Да, аз не казвам, че момчето - вратарят от Сърбия е слаб - говоря за там, откъдето го вземаме - не вземаме вратар от бг Б групата, а от сръбската В. Това показва недоверие към българите и е много показателно за политиката не само на "Левски", но и на други наши отбори, като ЦСКА и Славия да речем - "щом е чужденец - значи е по-добър от нашите". Много подтискащо е такъв тип мислене. Разбира се, има го другия вариант - предпочитат се чужденци, защото играят пари под масата и се облагодетелстват едни мениджъри ("наши хора") за сметка на други.
@honda: аз по-неориентирани защитници от Стойчев, Белаид и Алвеша не съм виждал. Няма начин да няма по-добри от тях. Да, и важно е да игрят на титулярните си позиции. Прохазка, доколкото си спомням именно Гонзо го набеляза след мачовете със Спартак Търнава. Иво Тонев доведе само леш, като Силва ли къв беше, Генков...
Metodito, ако тези хора можеха да обиграват и съставят отбор "Левски" нямаше да стигне до това положение. За големите клубове обиграването и съставянето са два паралелни процеса. Клубовете, чиято цел е остване в групата и евентуално скорошно завръщане след отпадане могат да си позволят да обиграват отбори в продължение на няколко години. "Левски" е слаб отбор, със средняшки манталитет, ръководен от некадърни номенклатурни кадри. За съжаление и голяма част от привържениците на отбора имат заслуга за това. Те и само те са "Левски" София. Недопускат свободно критично мнение. За ръководството и за тях е нормално "Левски" да не е в челото, да не печели нищо, да не участва в ЕКТ... Те изграждали един нов "Левски"!!! Не, те унищожават "Левски"!
Попадането ни във втората седмица е все едно изпадане в Б група. Виж това за привържениците не знам... Феновете на "Левски" в последните няколко години показаха не един и два пъти, че са по-големи от онея там долу на терена. Тези, за които говориш все си мисля, че са просто малцинство - да, едно шумно малцинство, докато мнозинството не е. Това е, като Интернет. Виждаш троловете и си мислиш: "Мале, тука пълно с хейтъри". А просто нормалните не плачат за самоизяви като троловете. Или както чалга-децата. Казват: "Тва поколение само чалги". Не, просто нормалните деца не плачат да ги забележи някой. А онея са есхибиционисти и размахват простотията си навсякъде. Но те не са мнозинство.