Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е за отговори
И БРЕ тия Левскари -Ботивисти много нагли ве .Вчера съм ги питал сто пате какво правят тук(се едно те ще решат какво да става) Питаш ги за техни те дългове Левски 65мил-ма те бели вътрешни на Батков-примерно 50 мил-ми другите 15мил защо не са плащани ! Тръгнали със нас се занимават.Ма откъде толкова пари има Батков никой не пита! Ми Ботев имали 50 мил -ма те бели вътрешен дълг .Ок от кои пари се построй този стадион -бели на Ц Василев и КТБ.Ми тоя човек и тая Банка КТБ изчезнаха некви скромни 4-5 милярда ощетиха над 200 000 души.Пък виждаш ли тия пари за стадиона се дължели на фирми на Ц Василев.Бе то запорирано фсичко . Нашите приятелчета тръгнали моралисти да стават.КТБ 4-5 милярда-ЦСКА 30 милиона .Ми кат не ви дреме за тия малки подромности ни оставете намира и гледайте вашите обори.Вие не пеете във хора ясноли ви е.
Последна промяна от viking22 на 19 юни 2015 15:36, променено общо 1 път.
Абе казах ви , че Божков Ще купи ПФК Верея - най-евтиният начи да вземе базите на ЦСКА с цел да го продаде на печалба след време !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Hearts_on_Fire написа:icko65 написа:Hearts_on_Fire написа:icko65 написа:Абсолютни путь...и!Къде ви е гордостта и мъжеството-аРМЕЙЦИ?
Стига си чел морал пък ти бе! Взехте една купа и вече сте голямата работа, тъй ли? Утре пак като тръгнете надолу ще запеете "Вън ТИМ от Варна"! Нямате терен за Европа и ще митарствате по други градове, ама иначе акъл ръсиш кой как и какво да прави. Аман от разбирачи! Като тръгнем да определяме политиката на Черно море и да ви държим сметка за нещо, тогава моля, заповядайте да правите същото и за нас!
Я са разкарай-акъл не ща от контрольори!Аз си имам
Не личи!
Единствено ти можеш да се разкараш, защото както е видно си объркал форума. Наглец!
Само аз ли го обърках?Твоя форум?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Тики-така ставайте дечица..

Много често използвате думата "сливане", а всъщност:' Защото, хора, не става дума за обединение, не става дума и за сливане. Става дума за най-обикновено прекръстване"
Кратко и ясно го е казал Деян Веселинов. Нека да не измиваме съвестта с кухи фрази като "сливане".
Кратко и ясно го е казал Деян Веселинов. Нека да не измиваме съвестта с кухи фрази като "сливане".
WESLEY119 написа:Много често използвате думата "сливане", а всъщност:' Защото, хора, не става дума за обединение, не става дума и за сливане. Става дума за най-обикновено прекръстване"
Прекръстване преименуване-чети правилника кво става после!
-
- Контакти:
stefani написа:Абе казах ви , че Божков Ще купи ПФК Верея - най-евтиният начи да вземе базите на ЦСКА с цел да го продаде на печалба след време !
Е, не се опитвай да обясняваш, авторът няма капацитета да го загрее

Колко пате дави обясня че не сте вие който ще казвате какво ще стане.Божков си откупува марката ЦСКА и Литекс .Ако вие по лесно(купува един по един футболистите.после името и лиценза и си прави каквото си иска)Пак вие и романи да пише те все тая.