Пич, един мъж трябва да знае кога да спре. Знам, че някои тук сте се фиксирали, ама айде стига, а?
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
 - Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Пич, един мъж трябва да знае кога да спре. Знам, че някои тук сте се фиксирали, ама айде стига, а?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Чета злобарите и се сещам за каква глупост бях баниран 2 седмици. Има нещо дълбоко сбъркано маааму стара.
На света има много несправедливости и човек трябва да ги приема като нещо нормално иначе те ще го унищожат. Днес ти си свидетел на една такава но нищо не може да направиш за да я премахнеш. Единствено което можеш е да си удариш ... главата в масата и да погинеш на място. Струва ли си за едно двуседмично наказание за писане в форум на сайт?
ЗАБ: Аз често съм наказван но това прави ли ме по-малко човек. Не.
Red Warrior написа:
Пич, един мъж трябва да знае кога да спре. Знам, че някои тук сте се фиксирали, ама айде стига, а?П.С. Никога не бих подписал подобно нещо.
Е ти не би го подписал но ще гарантираш ли същото и за останалите 34 654 цесекари в Бълагрия?
					Последна промяна от dozz12 на 20 юни 2015 23:24, променено общо 1 път.

Red Warrior написа:
Пич, един мъж трябва да знае кога да спре. Знам, че някои тук сте се фиксирали, ама айде стига, а?П.С. Никога не бих подписал подобно нещо.
Нищо не съм се фиксирал, просто се забавлявам с падението на някои хора.
На теб, ако не ти е забавно, ОК, твое си право.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Направи ми впчеатление че до клушара който даваше интервю днес след срещата с черепа стоеше ЦСКА? Тоя нали беше изгонен, защо е там. Сигурно да вика АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА!!! Нещо издиша тази постановка днес. На мен вече ми се струва спам. Това днес си беше чист спам. В понеделник нова история, сигрен съм. Шанс.

Аз не мога да ви разбера за какво се нападате и се обиждате!Казуса е толкова сложен,че е нормално да има различни мнения!Според мен,Божков беше може би последния вариант и неговото решение(подкрепено от фенове) е А окръжна!Който може го приема,който не може не го приема и това е!Можем да го обсъждаме ,ама няма нужда от нападания!

- Hearts_on_Fire

Какви са тези глупости? Решили някакви си да подписват петиция, много важно...Те дали изобщо са фенове на ЦСКА не е ясно. Утре аз и още десетина дръндьовци можем да се подпишем под петиция за идването на Тохир и Риболовлев
/айде да не е Абрамович, че е изтъркано вече
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
Само Дучето ще ви оправи вас!  

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра! 
						- Red Warrior
 - Контакти:

1982 написа:Red Warrior написа:
Нищо не съм се фиксирал, просто се забавлявам с падението на някои хора.
На теб, ако не ти е забавно, ОК, твое си право.
Последното нещо, което може да ми е в посления един месец е да ми е забавно. Не виждаш ли, че червената общност се е разцепила. Защо допълнително наливш масло в огъня. Некви дразнят, модераторите си ги оставят. Други се отказват.... ужас.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Tommi написа:Само Дучето ще ви оправи вас!