bobmarli написа:dreben23 написа:Ако ЦСКА започне от А окръжна, призовавам всички фенове-боклуци на други отбори, които са акали под форуми, под статии да се извиняват поне един месец, иначе ще видите какво е подигравки!
Твърдите, че нямаме достойнство и чест, ако ЦСКА отиде в А окръжна, докажете, че вие имате започвайте един по един да се извинявате навсякъде- почвайте да правите теми, да пишете статии! Призовавам и настоявам всички журналисти, които акаха по сайтове, да се извинят и те!
В противен случай ще докажете само едно- вие нямате, нито достойнство нито чест, нито доблест да се извините! Ако не го направите абсолютно всички фенове, които сте писали, оттук нататък ще търпите изключително количество подигравки! Започвайте от днес, искам да видя активност от българските футболни фенове!
Я да ги видим сега могат ли лошите да бъдат добри?

Часовникът започва да тиктака- един месец искам извинения и хубави слова от всички вас!

При този вариант ЦСКА покрива ли си дълговете?
Това не ме интересува мен, нито съм адвокат, нито съд. Знам само едно- ще има присъди за някого, навярно оправдателни, но фалитът е напълно умишлен. А вие всички твърдяхте, че нямаме достойнства, чест и ако вие имате, сте длъжни публично да се извинявате един месец поне, щото акате от няколко месеца и твърдите, че нямаме достойнства и не искаме да се спазват законите! Стане ли официално, започвайте един по един, за да си върнете поне една част от изгубеното ни уважение!

Ще се окаже накрая, че ние си имаме всичко, а вие се запитайте дали ги имате тези неща, за които твърдите, че имате?