Кой ще плати?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dozz12

Re: Кой ще плати?

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 20:51

Red Warrior написа:- Кой ще плати наемите на Герена и Раковски от 1990 година досега?
- Кой ще плати за трибуна Тонев?
- Кой ще възмезди ЦСКА за назначените спонсори от държавата - Мобилтел, Чорни, ВТБ?
- Кой ще възстанови скритите данъци от необявени реални заплати пред НАП?

Прати ми сметката, АЗ ще платя. АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 20 юни 2015 20:53

Нали на ЦСКА спонсорите не бяха назначавани. Защо ли забравяте как един бивш и настоящт премиер казваше" или боклука, или ЦСКА!? То нали ЦСКА не притежава огромни бази, на най- хубавите места, нали базите на Левски и ЦСКА са сравними, нали са платени за Панчерево и стадиона в Борисовата градина даже такса смет, та да говорим за наема, който впрочем колко е?

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 20 юни 2015 20:55

Какви са гаранциите, че кръговрата в цска няма да се повтори отново след няколко години - васил божков ще продаде няколко мача/титла, вие ще го обявите за "говедо" и той ще продаде цска на съмнителен чуждестранен "инвеститор", а българските наместници ще започнат да трупат дългове на името на дружеството, докато вече е невъзможно да съществува това дружество (30+ милиона дългове)?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 юни 2015 21:01

damyanov1963 написа:
milen.hristov написа:
samo_levski написа:В светлината на почти изяснената съдба на ЦСКА един въпрос изплува на преден план - кой ще плати близо 30те милиона, които ЦСКА дължи? Кой е отговорен за това и кой ще бъде подведен под отговорност? Мисля, че темата е доста сериозна, защото има много ужилени в цялата схема - треньор, футболисти, персонал, всеки един български гражданин е потърпевш, защото бюджета е лишен от тия пари.

Каква е гаранцията, че този прецедент няма да бъде последван от редица клубове, които просто ще спрат да плащат, докато могат, ще си закрият старото дружество и ще учредят ново.

В България стана честа практика просто едни пари да изчезват някъде в нищото без да има виновни. Еестествено кризата в цска по мащаб не може да бъде сравнена с кризата КТБ, но по своята идея и социално послание е същата - граби, докато можеш, последствия няма да има.

Toва е проблем на държавата не на новото дружество ЦСКА. Ако държавата си иска парите, както би трябвало, трябва да си ги търси от човека фалирал старото дружество, т.е. Ал. Томов.

А не мислиш ли, че това е проблем на народа, от който държавата ще вземе парите?

Разбира се така е, ако държавата не си ги поиска от Лупи.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юни 2015 21:08

milen.hristov написа:
damyanov1963 написа:
milen.hristov написа:
samo_levski написа:В светлината на почти изяснената съдба на ЦСКА един въпрос изплува на преден план - кой ще плати близо 30те милиона, които ЦСКА дължи? Кой е отговорен за това и кой ще бъде подведен под отговорност? Мисля, че темата е доста сериозна, защото има много ужилени в цялата схема - треньор, футболисти, персонал, всеки един български гражданин е потърпевш, защото бюджета е лишен от тия пари.

Каква е гаранцията, че този прецедент няма да бъде последван от редица клубове, които просто ще спрат да плащат, докато могат, ще си закрият старото дружество и ще учредят ново.

В България стана честа практика просто едни пари да изчезват някъде в нищото без да има виновни. Еестествено кризата в цска по мащаб не може да бъде сравнена с кризата КТБ, но по своята идея и социално послание е същата - граби, докато можеш, последствия няма да има.

Toва е проблем на държавата не на новото дружество ЦСКА. Ако държавата си иска парите, както би трябвало, трябва да си ги търси от човека фалирал старото дружество, т.е. Ал. Томов.

А не мислиш ли, че това е проблем на народа, от който държавата ще вземе парите?

Разбира се така е, ако държавата не си ги поиска от Лупи.

Не се и надявай.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 20 юни 2015 21:10

Много са се загрижили за нас нещо феновете на останалите отбори,какво ви интересува,ще сме в а окръжна,борете си се там за купи и отличия,а какво ще стане след три години никой не може да каже.То за утре нищо не може да се каже.Докато феновете са зад обора независимо във каква форма ЦСКА винаги ще го има.Аз съм от ЦСКА и винаги ще бъда.

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 20 юни 2015 21:11

Набутаха ни Титан, сега да си търсят парите от тях! Защото сигурно 80% от задълженията са техни. После да подхванат и Томов - той много обича да дава! :mrgreen:
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 юни 2015 21:12

На мен много ми е интересно с каква наглост питат фенове на Левски,при положение,че Стефан Софиянски им даде Герена безвъзмездно за срок от 30 години ?
Феновете на Лудогорец,защо не кажат колко милиона даде държавата за трибуната на вашата ЛЕГЕНДА ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 юни 2015 21:13

samocska1 написа:Много са се загрижили за нас нещо феновете на останалите отбори,какво ви интересува,ще сме в а окръжна,борете си се там за купи и отличия,а какво ще стане след три години никой не може да каже.То за утре нищо не може да се каже.Докато феновете са зад обора независимо във каква форма ЦСКА винаги ще го има.Аз съм от ЦСКА и винаги ще бъда.

Ами като не желаете да сме загрижени за вас може да си изтриете регистрациите и да не влизате във форума!Нали се заканвахте, че изпаднете ли от "А" група да спрете да се интересувате от БГ футбол!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 юни 2015 21:15

Drunken_Master написа:На мен много ми е интересно с каква наглост питат фенове на Левски,при положение,че Стефан Софиянски им даде Герена безвъзмездно за срок от 30 години ?
Феновете на Лудогорец,защо не кажат колко милиона даде държавата за трибуната на вашата ЛЕГЕНДА ?

Ахаааам-а вие от 1948 година плащате за обектите в центъра на София?
Ама документите за тези плащания са като извънземните-всички знаят, че ги има, ама никой не ги е виждал :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”