daduradam написа:МБ45, аз също съм твърдо против продажбата на Стърлинг, ако ситуацията може да се поправи по някакъв начин според мен трябва.Стърлинг е един от най-големите таланти в световния футбол.Има качествата да стигне Роналдо примерно.Определено трябва да го задържим и около него и Коутиньо да се гради отбора 

Да не говорим, че в момента не виждам с кого ще го заместим 

Аз съм против Стърлинг да се продава, защото смятам, че има потенциал, който може да се използва от Ливърпул. По-ясно не знам как да го напиша. Подкрепям позицията на клуба да не подписва с него на всяка цена, да кляка на наглия му мениджър и да позволява да го изнудват, особено при положение, че той си има договор за още 2г.  Не вярвам, че от клуба му предлагат договор, който да не възнаграждава това, което Рахийм представлява в момента, както не вярвам, че не му предлагат увеличение на възнаграждението в бъдеще /бонуси/ ако допринесе за постигането на успехи. 
Ако има нужда за разяснения съм на разположение. 
Тренер ти много хубаво искаш класа и успехи, но вземи сложи в това число и мениджъра - Роджърс все още е не е показал класа/специално за теб уточнявам, че според мен  Роджърс има качества и ако успее да си изчисти грешките, които допусна до този момент, ще бъде един успешен мениджър/, успехите му към настоящия момент няма да ги коментирам. 
Това, че съм сектант и ти не си един от нас от твоите уста си е направо комплимент - благодаря. 
Вземи си вложи всичките познания за ръководене и развитие на един клуб в това, с което се занимаваш и като постигнеш някакви успехи, ще се радвам да ги споделиш. Аз съм си фен, който коментира в един форум, предназначен за споделяне на мнения с други такива фенове и нямам никакви претенции да съм невероятно компетентен. Ако бях такъв вероятно щях да ти пиша от позицията на успешен мениджър на някой професионален футболен клуб.
Би ли ми показал като ме цитираш да съм те обидил, нагрубил, отнесъл с неуважение към личността ти, за да ти чета писанията по мой адрес - нали си голям пич и обиждаш и нареждаш само като те провокират?