Нека наддаването започне сега ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dozz12

Re: Нека наддаването започне сега ...

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 19:44

viking22 написа:
Графът написа:оф , а ти и основно май нямаш...?

защо?

Защото са те изключили преди да завършиш втори клас, за да не харчат държавни пари, защото са видели, че си изключително ощетен от съдбата. Шанс.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 20 юни 2015 19:45

dozz12 написа:April 2015 Ownership change[edit]
On April 2 CSKA's president Aleksandar Tomov transferred his controlling block of shares to Milko Georgiev and Borislav Lazarov, club supporters intending to find new owner and major sponsors capable of paying off the numerous debts.[43] On April 24 it was officially announced that the club's new controlling owner is Finance Marketing Company Ltd.[44]

Vasil Bojkov is the new owner of the club. CSKA will start the new 2015/2016 season in A regional (4th amateur division) due to the hard financial situation in the club, and the fact that the previous owners of PFC CSKA leaded the club into bankrupt. There are lot of problems with the youth facilities and the stadium which are very old and need to be refurnished. The new club will be called CSKA (Sofia). The aim of the new owner Bojkov will be at first point to improve all the facilities, the organisation and then step by step to return the club in to A professional group. Further and main objectives afterwards will return the club to its glory both on the Bulgarian and European football scene.

Това в википедия го е написал някой цесекар ама нещо не ми се връзва. Нов собственик на ЦСКА ли е Божков или е собственик на нов клуб??????? Нещо не ви се получават нещата. Ама хич. Айде аз спирам да си говоря с вас защото досега мразих ЦСКА а сега вече ЦСКА го няма. ЗА вашият нов клуб ще видим. Има време. След 3-4-5-6 или 20 години може пак да играем в една група но докато се докажете че ставате за опонент ще мине още време. Сега оставаме ние Левски срещу олигарсите в провинцията. Това е борбата. Сбогом цесекари.

Пак те питам - преди години в статията за Гонзо в уики пишеше, че върти свирки в съблекалнята. За Живко Миланов пишеше, че е родил плъх от брака си с Гонзо. Още да си говорим ли за невроятно точния ти източник?
Единствените, дето решават това са УЕФА, както вече уточнихме с колега-левскар по-нагоре в темата. Ние може да си ляляме колкото искаме, но УЕФА решава 1948 или 2015, пък ти си проверявай в уикипедия по 16 пъти на ден ако искаш :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 19:45

Thurman Murman написа:
1982 написа:Стига си пробутвал тук жалките им лъжи, Ботев купиха Металик и го прекръстиха, това е, другото е смешно да се обсъжда дори.

Закрит, не плямпай тъпотии. Нито сме купували друг клуб и нито сме го прекръствали. Имаше СНЦ от 1990, което много време беше със замразена дейност, след което дейността му се възстанови. Не е имало никакви нови регистрации и тем подобни. Нашият и вашия казус са коренно различни, ама си прекалено... семпъл, за да го разбереш.

Стига лъжи, жалко карначе, писали сме достатъчно по темата, няма нужда пак да го правим - вие сте прекръстеният Металик Сопот, факт.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 юни 2015 19:45

dreben23 написа:Кога ще се извини някой? :) Достойнство? Чест? Ще ги видя ли някога у вас? :) Или само можем да щракаме по клавиатурите и да обвиняваме, че другите ги нямат? Не виждам нито една статия или коментар с изивинение към ЦСКА! Кога?

Какви достойнства имате? Покажете ги да ги видим и ние! :)

Извинение, че нямате 30+ милиона, които изхарчите, за да гоните купи? :? Други трябва да се извиняват! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 юни 2015 19:46

viking22 написа:
1palq4o1 написа:
dreben23 написа:Кога ще се извини някой? :) Достойнство? Чест? Ще ги видя ли някога у вас? :) Или само можем да щракаме по клавиатурите и да обвиняваме, че другите ги нямат? Не виждам нито една статия или коментар с изивинение към ЦСКА! Кога?

Не знам защо да ти се извинявам лично на теб, но ми изглеждаш от разумните фенове и затова ще си призная, че ми е малко тъпо за теб и приятелите ми от сектор "Г", но съм мнооооого доволен от случващото се заради разни неграмотни викинзи и подобията им!

Подкрепяйте си отбора и е окръжните групи и никой няма да може и копче да ви каже

Ако кажеш защо и ще те почерпя-ма мога да сетя -защото когато се пише и малко истина никой не отговаря на тях.Ма вие си знаете като се стовари върху вас ще ми се извиниш.

Какво да ти кажа-казвах ти няколко пъти, че пишеш глупости, но ти не спираш да го правиш!
И пак не разбирам въпроса ти-какво да ти кажа и за коя истина пишеш-твоята, или коя?
А иначе може и върху нас да се стовари същото още в сряда
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 20 юни 2015 19:50

dozz12 написа:Мислих си да напиша тема но размислих.
Тема за какво? За отбор от 4-та дивизия в България. Няма начин. Ще пиша тук във вече започната такава. Бюджет на ЦСКА ( прочетох в други сайтове не тук ) щял да бъде 6 000 000 лв на сезон. Ако е толкова, това са много пари. Три години по шест милиона. Това прави 18М. Без възвращаемост. Какъв финансов ферплей, какви пет лева. ОК да кажем има ферплей. Това са 18М в кофата. Ако се бяха дали тези 18М и с тях се бяха погасили 10М към НАП и някой други наложителни задължения ЦСКА можеше да си съществува, да играе в ЕВРОПА да взима пари от ТВ права за България и ЕКТ, да продава играчи. Да ама не. Сега ще се хвърлят ЕВЕНТУАЛНО за 3 години 18М лева и ще видим какво ще стане. 18М който няма как да се възвърнат за тези 3 години.

Има още един въпрос. Какво ще стане с истинското ЦСКА. Онова което ще фалира. То ще изчезне ли? Фалира и край? Ако е така значи ЦСКА изчезва. Това ще е краят. Новият ЦСКА ще е основан през 2015 г и ще е нула на нула. Знам, че всички цесекари ще си мислят друго но фактите са факти. Има вариант истинското ЦСКА да отиде да играе във В група. Е тогава ще гледаме цирк. ТОва което гледахме тези няколко години ще е нищо пред цирка който ще се заформи и ако онзи дебелият викаше смешно по телевизията "АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА" то скоро това ще стане най-популярният слоган в България.

НЯМА, НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА, ИМА САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ

САМО ЛЕВСКИ

По тая логика няма ,Ботев ,Локо Пд ,Берое ,Левски който е от 1914 (само не ми казвай че Батков тогава е създал АД-о ,че доста добре изглежда за годините си значи!)няма Фиорентина ,Глазгоу,Наполи и т.н.! ;)

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 19:51

dafquezz написа: Ние може да си ляляме колкото искаме, но УЕФА решава 1948 или 2015, пък ти си проверявай в уикипедия по 16 пъти на ден ако искаш :lol:

Добре де, ако УЕФА напишат 2015 какво правим с титлите? Фира?

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 20 юни 2015 19:51

Това е най-големия позор за самите фенове на армейците.ЦСКА клубът основан 1985 , наследника на клуба до 1985г,съществува а те вече не искат да имат нищо общо с клуба в , който доскоро се кълняха в неугасваща любов.
Нов клуб , а пък със 31 титли, а пък клуба с 31 титли ще съществува....ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ШИЗОФРЕНИЦИ ВЪВ ФУТБОЛНАТА ИСТОРИЯ НА СВЕТА.
Ако има фенове , които ще подкрепят оригиналния клуб, те ще докажат, че честта е повече от лъжата :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 20 юни 2015 19:51

Rivaldo10 написа:

Извинение, че нямате 30+ милиона, които изхарчите, за да гоните купи? :? Други трябва да се извиняват! ;)

от тия 30милиона 25 поне са далавери и кражби на ТИТАН!Ама няма държава какво да се прави!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 юни 2015 19:52

Поздрави за всички цесекари! Адмирирам решението! Това е правилния начин - единствен и приемлив!

Върни се в “ЦСКА”