ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 22:52

Още веднъж за тия дето се хванаха на фишека от лайф-а!

http://btvnovinite.bg/article/sport/ind ... video.html

:!:

dozz12

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 22:55

зеления написа:Много мислих дали да изкажа мнението си. Аз съм фен на футболен клуб и ми е ясна болката на армейците. Не искам да ровя в раната. Достатъчно мъка има там! Но, чета и не мога да разбера как новия клуб ЦСКА ще е наследник на всички отличия и същевременно загърбва всички задължения. Че и наследява спортните имоти? Не, не се заяждам. Просто си задавам въпроса. Иначе ви пожелавам бързо завръщане в професионалния футбол. Българското първенство има нужда от вас.
П.П. Искрено се надявам, че преминавайки през това чистилище ЦСКА ще стане един нормален български отбор, от който с право ще се очакват добри резултати в първенството и в международните мачове! Успех!!!

Това ако ме питаш мен ще ти отговоря по пътя на логиката - не е нормално да наследява история и бази но не и дългове.
Ако питаш цесекарите, повечето те ще ти кажат, че е нормално щото Рейджърс така бил направил а Ботев купил навремето Металик Сопот.
Нито Рейджърс не са спрели да си връщат дълговете нито Ботев купи Металик, но ....

Всеки сам за себе си държи една истина в сърцето си а после историята ще посочи истината за всичките т.е. днес не може нищо да се направи но утре когато се върнат назад нашите деца ще има запис който ще е истината.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2015 22:56

Кашчей написа:
vaskonti написа:Темата е за възраждането на ЦСКА, а не за регистрацията на едно АД или ЕТ. Ако не правиш разлика между ЦСКА и АД...това е друг въпрос.

Ще ми е безкрайно любопитно, ако не регистрирате възроденият в СГС как ще стане след това в БФС, за да играете, дори и в окръжна група?
ЦСКА никога (както и всеки друг отбор по света) не може да съществува самостоятелно, освен в квартала и кварталните мачлета. В организирания футбол такива номера не минават..ЦСКА бил нещо повече от едно АД, но след като това АД отива към фалит и ЦСКА отива в небитието, защото именно това нищо и никакво АД държи правата в България да съществува клуб ЦСКА.
Та как ще се възродите, ако не се регистрирате, дали по ТЗ или по ЗЮЛНЦ?

Кашчей, наистина не знам как да го кажа на прост фенски език, достъпен за теб.
ЦСКА в момента е на дъното. Не някакво АД, а ЦСКА. За да ме разбереш какво говоря, трябва да седнеш и да помислиш каква е разликата.
Като я осъзнаеш, би трябвало да разбереш и това - темата е за възраждането на ЦСКА, а не на някакво АД. Никой не се интересува от процедурни подробности - ако нещо се случва, значи все някак се случва и точка по въпроса. Все тая дали в понеделник някой ще подаде документите в стая 23 или в стая 32. Все тая дали тоя някой е жена, мъж или извънземен. Все тая дали е с официално облекло или по бермуди и хавайска риза. Все тая дали папката е червена или пембена.
Ако ЦСКА не участва в никакви групи, ако просто нищо не се случва, значи темата е излишна. Другата година...ще видим. Но докато нещо се случва, темата ще е актуална и ще е точно възраждане - защото става въпрос за ЦСКА, а не за АД(дано вече да си схванал разликата).
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 22:59

Gary Shaw написа:Българина като цяло е бояджия , стане ли сложно си обира крушите .

Така е, много по-удобно и лесно е да прекръстиш Литекс на ЦСКА и още тази година не само да си в А група, ами и за челните места да се бориш пак.

Затова и толкова много "фенове" на ЦСКА копнеят за Микре.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 23:00

Red Warrior написа:
1982 написа:Стига с тая мантра за АД-то от 1999-а, тогава по закон всички клубове трябваше да си сменят регистрацията по ТЗ, в БФС никой нищо не си е сменял, клубовете си бяха същите.

