Хахаха , не не издържам, сега пък някакъв бастун Стойне Манолов - от голям, по-голям цесекар ми говори за групички, които искали ЦСКА в А окръжна - ами ти ли си човека, който решава бе кавал?! Кой си ти въобще?! Защо някой трябва да те пита лично тебе?!
Трябвало да се пита от врата на врата кой цесекар иска А окръжна?! Абе ти болен ли си бе?!
ЦСКА е фалирал клуб на всяко едно ниво и като такъв ТРЯБВА да започне, ако смята да съществува въобще, от ниско ниво с ново дружество! Това е наказанието за тяхното клубно безхаберие!
Така го правят навсякъде по света! И хората после смело казват, че тва е техния любим клуб, а не някаква гей кръстоска между депесари - Инджовци, Минджуци и Гришо Ганчевци!
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CSKA_1948_
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Радвам се, че има 2-3-ма ИСТИНСКИ АРМЕЙЦИ в тоя форум, които мислят за благото на ЦСКА!
Другите са страхливци и предатели!
Депутатът от ДПС Рамадан Аталай стана председател на фенклуба на Литекс в парламента.
В тези моменти лъсва кой е истински фен на ЦСКА, и кой фен на титлите и успехите.
Жалките глорихънтъри се молят на един престъпник, съден за източване на ДДС, да си преименува отбора, само и само да се гонят още отсега титли и купи, че не могли да чакат. Бахти жалката история ......
Жалките глорихънтъри се молят на един престъпник, съден за източване на ДДС, да си преименува отбора, само и само да се гонят още отсега титли и купи, че не могли да чакат. Бахти жалката история ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Май ще се окаже вярно, че всичко е за базите. Ако искаха силен ЦСКА нямаше да се опитват да ви разделят на групи. Едните се опитват да привлекат съвестните и обичащите ЦСКА, а другите феновете на титлите и успехите. Гадна работа, по сайтове и форуми цесекарите се карат с цесекари кое ЦСКА трябва да го бъде. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
-
- Контакти:
CSKA_1948_ написа:Радвам се, че има 2-3-ма ИСТИНСКИ АРМЕЙЦИ в тоя форум, които мислят за благото на ЦСКА!
Айде стига с тези мантри,да определяте кой е истински и кой не.Нещата са решени вече.Кралев ще даде базите на
Божков и клуба,който той ще основе.Другите скачат сега,но много дълго спаха.Нито ЦСКА на Божков,нито смяната
на името на Литекс са истинското ЦСКА.То лично за мен си остава в спомените заедно с такива футболисти,като Пенев
Якимов,Жеков,Денев,Стоичков и още много други.Тези спомени никой не може да ми отнеме.
Кировец написа:Глорихънтърството ви е промило мозъците.
Дядовци щели да умрат, деца нямало да видят ЦСКА в А група?!
Кви сте цесекери бе жалкари?!
Аз като съм станал цесекар във времена на титли и европейски битки, що не ми пречи А окръжна?!?!?!?
Боклуци скапани! Освен 1,2,3 място друго не ви прави вас цесекари! И някоя друга победа над подуенците - тва ви усмисля жалкия фенски живот!
Баламурници!
ЦСКА мястото било в А група - абе олигофрени скапани, тва по кой закон на вселената е?! Значи може европейски клубове да фалират и да формурат нови дружества в ниски дивизии, а ЦСКА единствен трябва все от А група да започва?!
ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ НЕЩАСТНИЦИ?!?!?!
Това е само прегледа както се казва

Казвам го от личен опит като фен на отбор с традиции(нямаме титли и купи ама си е наш

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Да, ЦСКА на Божков, ама не!!! Този отбор няма да е на Божков, а на Офанзива и Енималс! Затова съм твърдо против!!!! Ако ще се прави отбор на феновете трябва да се вземе предвид какво предпочита нормалния фен, а не 100 -души да се опитват да говорят от името на 1 млн.! При това тези 1 млн. души не искат новият отбор да е в А окръжна, и да е в ръцете на сектора!!
Подкрепа за Ганчев!!!
Подкрепа за Ганчев!!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Да, ЦСКА на Божков, ама не!!! Този отбор няма да е на Божков, а на Офанзива и Енималс! Затова съм твърдо против!!!! Ако ще се прави отбор на феновете трябва да се вземе предвид какво предпочита нормалния фен, а не 100 -души да се опитват да говорят от името на 1 млн.! При това тези 1 млн. души не искат новият отбор да е в А окръжна, и да е в ръцете на сектора!!
Подкрепа за Ганчев!!!
хахах, Офанзива и Енималс, ами то тогава и предишното ЦСКА беше техно?!
Къв фен си ти бе палячо?! Ти глава и сърце нямаш - ти гледаш кой какво прави! Ти си лош материал!
Къде го има това ? Излиза някакъв шопар дудучето и заявява , който не е с г-н божков (а.к.а. говедото божков) Не е цесекар ? И как тоя шопар заплашва всички останали ? От позицията на какъв бре?
Лудница е тая държава . ЛУДНИЦА 

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]