Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

chiphead
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот chiphead » 20 юни 2015 17:34

NOMER14 написа:Съвсем сериозно питам:
-Божковият отбор с кои и какви футболисти ще започне;
-настоящият също с кои и какви футболисти и къде ще продължи да и играе.
Няма много качествен материал на тезгяха, та и ние едва събираме дузина футболиста към момента и ни се провалят контролите.

и аз това се чудех, че в А група - ясно - пясъчници, картофени ниви - игареше се криво-ляво, а сега още по-тежки терени чакат, какви футболисти ще дойдат (имам предвид очакваното ниво на контузии, начина на игра на останалите отбори в тези групи) - предполагам ветерани, или? :?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 юни 2015 17:34

Малко офтопик:
Някой знае ли реакцията на феновете на Литекс?Дали са протестирали пред ГГ?Или са си мълчали да не би да разсърдят боса и той да си тръгне каквото и да се случи с плановете му към ЦСКА?
Последна промяна от GOLEADOR на 20 юни 2015 17:35, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 20 юни 2015 17:37

Начинът, по който е написана декларацията е.....странен!Така както го чета излиза, че Дефанзива и Животняците ще правят клуб, а божков ще ги спонсорира/кредитира. :? .Черепахата май си готви Росенчо и Дудучето за бушончета и ще вземе да се изниже по некое време

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 юни 2015 17:38

Ами честито на всички спомогнали това да се случи! ЦСКА София е окончателно и безвъзвратно мъртъв !!! На новото уродче в А окръжна му пожелавам много радост и щастие в извънредно краткия му животец!
Аз и още 95% от ЦСКА-рите окончателно няма да гледаме БГ футбол!
Новият урод ще се "радва" на весела групичка от 20-30 души, които ще се движат заедно с отборчето по селата!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 17:40

CSKA 78 написа:Ами честито на всички спомогнали това да се случи! ЦСКА София е окончателно и безвъзвратно мъртъв !!! На новото уродче в А окръжна му пожелавам много радост и щастие в извънредно краткия му животец!
Аз и още 95% от ЦСКА-рите окончателно няма да гледаме БГ футбол!
Новият урод ще се "радва" на весела групичка от 20-30 души, които ще се движат заедно с отборчето по селата!

Урод щеше да е единствено прекръстеният Литекс на гнусния престъпник от Микре.

Апропо, още не е късно да тръгнете на неговите мачове, нали вече си го припознахте за "истинския ЦСКА" ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2015 17:41

Teo написа:Армейци, някакви идеи кой ще бъде президент, изпълнителен директор, спортно-технически щаб :?: :roll:

К`ви армейци, бе Тео :mrgreen:
Новият клуб още не е учреден, не е регистриран, а ти вече за президент, директор и спортно-технически щаб говориш.

ПП- И ти ли заряза оригиналният ЦСКА, преди още официално да е положен в гроба?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 20 юни 2015 17:42

Това ще си е нашия отбор и ще се казва ЦСКА. Ще откупим емблемата и правата на клуба. Няма да има два отбора. А относно случващото се, поне аз смятам, че това бе най-правелния в момента избор. Рани или късно този край на този дългогодишен цирк трябваше да се сложи, а това е правелния човек, с когото новото начало да започне. Цената е голяма, но нека не бъдем мишкари , а да я платим и се завърнем като отбора, когото в бил пример като през всички минали години, а не като посмешището в което ни превърнаха лупита манджуковци и титани. Това е.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 юни 2015 17:43

ЦСКА и Левски не могат да се срещнат за купата.Отбори от А окръжна не участват в турнира.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 20 юни 2015 17:44

Няма да подкрепя клуб,който е управляван от Васил Крумов Божков,а още повече НАПРАВЛЯВАН какво да прави и какво не от Боко-тиквата.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 юни 2015 17:44

Не знам за повечето от вас но аз лично съм доволен че идването на Литекс в София и кръщаването му на ЦСКА не се случи.
Това беше топ кошмарът ми.
Предполагам обаче че при влизането на ЦСКА в Б група (дано стане по-рано и аз не изключвам новото ЦСКА да си
купи право на участие във В група но дори и да остане в А окръжна като начало няма проблем) ще има промени ясно се вижда
че ГГ търси промяна и не е доволен от положението в Ловеч. За мен лично като управление на футболен проект ГГ ми се струва
по-напред от ВБ така че ще видим, сега като видим и какви футболисти ще играят за ЦСКА ще стане ясно. В бъдеще много неща може да се случат.
Пък и феновете на другите отбори трябва да са доволни. Същото нещо стана и с Рейнджърс които взеха стадина си и то
май малко криминално и с Фиорентина пак играят на същия стадион.
Дали новите клубове притежават успехите на предишните питайте УЕФА какво мисли за Фиорентинаи как всички участия в евротурнирите
и успехи си се водят на сегашният нов клуб. Рейнджърс пък като изцяло ново дружество ги делеше само удобрението на отборите от ВЛ
за да започнат директно във Висшата Лига на Шотландия.

Върни се в “Архив”