Ако нашия път е и ваш ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Re: Ако нашия път е и ваш ?

Мнениеот Cicero » 19 юни 2015 16:07

viking22 написа:Ние Българите сме големи.Значи Фалираш Банка лъжеш 500 000 души.Говорим за милярди от който е и построен стадиона ма те са други негови фирми вътрешни дългове.Така ко ни ебе 4-5 милярда -ЦСКА има 30мил.да го закриваме пак тия милярди ги забравяме.БРАВО

Ти още малко ще поискаш Станка Златева и Ивет Лалова да си върнат джиповете, че пак КТБ (разбирай Василев) им ги дари! :twisted:
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 19 юни 2015 17:22

ss1914 написа:
viking22 написа:
Canaries front написа:Направи си труда да проучиш собствеността и пак ще говорим

Ние Българите сме големи.Значи Фалираш Банка лъжеш 500 000 души.Говорим за милярди от който е и построен стадиона ма те са други негови фирми вътрешни дългове.Така ко ни ебе 4-5 милярда -ЦСКА има 30мил.да го закриваме пак тия милярди ги забравяме.БРАВО

И какво искаш, ходи го търси, да не сме ги взели ние или Ботев тия милиарди, та го вмъкваш в темата. Какво общо има това с чорбата?

Не стадиона ти е направен от тях! :idea: И темата е? -виж- чети .

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 19 юни 2015 17:30

Cicero написа:
viking22 написа:Ние Българите сме големи.Значи Фалираш Банка лъжеш 500 000 души.Говорим за милярди от който е и построен стадиона ма те са други негови фирми вътрешни дългове.Така ко ни ебе 4-5 милярда -ЦСКА има 30мил.да го закриваме пак тия милярди ги забравяме.БРАВО

Ти още малко ще поискаш Станка Златева и Ивет Лалова да си върнат джиповете, че пак КТБ (разбирай Василев) им ги дари! :twisted:

Ми да дари и на ЦСКА 30мил.Да спрат да лаят някой хора за двойния ( аршин ) Ако не да ги включат към КТБ :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 19 юни 2015 17:48

TristaNNN написа:
viking22 написа:Само ви гледам наглостта .! :roll: Има 2 статии за дългове на 2 отбора - да си помислят техните проблеми да спрат със нас. :idea: Само един написа че статия била преди колко месеца и един че вярно че имало ма те бели малко.И не спряха да се занимават със ЦСКА. Страх ли ви е? Че може и да стане нещо? И защо не си гледате паничката. :!:

От какво да ме е страх бе, пубер? Че станахте за позор и посмешище на цяла България? Щяло да стане нещо вика, ами да - ще стане: или ще ви теглят ножа или ще си цъкате във В, какъвто е правилника за професионалните ФК останали без лиценз за А група в момента.
Колкото до нашата паничка, ние си я гледаме и добре знаем, че не сме цъфнали и вързали, ама разни цесекистчета да ни предначертават техния път на позора, аре бегай у лево. Знам, че това ви е едничката радост в момента - евентуално и ние да сме толкова зле, ама нека мечтата ти да умре в зародиш, за да имаш цялата мозъчна енергия да гледаш и осмисляш червения позор!

Пубер съм бил когато съм се родил .Сега съм младеж и х.. че ми ядеш.А за това дали сме станали за посмешище го разбирам от теб и няколко сини приятелки.Що то ви измъчва нещо си е ваш проблем.(Законът е врата през полето: будалите минават през вратата, тарикатите цепят през полето.)

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 20 юни 2015 16:26

Ех, Викинг, това ви остана - да смятате кой кога ще ви последва в окръжните групи и кой колко дължи. Ако поне веднъж си бяхте гледали собствената чиния, а не чуждата, можеше и да не ходите на дербита с Церово догодина!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2015 10:22

viking22 написа:Пубер съм бил когато съм се родил .Сега съм младеж и х.. че ми ядеш.А за това дали сме станали за посмешище го разбирам от теб и няколко сини приятелки.Що то ви измъчва нещо си е ваш проблем.(Законът е врата през полето: будалите минават през вратата, тарикатите цепят през полето.)

Като гледам, законът се кани добре да го нацепи на тарикатите, младежо!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”