Нека наддаването започне сега ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DidoManUtd
Контакти:

Нека наддаването започне сега ...

Мнениеот DidoManUtd » 20 юни 2015 17:49

ЦСКА пое пътя на Глазгоу Рейнджърс и още много други отбори.

Успех по този път, вярвам че след 3 години ще се върнем по силни от всякога, убеден съм.
Темата е за друго - аз така или иначе си ходя на мачове, в А окръжна ще е лесно, във В група също, във Б малко по трудно и така до А.

Какво правят останалите, милионите армейци от цяла България ? Остават без шанс да следят любимия си отбор, било то и в долните групи.
Как ли ще реагират т.н. "водещи", "големи" телевизии във България за да утолят тази нужда ?

Аз лично спирам платения канал на Нова/Диема, просто няма какво да гледам там /освен Юнайтед, но ще се примиря с интернет/.

Какво е Вашето мнение : Може ли някоя тв по тарикатски начин да вземе правата за А окръжна и да смачка с рейтинг канала на Диема ?

Би било интересно !

Нека наддаването за тв правата на А окръжна започне сега ...

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Нека наддаването започне сега ...

Мнениеот dindan » 20 юни 2015 17:54

И Диема може да я предават и пак платено ;)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 20 юни 2015 17:54

Нека някой да ме поправи, ако греша(не съм на 100 % запознат), но мисля, че в А ОФГ няма "права", самата надпревара е на изключително аматьорско ниво, че да се купуват права за излъчване.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 юни 2015 17:56

Според мен мачовете на новият отбор ще се предават по ТВ , вече за дните и часовете ще е друга бира

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 20 юни 2015 17:59

kambata написа:Че то това дето ще го създаде Божков няма да има нищо общо със старото цска. То си е в момента на Манджука. В един момент ще се окаже, че има две цската :lol: :lol: :lol:

На теб какво ти пука,гледай си отбора,и да не се окажете след другия сезон на мястото на ЦСКА-София
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 юни 2015 17:59

kambata написа:Че то това дето ще го създаде Божков няма да има нищо общо със старото цска. То си е в момента на Манджука. В един момент ще се окаже, че има две цската :lol: :lol: :lol:

По-скоро ще се окаже, че има някакъв клуб, който си е лично на Божков. Нещо като Литекс и Лудогорец.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 20 юни 2015 18:00

dindan написа:

На теб какво ти пука,гледай си отбора,и да не се окажете след другия сезон на мястото на ЦСКА-София

Ех, мечти чорбарски... :lol:

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 20 юни 2015 18:03

В крайна сметка ЦСКА е там където сме ние /феновете му/, освен това не вярвам да има още отбори ЦСКА, било то на Манджуков, Инджов, Томов и т.н.
Този ЦСКА ще си играе на Армията /министъра на спорта ясно каза на кого дава базите/.
Трите години по долните групи ще позволят да се насочат пари за стадион, школа и база, без да се гонят високи цели, евротурнири и т.н.

Аз лично мисля, че ще е за добро и след време ще е приятно да се ходи на мач на хубав стадион и да се гледа обигран отбор от българи и наши юноши.

dozz12

Мнениеот dozz12 » 20 юни 2015 18:09

Мислих си да напиша тема но размислих.
Тема за какво? За отбор от 4-та дивизия в България. Няма начин. Ще пиша тук във вече започната такава. Бюджет на ЦСКА ( прочетох в други сайтове не тук ) щял да бъде 6 000 000 лв на сезон. Ако е толкова, това са много пари. Три години по шест милиона. Това прави 18М. Без възвращаемост. Какъв финансов ферплей, какви пет лева. ОК да кажем има ферплей. Това са 18М в кофата. Ако се бяха дали тези 18М и с тях се бяха погасили 10М към НАП и някой други наложителни задължения ЦСКА можеше да си съществува, да играе в ЕВРОПА да взима пари от ТВ права за България и ЕКТ, да продава играчи. Да ама не. Сега ще се хвърлят ЕВЕНТУАЛНО за 3 години 18М лева и ще видим какво ще стане. 18М който няма как да се възвърнат за тези 3 години.

Има още един въпрос. Какво ще стане с истинското ЦСКА. Онова което ще фалира. То ще изчезне ли? Фалира и край? Ако е така значи ЦСКА изчезва. Това ще е краят. Новият ЦСКА ще е основан през 2015 г и ще е нула на нула. Знам, че всички цесекари ще си мислят друго но фактите са факти. Има вариант истинското ЦСКА да отиде да играе във В група. Е тогава ще гледаме цирк. ТОва което гледахме тези няколко години ще е нищо пред цирка който ще се заформи и ако онзи дебелият викаше смешно по телевизията "АЗ СЪМ ЦСКА, АЗ СЪМ ЦСКА" то скоро това ще стане най-популярният слоган в България.

НЯМА, НЯМА ВЕЧЕ ЦСКА, ИМА САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ

САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 20 юни 2015 18:10

Чисто нов отбор наследява титлите на съвсем друг клуб, обаче за дълговете и дума не може да става. Б** му как стават тия работи бе
:lol: :lol: :lol:

Отделно, до днес четяхме декларации на цялата червена общественост как щели да подкрепят проекта на Джуджето и Черепа за трансформация на Латекса обаче днес ПРААС станахме моралисти и искаме в А окръжна.
Последна промяна от kambata на 20 юни 2015 18:12, променено общо 2 пъти.

Върни се в “ЦСКА”