vaskonti написа:Според Крум, Ганчев се е разбрал с Манджуков и ЦСКА остава в А група....професионалната А група![]()
А дано,дай Боже!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Според Крум, Ганчев се е разбрал с Манджуков и ЦСКА остава в А група....професионалната А група![]()
Кашчей написа:
Е, аз цяла седмица питах и за гише "Спортал", ама не се намери кой да ме упъти![]()
Само Заекът ми обяснява колко съм тъп, когато питам верните фенове, кой от двата ЦСКА ще подкрепят-възродения, или тоя, дето още не е умрял![]()
![]()
ПП- Възродения още не е роден, ама нали така се казва![]()
Old_death написа:delqnski47 написа:futbolqga написа:Колкото и да се подигравам на моите аверчета, които са фенове на ЦСКА, все пак няма как да не ви пожелая успех. Определено ще е доста по-скучно този сезон, защото всеки знае каква е тръпката преди дербито и каква преди мач с... Марек примерно. Вярвам, че Божков ще стабилизира клуба. Дай Боже и Левски да се отърве от Батков и вечното дерби да върне малко поизгубения си през последните години блясък.
Не че е станало нещо официално,но все пак:
- Може и да се срещнем...Купата къде я забрави.
Делянски , не съм чел мненията до сега и нямам намерение да си губя времето с глупости . Днес ЦСКА бе ритуално убит от една групичка наркомани , дали си правото да говорят от името на всички фенове . До колкото зная в турнира за купата имат право да участват само професионални отбори . Елементарната математика сочи , че лансирания днес урод ще играе в елита минимум след 3 години . Божков елегантно не пое никакъв ангажимент към управлението на клубът . Той щял да дава по 3 милиона годишно . Като прибавиш към тях 4 - 4, 5 милиона за марката , цифрата набъбва над тая , дължима към НАП . И това без да има никакви приходи . Смяташ ли , че Божков е толкова луд ? По вероятно е да подхвърля известно време по някой лев за дрога на зависимите , да понапълни малко гушката на Дуче и компания и да си бие камшика . Целта му бяха базите . Сега очаква да му ги дадат . Друг е въпросът , че те не могат да бъдат дадени на отбор с аматьорски статут . Това означава , че ще добута и ще подържа отрочето си във В , максимум в Б група . Кралев се изпусна , че влизането на Ганчев в ЦСКА е спряно от най - високо ниво !!! А там не искат силен и независим ЦСКА . Тортата отдавна бе нарязана и пайовете бяха разпределени . Това , което не можаха да направят поколения сини " моралисти " и няколко сини вице премиери , бе постигнато за 1 , 5 мандата от един прост пожарникар . Честито на печелившите и на " моралистите " !
Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Според Крум, Ганчев се е разбрал с Манджуков и ЦСКА остава в А група....професионалната А група![]()
Без лиценз
По тоя въпрос се обърни към гише "Крум"
Е, аз цяла седмица питах и за гише "Спортал", ама не се намери кой да ме упъти![]()
Само Заекът ми обяснява колко съм тъп, когато питам верните фенове, кой от двата ЦСКА ще подкрепят-възродения, или тоя, дето още не е умрял![]()
![]()
ПП- Възродения още не е роден, ама нали така се казва![]()
Teo написа:Кашчей, вместо да задаваш само въпроси направи един нов подпис, че този вече не е актуален![]()
![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кашчей написа:1982 написа:Кашчейчо, не ми се обяснявай, всеки тук вижда как всеки ден кибичиш тук и дразниш и провокираш, конкретният пост е същото - човекът си изказа ясно позицията, и децата разбраха какво смята, но не, ти трябва задължително да го цитираш и да почнеш да дразниш с някакви малоумни въпроси.
Въпросът ми към теб е конкретен и не се изсулвай по цигански!
"Ще подкрепям ЦСКА", но има, евентуално, два отбора с това име...е и-кой ще е подкрепяният ЦСКА от поредният "горд армеец"?!
ПП- Къде вися, колко вися и къде и колко пиша, не е твоя работа! Аз не ти следя постовете, което не пречи да забележа, че си твърде груб към всеки, който не е на твоето мнение!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
W84me написа:Уточнете в заглавието на темата за коя ЦСКА става въпрос.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост