Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2015 17:41

paceto написа:Поразчистих ги малко.
Останаха само Championship, Лига 1 и Ла Лига за нови теми, за да се махнат старите.

За Чемпиъншип я правя аз по принцип. Ако искаш, може да я преместиш, а като реша да я правя, само ще я отключим, за да ползвам шаблона. Но предполагам, че до края на седмицата ще я спретна, ако не е проблем, не я махай.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юни 2015 10:00

Нека стои докато направиш новата :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юни 2015 14:25

Готова е.

Оставих на Миро да я пусне, току виж на Боро им вързало.

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юни 2015 18:48

Рекох, че те е преварил :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юни 2015 18:50

Е, аз я направих, само му я дадох. Дано му донесе късмет :lol:

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 юни 2015 20:06

Ето това получих на ЛС:

Iceberg написа:

Вчера, докато бях на работа нощна, използвах някакъв нов уайфай и.. когато се опитах да вляза във форума ми изписа : Вие сте перманентно изгонен от форума! Имате Бан по IP адрес... И понеже спазвам правилата и дори не бях писал абсолютно нищо последните няколко дни.. се ошашавих. Звъннах на колегата ти Гарфилд и той провери, че нямам бан, но нищо повече не можа да направи. Цяла вечер стоях без да мога да ползвам форума. Днес в къщи нямам проблем?!?! Явно някой има Бан там, откъдето влязох снощи и покрай него си изпатих аз. Та молбата ми е да провериш защо така се получава, защото утре съм пак на работа и то 24 часа и ако не мога да си попрочитам това-онова във форума ще е бая тъпо. За момента няма друг уайърлес, който да ползвам на работа и ще се налага да ползвам този. Все нещо трябва да може да се направи, та да не съм баннат без вина :((( Моля помогни!

Ако може да му помогнете,защото аз не мога - не наказвам по Айпи и не знам какво е станало.Писах му,че ще ви кажа:

Благодаря ти! Става дума за снощи 18.06.15г след 19.00ч. до сутринта. Днес от 08.00 до сега у нас нямам проблем. Утре ще съм пак там около 08.00ч за 24 часа. Та ако днес не могат, утре докато съм там някой да види какво става. Аз нямам връзка с тях, въпреки, че ми изписва: за повече инфо се свържете с администратор. Не ми дава такава възможност, за съжаление... Говорих с тези от нет инфо, казаха, да пратя мейл и те ще го пренасочат към вас, но... таратанци! :(((
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2015 20:15

Ами трябва да каже какъв е IP адреса, за да може да се провери. Явно някой е използвал тая мрежа и е бил баннат и сега след него никой не може да ползва тая мрежа. И друг път е ставало това, така че трябва да каже какъв е адреса. Аз понякога режа оня невидимия, ама напоследък рядко го правя, просто няма смисъл.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 юни 2015 20:28

Ами нещо на Интербилд в центъра на Варна.... Изискваше юзърнейм от четири символа и парола пак от толкова, но не помня повече. За сефте го ползвах снощи.... Не може ли да се проследи, къде съм се врял вчера по това време?!

Това ми написа.Ако може някой да му пише,защото аз изобщо няма да мога да му помогна. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2015 21:19

Писах му, утре ще видим какво ще правим. Може просто да е попаднал на един динамичен IP адрес, който да е с бан, а не цялата мрежа да е под ножа. Утре ще пробва пак и ще ми пише.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 юни 2015 09:51

И аз имах същото съобщение, но чак сега го видях за съжаление.
Писах му, обясних му някои неща и ще видим дали има бан още :)

Върни се в “Модератори”