ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот ivaka » 20 юни 2015 21:51

Libera написа:Какъв точно проблем имате вие? Фалити обявяват много хора и дружества. Тогава активите им се изземат. ЦСКА активи няма, така че не пречи да обяви фалит това дружество. Проблемът при този сценарии беше, че този отбор щеше да играе в окръжната група, но нямаше да има право на промоция за определен брой години. Затова Черепа си прави чисто ново дружество, казва си, че това е наследник на ЦСКА без да има каквато и да е връзка с ЦСКА и това е. Само хвърлете едно око на историята с Уимбълдън. Когато направиха нов клуб, феновете го припознаха, но никой не беше достатъчно нагъл да претендира за историята на стария. Просто няма никаква връзка между едното и другото. За жалост в България припознаването върви ръка за ръка с активите, а пасивите не са наши. Ботев Враца го припознаваме като оригиналния Ботев, нищо че е Ботев Лиляче, Локо Пд го пропознават, но е Велбъжд, Ботев Пд празнува юбилей, но това е Металик Сопот, Берое и те юбилей гласят, но са Олимпик Тетевен, Етър и те се припознаха, но са Дебелец. Всеки се припознава и си приказва, но истината е друга. При вас плюсът е, че не взимате ничии лиценз, а просто сте създадени наново. ФК ЦСКА 2015 трябва да се казва този отбор - който иска да си го гледа, който не иска, да си гледа записи на мачове от 80-те години. Всеки има право на избор.

По точно казано, НЯМА НАКЪДЕ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 21:51

OOP написа:
Teo написа:Какво ще стане с автобуса МЕРЦЕДЕС ще ни го вземат ли?

:mrgreen: :) :lol: уникален фен........

К'во бе... автобуса е класи над вашия тролей! :shock:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 юни 2015 21:51

Много мислих дали да изкажа мнението си. Аз съм фен на футболен клуб и ми е ясна болката на армейците. Не искам да ровя в раната. Достатъчно мъка има там! Но, чета и не мога да разбера как новия клуб ЦСКА ще е наследник на всички отличия и същевременно загърбва всички задължения. Че и наследява спортните имоти? Не, не се заяждам. Просто си задавам въпроса. Иначе ви пожелавам бързо завръщане в професионалния футбол. Българското първенство има нужда от вас.
П.П. Искрено се надявам, че преминавайки през това чистилище ЦСКА ще стане един нормален български отбор, от който с право ще се очакват добри резултати в първенството и в международните мачове! Успех!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 20 юни 2015 21:51

шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но...... :cry:
Успех Ви желая!

Уважавам позицията ти, разбира се ,ще има много потърпевши,но най-важното е, че лицата опитващи да спечелят с по 6 месеца стаж на Армията,ще останат с пръст в...уста.Надявам се Божков да се разплати със служителите,които !Не питърсиха лесното и не предадоха клуба,надявам се да се разолати и с измамниците..
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 21:51

Автобусът е на лизинг към сегашното дружество. Което не си плаща вноските от месеци насам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 20 юни 2015 21:52

Кашчей написа:
CSKA_1948_ написа:
ivaka написа:
CSKA_1948_ написа:Прав ви път на всички предатели, страхливци и на хора, които са фенове само на думи...

Ще станете ли пак от ЦСКА когато се върнем в А група? Не ми отговаряйте, отговора е ясен!

Жалкари, като ония!

Аз тогава ще те питам, ТИ от кое ЦСКА си!
Някои хора поне имат достойнството да загинат прави, а не да се мажат на филия и да молят за жалкия животец и живуркането си!

ЦСКА е в сърцето ми! Боли ме дедовия в коя група ще играем!

Кой ЦСКА е в сърцето ти-този, който все още диша, но не се знае дали ще оцелее, или този, който ти обеща Божков днес? А може и двата да са в сърцето ти!?

Не дружеството ми е в сърцето, КашГей! Бягай да си удариш една злобарка и лягай!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 юни 2015 21:52

Нямам търпение да видя програмата за сезона в А окръжна! :lol:

А тепърва и селекция ще правим! 8-)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 юни 2015 21:53

OOP написа:

:mrgreen: :) :lol: уникален фен........

Засмях се от сърце.А иначе нали знаеш"един гледа сватба,друг брадва,а Тео си гледа материалното"

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 20 юни 2015 21:53

Ми обикновено при несъстоятелност на едно дружество, влиза съдия-изпълнителя и изнася все що не е заковано за пода, а в някой крайни случай и дюшeмето.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 21:53

Кашчей написа:
CSKA_1948_ написа:
ivaka написа:
CSKA_1948_ написа:Прав ви път на всички предатели, страхливци и на хора, които са фенове само на думи...

Ще станете ли пак от ЦСКА когато се върнем в А група? Не ми отговаряйте, отговора е ясен!

Жалкари, като ония!

Аз тогава ще те питам, ТИ от кое ЦСКА си!
Някои хора поне имат достойнството да загинат прави, а не да се мажат на филия и да молят за жалкия животец и живуркането си!

ЦСКА е в сърцето ми! Боли ме дедовия в коя група ще играем!

Кой ЦСКА е в сърцето ти-този, който все още диша, но не се знае дали ще оцелее, или този, който ти обеща Божков днес? А може и двата да са в сърцето ти!?

Питам модераторите, докога ще се търпят подобни малоумни постове, целящи единствено дразнене, спорове и спам ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”