шивача написа:Кировец написа:Soulen написа:Независимо от изхода, разцеплението вече е факт и никога няма да бъдете като преди. Няма страшно, ние сме следващите сигурно догодина. Може естествения процес да доведе до закриването и на двата ни гранда. Шанс, така или иначе си имам Висшата лига, в България има няколко мача дето стават за гледане.
Бъркаш, колега, това не е разцепление, а естествен подбор на природата и пристрастията.
Има хора с чест и достойнство има и тотална плява - е, аз предпочитам да съм рамо до рамо с първите и да си пеем за ЦСКА!
Плявата иска успехи на мига, иска в А група - така било по закони на Вселената!
Ами няма как да бъда с такива хора на една маса в една общност!
Супер ми е, че се стигна до тука! И съм щастлив, щото знам, че като почнат мачовете в А окръжна ще виждам само истински фенове на играта!
Кире, кое му е достойното да накараш хората и държавата да пият по една студена вода?
По същата логика, ктб достойно прееба маса народ![]()
Достойното и морално е едно, да се платят дълговете на старото дружество, ако ще и 10г да играем в Б окръжна, но да се плати.
Другото е селска тарикатщина! Всякакви обединения, вливания, рестартирания, е лъже , да те маже!
Каква е гаранцията, че след 5г Черепа не е натрупал дългове, налапал си е вече парцели с договори и се направи обиден на Дуче, който пак иска да го гони?
Няма гаранция!!!
Шивач, като фалира Локо Сф никой ли не пие студена вода?! Като са фалирали толкова фирми в тая умряла държава никой ли не пие студена вода?! Аз знам кое е достойно и морално, ама както виждаш шейховете се оказаха продавачи на дюнери! Няма кой. Така че вода ще има за всички, които са позволили да се стигне до тука!