Кировец написа:Нямам търпение да видя програмата за сезона в А окръжна!![]()
А тепърва и селекция ще правим!
Може да има дерби с Левски Драгалевци,на Националния стадион,ПОРАДИ засилен зрителски интерес и присъствие на
полиция и жандармерия.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Дилянка, не ми се спори на тая тема. Нито искам да убеждавам някой, нито да търся съчувствие, аз за себе си знам.
Лека Вечер!
шивача написа:Кировец написа:Шивач, тебе устройва ли те сливане на Литекс с ЦСКА?
Категорично Не!
viali69 написа:Навремето другарите комунисти разформироваха ЦСКА и Левски и ги прекръстиха на Средец и Витоша.
Поводът беше значим - двата отбора се бяха хванали гуша за гуша по време на едно дерби.
Социалистическият морал и ред не позволяваха подобно фриволно поведение дори на галениците на системата, каквито и тогава бяха футболистите.
Не мина много време и другарите разбраха, че са сгрешили.
Върнаха имената на софийските грандове и всичко потече по старому ... Сиреч народът се кротна, защото половината бяха привърженици на Левски, а другата половина на ЦСКА.
Защо ви разказвам тази позната за всички история ?
Защото другарите комунисти действаха не само по законосъобразност, но и по целесъобразност !
И бяха прави !
Дори най-съвършеният закон понякога не е целесъобразен. Макар и справедливо, прилагането му не донася желаните резултати.
Именно като старите другари трябваше да постъпят ръководителите на българския футбол и в частност на ЦСКА и Левски.
Всички правила трябваше да бъдат загърбени в името на това двата гранда да останат в елитната група.
Първенство без ЦСКА е като манджа без сол. Яде се, но не е вкусна. Факт !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта