Ще си сърбаме това,което ни надробиха собствениците на клуба за последните десет години.Каквото и да се е изписало
по форумите е било без значение,тъй като то не е повлияло въобще-само думи.
Спрете да се взимате на сериозно и да определяте"кой бил истински ЦСКА-р и кой не"
Научете едно от най-важните неща в този живот-да губите.
Всеки си има в главата някаква представа за този клуб и е свободен да прави своя избор.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Ужас!
Вече почва да става гадно, дори за мен, като левскар!
Честно, феновете на ЦСКА не заслужават това, много са заслужили, но това вече не!
Гадно е да ги разцепват!
Едно са фаркции на един отбор, но фенове на различни ЦСКА-та е вече гадно!
При това положение по-добре да загине, отколкото да го разчленят и разпарчетосат!
Red Warrior написа:Последното нещо, което може да ми е в посления един месец е да ми е забавно. Не виждаш ли, че червената общност се е разцепила. Защо допълнително наливш масло в огъня. Некви дразнят, модераторите си ги оставят. Други се отказват.... ужас.
Да, разцепила се е и процесът е необратим. Още от варианта с прекръстен Литекс, беше неминуемо разцеплението. Просто защото много цесекари не са съгласни, много повече, отколкото някои си мислеха.
Днес, след като стана ясно, че мокрият им сън за прекръстен Литекс явно няма да стане, настана плювня и атаки към останалите, които са съгласни и на А окръжна. Някакви си шматки са решили, че само и единствено Литекс може да е истинският ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Logical person
- Контакти:
Най-после се отървахме от фракциите
Отцепиха се да си правят ФК Офанзива- Дуче в "А" окръжна. Дано не се върнат никога повече.

3 000 000 лева ( в някой сайтове 6 000 000 лева ) не са ми множко за 4-та дивизия. Като гледам тия от сегашният отбор в 3-та не искаха да ритат а не бха големи играчи. Останаха само Крачунов и Галчев. Кой ще рита в 4-та и после в 3-та, във 2-ра евентуално. Нещо не ми се връзва. Няма школа и трябва да се прави от нулата, което ще даде футболисти след 5-6-7 години. Кой ще рита в ЦСКА? Тошко Янчев? Валентин Илиев?? Вероятно те заедно с Крачунов. ГАлчев го виждам бегал, Тунчев също а и те са без договори. Тончи искаше ама сега като е в 4-та няма да му стиска. Освен от Сектор Г да се съберете и да излъчите 10-15 момчета, може и момичета защото в А Окръжна не ви трябва много класа. Тия 3 000 000 на сезон ще са си чисто спестени първите година, две, три. Дано поне черепа ги даде за децата на България. Те имат нужда. То се видя, че ЦСКА ги ощети поне да има някаква справедливост.
Ще изкажа мнение над фенските си страсти!
Едно е да подкрепяш отбора си, съвсем друго е да си създаваш идол в лицето на благодетелите на този отбор!
Според мен (не е зле да го включите като опция и в своите разсъждения), на никой от настоящите кандидат благодетели не му дреме въобще за идеологията "ЦСКА"!
Всички те са обиграни доносници и манипулатори с значителен капиталов ресурс, какъвто в България може да се натрупа само чрез присвояване и референтни взаимоотношения с законодателната и изпълнителна власт!
Сигурен съм че бизнес опциите отдавна са надделели в настроенията на тези хора над чисто фенските им страсти, а те са корено различни и са по скоро с обратен знак.
Марката ЦСКА ще бъде присвоена от този бизнесмен, който към момента съчетава най-много и най големи интереси с настоящата политико-законодателна власт и според моята информация, "честа" се пада на черепа!
Не знам дали го осъзнавате, но придобиването на марката ЦСКА за българия е нещо като да придобиеш марката "Адидас" или "БМВ" за Германия, но като за почнеш отначало, със своя продукция и се отървеш от пасивите на старите собственици.
Нека никой не се заблуждава, че основен ресурс са феновете и дори че ще имат минимално значение за предстоящата придобивка!
Тук става въпрос за територии, терени и въобще всякакви придобивки за устойчиво и трайно развитие на един бизнес, в ниско ефективна и отдавна разпределена по сфери на влияние бизнес среда. Така за случайно изплувалата възможност за нови пазари с изпитана и популярна марка се появяват редица кандидати!
Не казвам не подкрепяйте отбора си - напротив - но знайте че той няма нищо общо с вас и вашият отбор освен името, което ще използува новият му собственик!
Едно е да подкрепяш отбора си, съвсем друго е да си създаваш идол в лицето на благодетелите на този отбор!
Според мен (не е зле да го включите като опция и в своите разсъждения), на никой от настоящите кандидат благодетели не му дреме въобще за идеологията "ЦСКА"!
Всички те са обиграни доносници и манипулатори с значителен капиталов ресурс, какъвто в България може да се натрупа само чрез присвояване и референтни взаимоотношения с законодателната и изпълнителна власт!
Сигурен съм че бизнес опциите отдавна са надделели в настроенията на тези хора над чисто фенските им страсти, а те са корено различни и са по скоро с обратен знак.
Марката ЦСКА ще бъде присвоена от този бизнесмен, който към момента съчетава най-много и най големи интереси с настоящата политико-законодателна власт и според моята информация, "честа" се пада на черепа!
Не знам дали го осъзнавате, но придобиването на марката ЦСКА за българия е нещо като да придобиеш марката "Адидас" или "БМВ" за Германия, но като за почнеш отначало, със своя продукция и се отървеш от пасивите на старите собственици.
Нека никой не се заблуждава, че основен ресурс са феновете и дори че ще имат минимално значение за предстоящата придобивка!
Тук става въпрос за територии, терени и въобще всякакви придобивки за устойчиво и трайно развитие на един бизнес, в ниско ефективна и отдавна разпределена по сфери на влияние бизнес среда. Така за случайно изплувалата възможност за нови пазари с изпитана и популярна марка се появяват редица кандидати!
Не казвам не подкрепяйте отбора си - напротив - но знайте че той няма нищо общо с вас и вашият отбор освен името, което ще използува новият му собственик!
Няма как да се сърдим на другите фенове,че злорадстват в нашия форум,като собствените ни управници ни водят към умишлен фалит.Дано прокуратурата не се притесни от фамилия Манджукови и Инджови и да видим въпросните господа в затвора.Не,че това ще спаси ЦСКА,но поне ще има малко справедливост за убийците на червения клуб!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
От следващия сезон ЦСКА ще играе в "А" областна група София Юг. Там два от съперниците на червените ще са отборите на Септември и Академик (София), които в миналото са играли в "А" група, а студентите и в Европа.
Ето съперниците на армейците през сезон 2015/2016: Академик 1947 (София), Септември, Гранит (Владая), Урвич (Панчарево), Легия (София), Урвич 1960 (Пасарел), Железница, Акфикс, Люлин!
На 57-мо в Красна поляна ще е лудница.. там съм тренирал 7 години!

Последна промяна от Teo на 20 юни 2015 23:33, променено общо 1 път.
До автора на темата и другите моралисти, кажете какво предлагате имате план да се погасят 30 000 000 (и кои знае още колко) или искате ЦСКА да живурка
Сега ще ви кажа, аз пък не искам сливане с които и да е отбор, аз не искам ЦСКА да плаща 800 000 на футболист които има 1 изигран приятелски мач, не искам разни измекяри да стават богати на гърба на ЦСКА.
Ще ви кажа нещо, когато човек се предаде е сигурно че няма да спечели, точно затова аз продължавам, на вас ви желая да бъдете здрави и успех в начинанията ви, но с този морал в този грешен свят ще вие доста трудно
Сега ще ви кажа, аз пък не искам сливане с които и да е отбор, аз не искам ЦСКА да плаща 800 000 на футболист които има 1 изигран приятелски мач, не искам разни измекяри да стават богати на гърба на ЦСКА.
Ще ви кажа нещо, когато човек се предаде е сигурно че няма да спечели, точно затова аз продължавам, на вас ви желая да бъдете здрави и успех в начинанията ви, но с този морал в този грешен свят ще вие доста трудно
- Red Warrior
- Контакти:
1982 написа:Red Warrior написа:Последното нещо, което може да ми е в посления един месец е да ми е забавно. Не виждаш ли, че червената общност се е разцепила. Защо допълнително наливш масло в огъня. Некви дразнят, модераторите си ги оставят. Други се отказват.... ужас.
Да, разцепила се е и процесът е необратим. Още от варианта с прекръстен Литекс, беше неминуемо разцеплението. Просто защото много цесекари не са съгласни, много повече, отколкото някои си мислеха.
Днес, след като стана ясно, че мокрият им сън за прекръстен Литекс явно няма да стане, настана плювня и атаки към останалите, които са съгласни и на А окръжна. Някакви си шматки са решили, че само и единствено Литекс може да е истинският ЦСКА.
Бъди сигурен, че почти никой не е подкрепял искрено прекръстването на Литекс и не се радвал на това. Въпроса е да има ЦСКА това е. Ние не се занимаваме с основното, а това е да има ЦСКА, да го бъде. Както казват арабите - аз ви соча Луната, а вие ми говори за показалеца.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост