Нека наддаването започне сега ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Re: Нека наддаването започне сега ...

Мнениеот viking22 » 20 юни 2015 20:22

1913SS написа:Радвам се, че почвате както Пирин и други отбори. Така трябва, който не плаща в окръжна група. Имате някаква, чест трябваше още Лупи и Митал да си отидете в окръжна група. Сега наши дебелак има шанс да играем в Европа, но не ми се вярва. Трябваше да приемате да правим заедно стадион, но всеки си знае. Може някои заблудени цесекари да се върнат при нас, както техните деди са били слависти.

Стига с тая злоба хора.А всички минахме през годините групировките знаем как беше .Кажи ти Бат Венци от къде толкова пари как си взема стадиона .А доколкото до феновете ви ние не сме виновни.И Цесекар се раждаш и Цесекар умираш.И ще чакаш от умрял писмо за последното.

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 20 юни 2015 20:25

Имат грешка някои фенове, бюджетът на отбора ще е 3 000 000 лева, а не 6 млн, както пишат, но и това са много пари, така че упех по пътя на червените, ние си гледаме нашия син отбор!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 20 юни 2015 20:26

Сега ако разкрият кои са откраднали парите на КТБ ще повярвам ,че в България всеки си плаща за това което е направил.Но ми се струва ,че само върху ЦСКА ще се стовари обичта на сините управялващи/държавата и БФС/.Даже май се сещам за прехвълена фирма със задължения на бедняк от братя Диневи което се оказа и законно.http://www.blitz.bg/news/article/91041

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 20 юни 2015 20:32

raikonen22 написа:Имат грешка някои фенове, бюджетът на отбора ще е 3 000 000 лева, а не 6 млн, както пишат, но и това са много пари, така че упех по пътя на червените, ние си гледаме нашия син отбор!

Ако половината хора бяха като вас със amorоs под теб. България щеше доста по добре .

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 юни 2015 20:44

С тези отбори голямо надцакване ще падне :)

Академик 1947 (София) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа
Акфикс (София) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа
Гранит (Владая) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа
Железница (Железница) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа
Левски Драгалевци (кв.Драгалевци, София) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа
Легия (Лозен) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа
Люлин (кв.Люлин, София) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа
Септември (София) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа
София 2010 (София) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа
Урвич (Панчарево) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа
Урвич 1960 (Долни Пасарел) "А" ОФГ София (столица) - южна подгрупа

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 20 юни 2015 20:45

viking22 написа:
1913SS написа:Радвам се, че почвате както Пирин и други отбори. Така трябва, който не плаща в окръжна група. Имате някаква, чест трябваше още Лупи и Митал да си отидете в окръжна група. Сега наши дебелак има шанс да играем в Европа, но не ми се вярва. Трябваше да приемате да правим заедно стадион, но всеки си знае. Може някои заблудени цесекари да се върнат при нас, както техните деди са били слависти.

Стига с тая злоба хора.А всички минахме през годините групировките знаем как беше .Кажи ти Бат Венци от къде толкова пари как си взема стадиона .А доколкото до феновете ви ние не сме виновни.И Цесекар се раждаш и Цесекар умираш.И ще чакаш от умрял писмо за последното.

Знаеш ли Лупи беше взел 2 милиона лева от Маджо(Цсекар, както много други). Той от кои не взел и не ги върнал сигурно пак си докарал някои милион с фалирането на ЦСКА. Айде да не говорим, колко хора са дали на вас пари. Маджо държи Славия. Които обичаха Славия вече не са между живите. Дебелака не го харесвам, но поне си славист. Питай г-н Софиянски как сме взели стадиона.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юни 2015 20:52

Аз съм доволен,че най-накрая се взе решение!Смятам го за достойно!Нямаме пари да си платим борчовете и затова следваме закона,който казва най-долното ниво!

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 20:55

1913SS написа:Знаеш ли Лупи беше взел 2 милиона лева от Маджо(Цсекар, както много други). Той от кои не взел и не ги върнал сигурно пак си докарал някои милион с фалирането на ЦСКА. Айде да не говорим, колко хора са дали на вас пари. Маджо държи Славия. Които обичаха Славия вече не са между живите. Дебелака не го харесвам, но поне си славист. Питай г-н Софиянски как сме взели стадиона.

Тоя Маджо, мутрата, заради който затвориха пътя до съдебната палата. Тоя МАджо който с 20 мутри ви се нанесе на вашият стадион и вече 20 години си седи там. Тоя Маджо който изби половината мутри през последните 10 години. Тоя Маджо на който дебеля Венци дължи всичко което има. Маджо това е Славия. МАДЖО Е СЛАВИЯ, МАДЖО Е СЛАВИЯ, а АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 20:56

BRF написа:Аз съм доволен,че най-накрая се взе решение!Смятам го за достойно!Нямаме пари да си платим борчовете и затова следваме закона,който казва най-долното ниво!

Без история?

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 20 юни 2015 21:02

Пак да кажа,от тези левскари съм,които смятат,че е ужасно това,което позволиха да стане с ЦСКА...Няма да е същото...Ами...дано се върнете по-скоро,ако стане така и пак стават дербита.

Върни се в “ЦСКА”