и Лудогорец могат да го направят само ние не можем.Няма нужда да се правим на по светци от папата.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 16:44

mirodes написа:
Red Warrior написа:Ще се разделим с глорихънтърите. Скоро видях фейсбука на един познат от квартала - левскарче, вече си е сложил като любим клуб Лудогорец. Тези, които плачат, че се отказват от ЦСКА са същите. След като не можем да сме в "А" група, какъв ще ни е толкова кяра да сме в "Б", или "В" - същия кур. Айде стига сте ревали! :evil:

И защо да сме в А окръжна група,като може да сме в А група или Б в най-лошият случай?Било много морално-щом нещо е законно не виждам проблем да се възползваме.И кой определя кое е морално-на мен не ми пука за мнението на доносни9ите от Подуене.Те винаги ще ни мразят каквото и да направим.Не знам кой измисли тази глупост за четвърта дивизия,но това не е мнението на всички наши фенове.Всеки цесекар с който съм говорил смята,че най-добрият вйриант е Гриша Ганчев да поеме отбора в А група.А ако това не стане поне да вземем лиценза на някой отбор от Б група.Как Берое,0отев,Локо Пд и Лудогорец могат да го направят само ние не можем.Няма нужда да се правим на по светци от папата.

В само 6 реда си изписал 600 глупости, и това е редовият фен на ЦСКА!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 21 юни 2015 16:46

Ботев се върнаха по-силни и сплотени от всякога след като минаха през чистилището.Ама вий си знаете.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юни 2015 16:48

Не, не, то бива глупанари и наивници...
Е, аз отдавна съм казал, че голям процент от феновете на ЦСКА са чистокръвни идиоти, но поне вече окончателно се доказа.

Ко толкова вика - ще си прилапваме чужди лицензи и сдружения докато свят светува и ще се вайкаме какъв батак е футбола в България. После се тупат в гърдите как са фенове на английските отбори и как тука всичко е корупция.

Идиоти в дрехи.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юни 2015 16:50

Libera написа:Истината е, че сте за резил и всички ви се смеят. Доказвате, поне част от вас, че сте си комунистическо отроче, за което няма правила и закони и на което всички трябва да угаждат. Партията я няма, но ревете за партийни хватки и приоми. Сега сте щели да сте ЖСК ЦСКА Мездра (София). Не схванахте, че вече ЦСКА, шампион 31 пъти и там не знам какво НЯМА ДА ГО ИМА. При всичките ви идеи и планове, този ЦСКА е история. Как така вчера Дучето приказва, че ще има напълно ново дружество, без връзка със старото, НО си запазвате титлите? От къде на къде? Ами дай утре аз да си припозная една кола в центъра на София и да кажа, че тази кола запазва всичките качества на моята стара кола, която са ми откраднали и си е моя? Да вземете чужд лиценз е най-глупавото, защото просто вече сте друг клуб, който няма нищо общо с ЦСКА. Да създадете нов ЦСКА е по-малкото зло, защото поне сте себе си, ново лице, без титли и история, но едно ново начало.

Глупости на търкалета. На Рейнджърс и Фиорентина взеха ли им трофеите и историята?
НЕ!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юни 2015 16:51

Балкански Орел написа:Ботев се върнаха по-силни и сплотени от всякога след като минаха през чистилището.Ама вий си знаете.

Ботевъ причистиха Металик Сопот.

Ние си почваме с ново дружество и ще си извоюваме лиценз. Дай Боже! Дано не кривнат от А окръжна.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 юни 2015 16:56

Балкански Орел написа:Ботев се върнаха по-силни и сплотени от всякога след като минаха през чистилището.Ама вий си знаете.

Изхвърленият през февруари 2010 година ПФК "Ботев1912" не е минавал отникъде. Неговите фенове, като истински малки "армейци", още през април се отказаха от този отбор и прегърнаха новият "Ботев", но поне бяха единни в предателството си! И те трябваше да започнат от най-ниското ниво, но като разбраха това и започнаха да се озъртат за някой отбор, с който да се слеят. Така че, хайде да не говорим, че са минали през чистилището!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 21 юни 2015 16:58

Няма какво да се лъжем - ако бяхме свикнали да бъдем глезени с титли и бутане деситилетия наред сигурно и на нас нямаше да ни е леко да приемем факта,че отиваме във В група. Една моя братовчедка се разведе с мъжа си навремето, който не беше богат, но пък беше доста добре с парите. Имаха и дете, което беше свикнало да му се угажда за всичко. След като се разведоха детето остана с майката, която не се справяше толкова добре с парите, а свикналото на глезотии дете така и не можа да привикне,че няма да му се угажда за всичко и все мрънкаше,че искало при баща си. Аналогията с ЦСКА е едно към едно.
Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 юни 2015 16:58

1982 написа:
dozz12 написа:
4823 написа: Моето предложение е да се срещнат по средата да се почне от Б или В група без дългове , защото доста срам брахме до сега та още един ли да почнем от А окръжна . А пък хората който да дават парите да са пак Божков и Гришата . Толкова ли е трудно да се направят определени компромиси в името на един сплотен отбор .

Много нагло. Всеки който не е от ЦСКА ще се съгласи с мен. Отново сте нагли, както през всичките години на вашето съществуване. И аз имам предложение. Платете си дългът и играйте в А група.

Вие първо платете поне 1 лев за сектор А, тогава идвай да чи четеш морал, отборче на Бойко.

Веднага след като ВИЕ си платите
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”