http://btvnovinite.bg/article/sport/ind ... video.html

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
зеления написа:Много мислих дали да изкажа мнението си. Аз съм фен на футболен клуб и ми е ясна болката на армейците. Не искам да ровя в раната. Достатъчно мъка има там! Но, чета и не мога да разбера как новия клуб ЦСКА ще е наследник на всички отличия и същевременно загърбва всички задължения. Че и наследява спортните имоти? Не, не се заяждам. Просто си задавам въпроса. Иначе ви пожелавам бързо завръщане в професионалния футбол. Българското първенство има нужда от вас.
П.П. Искрено се надявам, че преминавайки през това чистилище ЦСКА ще стане един нормален български отбор, от който с право ще се очакват добри резултати в първенството и в международните мачове! Успех!!!
Кашчей написа:vaskonti написа:Темата е за възраждането на ЦСКА, а не за регистрацията на едно АД или ЕТ. Ако не правиш разлика между ЦСКА и АД...това е друг въпрос.
Ще ми е безкрайно любопитно, ако не регистрирате възроденият в СГС как ще стане след това в БФС, за да играете, дори и в окръжна група?
ЦСКА никога (както и всеки друг отбор по света) не може да съществува самостоятелно, освен в квартала и кварталните мачлета. В организирания футбол такива номера не минават..ЦСКА бил нещо повече от едно АД, но след като това АД отива към фалит и ЦСКА отива в небитието, защото именно това нищо и никакво АД държи правата в България да съществува клуб ЦСКА.
Та как ще се възродите, ако не се регистрирате, дали по ТЗ или по ЗЮЛНЦ?
Gary Shaw написа:Българина като цяло е бояджия , стане ли сложно си обира крушите .
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red Warrior написа:1982 написа:Стига с тая мантра за АД-то от 1999-а, тогава по закон всички клубове трябваше да си сменят регистрацията по ТЗ, в БФС никой нищо не си е сменял, клубовете си бяха същите.
Така, или иначе това е съвсем ново дружество! И пак ви питам - ако купя АД-то на Тодор Батков и го прекръстя на Миньор Перник това значи ли, че Миньоро има 26 титли? Вие просто не правите разлика между марка и дружество.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа:Кашчей, наистина не знам как да го кажа на прост фенски език, достъпен за теб.
ЦСКА в момента е на дъното. Не някакво АД, а ЦСКА. За да ме разбереш какво говоря, трябва да седнеш и да помислиш каква е разликата.
Като я осъзнаеш, би трябвало да разбереш и това - темата е за възраждането на ЦСКА, а не на някакво АД. Никой не се интересува от процедурни подробности - ако нещо се случва, значи все някак се случва и точка по въпроса. Все тая дали в понеделник някой ще подаде документите в стая 23 или в стая 32. Все тая дали тоя някой е жена, мъж или извънземен. Все тая дали е с официално облекло или по бермуди и хавайска риза. Все тая дали папката е червена или пембена.
Ако ЦСКА не участва в никакви групи, ако просто нищо не се случва, значи темата е излишна. Другата година...ще видим. Но докато нещо се случва, темата ще е актуална и ще е точно възраждане - защото става въпрос за ЦСКА, а не за АД(дано вече да си схванал разликата).
GA_ veliki написа:vaskonti написа:Кашчей, наистина не знам как да го кажа на прост фенски език, достъпен за теб.
ЦСКА в момента е на дъното. Не някакво АД, а ЦСКА. За да ме разбереш какво говоря, трябва да седнеш и да помислиш каква е разликата.
Като я осъзнаеш, би трябвало да разбереш и това - темата е за възраждането на ЦСКА, а не на някакво АД. Никой не се интересува от процедурни подробности - ако нещо се случва, значи все някак се случва и точка по въпроса. Все тая дали в понеделник някой ще подаде документите в стая 23 или в стая 32. Все тая дали тоя някой е жена, мъж или извънземен. Все тая дали е с официално облекло или по бермуди и хавайска риза. Все тая дали папката е червена или пембена.
Ако ЦСКА не участва в никакви групи, ако просто нищо не се случва, значи темата е излишна. Другата година...ще видим. Но докато нещо се случва, темата ще е актуална и ще е точно възраждане - защото става въпрос за ЦСКА, а не за АД(дано вече да си схванал разликата).
Не сме на партийно събрание. Та кое ЦСКА е на дъното?Ако го осъзнаете , темата си е на място.Ако е за ЦСКАто на ВБ е излишна.РАзбираш ли няма как да е по друг начин.Още нероденото ЦСКА го окичхте с титли, бази, история ..ае като го даваш сериозно , пиши и сериозно.
vaskonti написа:GA_ veliki написа:vaskonti написа:Кашчей, наистина не знам как да го кажа на прост фенски език, достъпен за теб.
Не сме на партийно събрание. Та кое ЦСКА е на дъното?Ако го осъзнаете , темата си е на място.Ако е за ЦСКАто на ВБ е излишна.РАзбираш ли няма как да е по друг начин.Още нероденото ЦСКА го окичхте с титли, бази, история ..ае като го даваш сериозно , пиши и сериозно.
ЦСКА е едно и ще бъде едно. На въпроса ти ще отговора когато ми покажеш две отделни ЦСКА в две отделни футболни групи. Или в една и съща, все тая.
vaskonti написа:ЦСКА е едно и ще бъде едно. На въпроса ти ще отговора когато ми покажеш две отделни ЦСКА в две отделни футболни групи. Или в една и съща, все тая.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта