Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2015 18:55

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Тоест, ако Литекс бе прекръстен на ЦСКА, това нямаше да е ЦСКА, но сега, когато ще се създава (евентуално) ново дружество, то вече ще е същият ЦСКА. Как ги правите тези еквилибристики?

Да,даже и титлите,и историята ще запазим.Плюс 0 лева дългове.

Че и името ви ще е същото..само да направите УС и после регистрацията :)

Да,точно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 20 юни 2015 18:56

1982 написа:
TheKoi4i написа:А кой ще припознаеш? Урода на Офанзива и Дучето ли? Същите дет се плюеха до скоро. Уж Дучан нямаше да бъде допускан до стадиона, сега е един от организаторите :D Ще припознаеш отбор, създаден от привърженик на Лудогорец? :lol: Впрочем същите, които създават с морал клуб в А окръжна, преди 2 месеца махнаха Томов и искаха да правят ново АД ама с Милко и Морко и играят в А група :) Колко бързо се променят нещата :lol: :lol:

На теб какъв ти е проблемът, ти нали припозна Литекс за ..... истинския ЦСКА ?!

Продължавайте да се мазните на мутрата от Микре, току виж кандиса най-накрая да си прекръсти отбора на ЦСКА, нямам против, ваша си воля кого да подкрепяте.

Не бе аз дори не съм от ЦСКА. Ама се опитвам да си го обясня като страничен наблюдател. Ти как си обясняваш, че хора до вчера плюли се по медии, сега са заедно? Как си обясняваш, че Дучан беше на мач на Лудогорец, а ти сега ще подкрепиш неговия клуб?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 юни 2015 18:57

Виждам, че някои още се вживяват за моралисти. Да, ама сега ще видят, че никой няма да им признае жертвоготовността, а още по-малко трябва да очакват орден за храброст от Подуяне. Аз затова бях, или за "А" група, или за "А" окръжна. Нямам никакви морални фрустрации да ритна по муцуната всички неплащащи за своята база, с кремълски спонсори и неосигуряващи се на истинските заплати. Но, след като няма да е "А" група - поне наистина да е чисто ново дружество, без Сопот, Велбъжд, Тетевен и т.н. Но пак казвам на моралистите - орден за храброст от Подуяне и другите фенчета не очаквайте! Тепърва ще разберете, че никой няма да ви признае жертвоготовността и ще продължат "доброжелателите" да се гаврят, каквото и да се беше случило. Аз това си го знаех от самото начало, ама някои го приехте на селска чест. Нищо, сега ще го усетите. :roll:
Последна промяна от Red Warrior на 20 юни 2015 18:58, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2015 18:57

TheKoi4i написа:Запазвате ми дедовия. Това дружество сега има 31 титли, но не то отива в А окръжна, а там отива чисто ново дружество с 0лв дългове и 0 купи. Впрочем евала и на професорите Дучан, Росен и т.н. че за пореден път бяха изиграни по най - лесния начин. Черепа дори няма да ви е собственик, а ще "помага" (разбирай ще ви подхвърли някой лев в първата година и после ще се оправяте). За обещанията за базите не говорим, тъй като аматьорски клуб, какъвто ще е ФК Дефанзива, не може да получи стадиона на концесия.

Мнение изказано от позицията на никакъв - няма стойност да знаеш.И на стадиона ще си цъкаме,и всичко ще си е както преди.Отговорността за дълговете да се търсят от хората,които са ги направили...както и от държавата,която не може да си събере данъците адекватно,поради факта че не сме единствения клуб,който прави това нещо(не само тук,но и по целия свят).
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 20 юни 2015 18:59

delqnski47 написа:
TheKoi4i написа:Запазвате ми дедовия. Това дружество сега има 31 титли, но не то отива в А окръжна, а там отива чисто ново дружество с 0лв дългове и 0 купи. Впрочем евала и на професорите Дучан, Росен и т.н. че за пореден път бяха изиграни по най - лесния начин. Черепа дори няма да ви е собственик, а ще "помага" (разбирай ще ви подхвърли някой лев в първата година и после ще се оправяте). За обещанията за базите не говорим, тъй като аматьорски клуб, какъвто ще е ФК Дефанзива, не може да получи стадиона на концесия.

