chakalat написа:mb45 написа:
Вземи се информирай малко преди да пишеш, че вече даже не си забавен. Ти си единствения човек, който казва, че Рахим трябва да остане на всяка цена, което означава да му дадат над 150к на седмица. Стивън Джерард ги вземаше тези пари, а Рахим на малкия му пръст не може да стъпи, като гледам не само сега, ами в цялата си бъдеща кариера, колкото и потенциал да има, защото Джерард има характер и обича Ливърпул, нещо което този до сега не е загатнал даже.
Кефи ме как все още продължавате да му отговаряте все едно ще ви разбере

Иначе за Стърлинг... ситуацията така и не е точно ясна какво точно става.В медиите се изписаха какви ли не версии за ситуацията, иди разбери на кое да вярваш.От една страна поне за мен позицията на клуба е точна.От друга обаче Стърлинг може да има пълното основание да иска да се махне мислейки за бъдещето си, логично е да иска да играе на позицията на която е най-добър а тя не е бек или център нападател.С този мениджър и трансферен комитет ситуацията в клуба е трагична и няма изгледи да се оправи нещо скоро.Около почти всеки футболист който трябва да преподписва се появяват проблеми, вдига се шум около някой който всички фенове биха били доволни да видят а след това всичко пропада и се взима следващия "Борини"(чиито агент е много добър комик

).Тази година само Хендерсън и Айб преподписаха без проблеми и дивотии в медиите, поне аз останах с впечатлението че и Джерард и Карагър и Агер напуснаха разочаровани но не го казаха пред медиите от уважение към феновете и името на клуба.Факт е че всеки по-класен футболист а не само класни вече не изгарят от желание да идват при нас а избират Тотнъм,Дортмунд,Турция,Гърция скоро може би и България.Предполагам всички щяха да са доволни от трансфер на Ковачич но всичко затихна и взеха да се споменават умопомрачителни суми за футболисти от сорта Ияраменди ....Нещата на момента са много, много зле но остава да се надяваме на качествени попълнения и мениджърско чудо следващия сезон

Чакалчо ,разбира се ,че Данчо Фифата ще преподпише без проблеми ...тъй като никой не го иска

Кой друг отбор ,ще даде такива пари и такъв договор на дърводелец като нашия Данчо ? Никой ,разбира се.
И кой пуска твоя любимец Данчо ,всеки мач титуляр ? Треньорът който ти плюеш по 12344 пъти на ден ли ? Не го плюй бе неблагодарен чакалчо

Ако беше дошъл Юрген Клоп ,едва ли вашия любим Данчо ,шеше да помирише терен ,като знам на какви хитри технични халфчета залага в Дортмунд.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.