Така, или иначе това е съвсем ново дружество! И пак ви питам - ако купя АД-то на Тодор Батков и го прекръстя на Миньор Перник това значи ли, че Миньоро има 26 титли? Вие просто не правите разлика между марка и дружество.

Да, ново дружество е, но е ново и създадено от цесекари, а не е чужд клуб, прекръстен.

Това е "тънката" разлика. Ново, но наше, не чуждо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 юни 2015 23:01

vaskonti написа:Кашчей, наистина не знам как да го кажа на прост фенски език, достъпен за теб.
ЦСКА в момента е на дъното. Не някакво АД, а ЦСКА. За да ме разбереш какво говоря, трябва да седнеш и да помислиш каква е разликата.
Като я осъзнаеш, би трябвало да разбереш и това - темата е за възраждането на ЦСКА, а не на някакво АД. Никой не се интересува от процедурни подробности - ако нещо се случва, значи все някак се случва и точка по въпроса. Все тая дали в понеделник някой ще подаде документите в стая 23 или в стая 32. Все тая дали тоя някой е жена, мъж или извънземен. Все тая дали е с официално облекло или по бермуди и хавайска риза. Все тая дали папката е червена или пембена.
Ако ЦСКА не участва в никакви групи, ако просто нищо не се случва, значи темата е излишна. Другата година...ще видим. Но докато нещо се случва, темата ще е актуална и ще е точно възраждане - защото става въпрос за ЦСКА, а не за АД(дано вече да си схванал разликата).

Не сме на партийно събрание. Та кое ЦСКА е на дъното?Ако го осъзнаете , темата си е на място.Ако е за ЦСКАто на ВБ е излишна.РАзбираш ли няма как да е по друг начин.Още нероденото ЦСКА го окичхте с титли, бази, история ..ае като го даваш сериозно , пиши и сериозно.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2015 23:05

GA_ veliki написа:
vaskonti написа:Кашчей, наистина не знам как да го кажа на прост фенски език, достъпен за теб.

Не сме на партийно събрание. Та кое ЦСКА е на дъното?Ако го осъзнаете , темата си е на място.Ако е за ЦСКАто на ВБ е излишна.РАзбираш ли няма как да е по друг начин.Още нероденото ЦСКА го окичхте с титли, бази, история ..ае като го даваш сериозно , пиши и сериозно.

ЦСКА е едно и ще бъде едно. На въпроса ти ще отговора когато ми покажеш две отделни ЦСКА в две отделни футболни групи. Или в една и съща, все тая.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: шивача

Мнениеот Странджата » 20 юни 2015 23:06

Не съм ти фен, но адмирирам позицията ти. Мисля, че ЦСКА такова , каквото е с дълговете, но с оздравителна програма, ще си остане. Само да не стане така, че да се разпадне вашата общност - това вече ще е краят. Но като гледам на къде вървят нещата ... Според мене Божков иска без пари да сложи ръка на базите, докато тези, които сега държат ЦСКА, все пак го подържаха, ако ще и на командно дишане, досега. И ако те сключат сделка с Божков, за да не изгорят те с парите, а останалите пият по една студена вода - тогава ще ти съчувствам изцяло ....

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 юни 2015 23:07

vaskonti написа:
GA_ veliki написа:

ЦСКА е едно и ще бъде едно. На въпроса ти ще отговора когато ми покажеш две отделни ЦСКА в две отделни футболни групи. Или в една и съща, все тая.

Някой от служителите май не чете сайта "Гонг" :lol: Ще разсърдиш шефовете тц,тц тц
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 23:08

vaskonti написа:ЦСКА е едно и ще бъде едно. На въпроса ти ще отговора когато ми покажеш две отделни ЦСКА в две отделни футболни групи. Или в една и съща, все тая.

Евентуално в понеделник ще може да ги видиш. Обикновено трудно се вижда чифт от тях на едно и също място но за всички в понеделник ще бъде направено изключение.

Но ... не мога да обещая, че ЦСКА-тата ще са само две. Имам подозрения, че до Септември ще се родят няколко ЦСКА-тата. Не мога да съм сигурен но ... предчувствие. Шанс.

Върни се в “Архив”