Мнение изказано от позицията на никакъв - няма стойност да знаеш.И на стадиона ще си цъкаме,и всичко ще си е както преди.Отговорността за дълговете да се търсят от хората,които са ги направили...както и от държавата,която не може да си събере данъците адекватно,поради факта че не сме единствения клуб,който прави това нещо(не само тук,но и по целия свят).

Ще си говорим пак след някой и друг месец. Но това, което ви причиниха Дефанзива е прекалено жестоко.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 18:59

Ела бе... ела вземи купите от АРМИЯТА като си толкова надъхан :idea: :lol: :lol:
Аман от гърч днеска!

ЦСКА София е вечен! Разбери го, ако трябва и на луната ще играем пак ще сме ЦСКА София!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 18:59

TheKoi4i написа:Не бе аз дори не съм от ЦСКА. Ама се опитвам да си го обясня като страничен наблюдател. Ти как си обясняваш, че хора до вчера плюли се по медии, сега са заедно? Как си обясняваш, че Дучан беше на мач на Лудогорец, а ти сега ще подкрепиш неговия клуб?

Виж, за Дучан съм напълно съгласен и няма как да споря с теб, но не смятам, че това е неговият клуб, както и не смятам, че ЦСКА е бил негов клуб в периода 1999-2011/12. Да, и тогава имаше голяма роля в клуба, бъркаше се, но той никога не е бил ЦСКА за мен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 20 юни 2015 19:00

Teo написа:

Ела бе... ела вземи купите от АРМИЯТА като си толкова надъхан :idea: :lol: :lol:
Аман от гърч днеска!

ЦСКА София е вечен! Разбери го, ако трябва и на луната ще играем пак ще сме ЦСКА София!

Ама кой от всичките? :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 юни 2015 19:00

Тоест, ако Литекс бе прекръстен на ЦСКА, това нямаше да е ЦСКА, но сега, когато ще се създава (евентуално) ново дружество, то вече ще е същият ЦСКА. Как ги правите тези еквилибристики?

Отиди на старницта на УЕФА за ЛЕ от тази година и си отвори страничката на
AFC Fiorentina- Founded by a merger in 1926 (refounded in 2002 following bankruptcy)
там пише:
Full UEFA competition record
Competition P W D L
UEFA Champions League 45 21 15 9
UEFA Cup Winners' Cup 28 17 4 7
UEFA Europa League 82 34 28 20

И включва всички участия на Фиорентина в евротурнирите не знам как се прави но явно има начин!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 19:01

Red Warrior написа:Виждам, че някои още се вживяват за моралисти. Да, ама сега ще видят, че никой няма да им признае жертвоготовността, а още по-малко трябва да очакват орден за храброст от Подуяне. Аз затова бях, или за "А" група, или за "А" окръжна. Нямам никакви морални фрустрации да ритна по муцуната всички неплащащи за своята база, с кремълски спонсори и неосигуряващи се на истинските заплати. Но, след като няма да е "А" група - поне наистина да е чисто ново дружество, без Сопот, Велбъжд, Тетевен и т.н. Но пак казвам на моралистите - орден за храброст от Подуяне и другите фенчета не очаквайте! Тепърва ще разберете, че никой няма да ви признае жертвоготовността и ще продължат "доброжелателите" да се гаврят, каквото и да се беше случило. Аз това си го знаех от самото начало, ама някои го приехте на селска чест. Нищо, сега ще го усетите. :roll:

А защо си решил, че аз живея за оценката на тези от Левски, Ботев и т.н. ??!

Аз си изграждам позицията спрямо своите принципи и разбирания, ти, ако живееш за нечия чужда оценка, много жалко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”