Домът на турските сериали!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Домът на турските сериали!
Оливат се, защото това иска средностатистическият тв зрител. Ако хората харесваха китайски или африкански сериали, те щяха да са с приоритет.
dunavfc написа:За турските не знам, но категорично по-скандални и малоумни сериали от индийските няма ! Никога няма да проумея, как е възможно, нормален човек да бъде заинтригуван от подобна помия. Нулева актьорска игра, нулева сюжетна мисъл, нулева връзка с реалността, въобще пълна 0.
Най-обичам, когато видя в подобен сериал, как двама от актьорите седят един срещу друг в продължение на 10 мин. и никой не обелва и дума, но иначе наум развиват колосални диалози и заключения....А за гримасите им просто нямам думи !
Индийските сериали са изключително глупави, но в своята глупост са забавни.

Докато турските са тъпи и скучни.
В живота ми се се случвало 3-4 пъти да гледам повече от 10 мин. турски сериал. Тъпо и скучно ми е, но някак си се преживява, индийските филми обаче са друга бира...Ако, трябва да избирам между това да гледам индийски сериал в продължение на 30 мин. или да бъркам бетон на 40 градуса ще избера второто.
Alexx написа:Трябва някой да е пълен лаик на геополитическа тема щом смята,че Турция като държава няма полза от такива сериали.
Така е. Очакванията са, че турците спират със "светските" сериали и почват само "патриархални" да пускат. По темата - не и никога не бих ги гледал. Но не се учудвайте, че са с огромен рейтинг - все пак в нашата мила държавица на култ е чалгата, която ни уби духовно и мисловно; нещо, което Византийската и Османска империя не успяват да сторят.