vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Единствения начин в А група да има ЦСКА е ако ей сега, в тоз момент бъдат преведени на НАП едно 3-4 милиона. Предполагам, че в такъв случай БФС ще измисли някакъв "лиценз под условие" или каквото там ни пробутваха преди една седмица. При всички останали случаи в А група няма как да има ЦСКА. Поне аз не виждам как. С Литекс няма как да се случат нещата, това е очевидно. И слава Богу.
Васко, твърде далеко отидоха нещата с лиценза ви вече, а и не сме 2008-а година. Тогава доста по-малко неща се знаеха и номерът мина.
Лично мнение.
То е така. Въпросът е, че всички отбори имат интерес от ЦСКА в А група, а не от Марек, при цялото ми уважение към дупничани. Всички разчитат на приходи от ТВ права, а без ЦСКА тези приходи очевидно ще са драстично по-малки. Така че, ако ей сега се платят няколко милиона, ще се спретне набързо едно импровизирано гласуване на всички клубове, всички ще гласуват ЗА и БФС ще измисли тоя лиценз под наблюдение. Отделен въпрос е до колко това е законно или морално. Но просто така стоят нещата в България, без значение дали ни харесва или не.
Остава само едно - 3-4 милиона до половин час
А 3-4 милиона защото изискуемия е около 1 милион, а останалото ще е като демонстрация на добро намерение.
Кой и как прецени, че от натрупани 10 млн. дълг към НАП, изискуем е само един, след като не е плащано с години?
Ами, Кашчей, тия 10 милиона не са от години, те се натрупват. Преди няколко месеца бяха 9, а преди още няколко 8. И така нататък. При такива суми лихвите бързо трупат значителни суми. А въпросният 1 милион беше изискуем според изискванията за лиценз, които пък са на база информация, подадена от НАП.
Та така...
Васко, аз знам, че са натрупани, заедно с лихвите, но за да се трупат това означава, че не се плащат. Не знам какво са пратили от НАП в ЛК, но е неморално и грозно да започнеш процедура по несъстоятелност към отбор за 2 млн., а да дундуркаш друг, за 10 млн.
ПП- И се сърдим, защо не ни приемат в Шенген, а се правят такива простотии. Вие сте капка в морето, но солидна капка.