Мнениеот delqnski47 » 19 юни 2015 20:06
Ето това получих на ЛС:
Iceberg написа:
Вчера, докато бях на работа нощна, използвах някакъв нов уайфай и.. когато се опитах да вляза във форума ми изписа : Вие сте перманентно изгонен от форума! Имате Бан по IP адрес... И понеже спазвам правилата и дори не бях писал абсолютно нищо последните няколко дни.. се ошашавих. Звъннах на колегата ти Гарфилд и той провери, че нямам бан, но нищо повече не можа да направи. Цяла вечер стоях без да мога да ползвам форума. Днес в къщи нямам проблем?!?! Явно някой има Бан там, откъдето влязох снощи и покрай него си изпатих аз. Та молбата ми е да провериш защо така се получава, защото утре съм пак на работа и то 24 часа и ако не мога да си попрочитам това-онова във форума ще е бая тъпо. За момента няма друг уайърлес, който да ползвам на работа и ще се налага да ползвам този. Все нещо трябва да може да се направи, та да не съм баннат без вина
(( Моля помогни!Ако може да му помогнете,защото аз не мога - не наказвам по Айпи и не знам какво е станало.Писах му,че ще ви кажа:
Благодаря ти! Става дума за снощи 18.06.15г след 19.00ч. до сутринта. Днес от 08.00 до сега у нас нямам проблем. Утре ще съм пак там около 08.00ч за 24 часа. Та ако днес не могат, утре докато съм там някой да види какво става. Аз нямам връзка с тях, въпреки, че ми изписва: за повече инфо се свържете с администратор. Не ми дава такава възможност, за съжаление... Говорих с тези от нет инфо, казаха, да пратя мейл и те ще го пренасочат към вас, но... таратанци!
((
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.