Поздрави, Тео! Божков изигра правилно картите си!
Да живее ЦСКА!
Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен
Кировец написа:Поздрави, Тео! Божков изигра правилно картите си!
Да живее ЦСКА!
Да живее ЦСКА, братле!

Естествено, че е по-добре да почнете от А окръжна от колкото да се излагате на едро с припознаване на Литекс. Жалкото е, че малко от феновете ви разсъждават така. Повечето са любители само на титлите купите и полуфиналите и за да са в А група са готови да продадат майките си.
kambata написа:Естествено, че е по-добре да почнете от А окръжна от колкото да се излагате на едро с припознаване на Литекс. Жалкото е, че малко от феновете ви разсъждават така. Повечето са любители само на титлите купите и полуфиналите и за да са в А група са готови да продадат майките си.
Така е.Пък и няма кой да ги пусне в А група-те и това не могат да разберат.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
helemong написа:Не разбирам какво място има Божков в ЦСКА освен да възстанови бизнеса си на гърба на имиджа на клуба. Вече фалира "Холдинг Пътища" и "Мостстрой", като изигра дребните акционери.
Никакво място няма, разбира се. Направо не мога да повярвам как може някой да го подкрепя тоя и да смята, че ще донесе някакво развитие на отбора. Ще го зареже в момента, в който сметне, че му е изгодно.
Teo написа:Кировец написа:Поздрави, Тео! Божков изигра правилно картите си!
Да живее ЦСКА!
Да живее ЦСКА, братле!
Поздравления за вас двамата, и още няколко човека тук, които и за миг не си помислиха да продадат отбора на сърцето си и да се подложат на евтини постановки, на припознавания на чужди отбори и прочее глупости.
Макар все още да има вероятност за подобна гавра, според мен именно Божков по този начин ще изведе ЦСКА там, където му е мястото.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- child in time
- Контакти:
Може да си говорите до посиняване и да слушате празните обещания на този и онзи , но истината е една. Окръжна , В ,Б , А . Ботев го направиха не виждам какъв е проблема ЦСКА да мине по този път? Само дето закъсняхте с 3 години , вярвайки на ония кретен Томов. Дано Божков удържи на думата си за финансирането.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

sin4ec написа:Teo написа:Кировец написа:Поздрави, Тео! Божков изигра правилно картите си!
Да живее ЦСКА!
Да живее ЦСКА, братле!
Поздравления за вас двамата, и още няколко човека тук, които и за миг не си помислиха да продадат отбора на сърцето си и да се подложат на евтини постановки, на припознавания на чужди отбори и прочее глупости.
Макар все още да има вероятност за подобна гавра, според мен именно Божков по този начин ще изведе ЦСКА там, където му е мястото.
За кое ги поздравяваш? За това, че техният, истинският ЦСКА, в когото се клеха допреди месец, е още жив, а те вече припознаха нероденият ли?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:sin4ec написа:Teo написа:Кировец написа:Поздрави, Тео! Божков изигра правилно картите си!
Да живее ЦСКА!
Да живее ЦСКА, братле!
За кое ги поздравяваш? За това, че техният, истинският ЦСКА, в когото се клеха допреди месец, е още жив, а те вече припознаха нероденият ли?!
Кой е жив?Клуба с 23-30 милиона дългове,чиито собственици не искат да плащат и обявиха,че ще фалират?Този ли?Какъв е правилния ход?Само не ми казвай да си платят задълженията,защото пари няма????
BRF написа:Кашчей написа:sin4ec написа:Teo написа:Кировец написа:Поздрави, Тео! Божков изигра правилно картите си!
Да живее ЦСКА!
Да живее ЦСКА, братле!
Кой е жив?Клуба с 23-30 милиона дългове,чиито собственици не искат да плащат и обявиха,че ще фалират?Този ли?Какъв е правилния ход?Само не ми казвай да си платят задълженията,защото пари няма????
А другите родени ли са, или са в сферата на пожеланията, по-скоро-на розовите мечти?! Аз не съм чул или прочел официално ЦСКА да е фалирал, а ти?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":