Днес започва Пред Банята
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Днес започва Пред Банята
Щели да покажат наживо как в банята влизат фенове на ЦСКА и излизат фенове на ЛИСКА.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- radoslav_rashkov
- Контакти:
"Пред Съдебната палата" да вземат да го кръстят, ако говорят за Левски и ЦСКА...

Абе пуснете си предаването от оня ден по Гонг, където обзора на седмицата им се казва "На дузпата" и слушайте какви простотии се изговарят в национален ефир и се говори само за Л и Ц, същото ще е и тук, само че вместо Грънцито ще е Борето Касабов(друг левскар)
Интериорни врати - Врати хармоника
Chefos написа:А, това пък съм го пропуснал. По коя телевизия и в колко?
Ще го дават по България он Еър от 21:00
-
- Контакти:
4823 написа:Супер най после дългото чакане свърши и отново ще гледам любимото ми предаване .
Вчера да се регистрираш във форума и днес да правиш реклама на Пред банята,малко на трол ми приличаш.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
peliforewer написа:4823 написа:Супер най после дългото чакане свърши и отново ще гледам любимото ми предаване .
Вчера да се регистрираш във форума и днес да правиш реклама на Пред банята,малко на трол ми приличаш.
Не бе , 48-и набор е и е бил някога пред истинската баня.вчера е завършил компютърния курс.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- botevist_75
- Контакти:
Аз пък харесвах предаването.Научавах интересни научни факти. Например ТомеТО,БореТО и НикиТО, твърдяха че ако Левски И ЦСКА не са в А група,на другия ден слънцето няма да изгрее,ще настъпи Апокалипсиса и Вселената ще се върне в началното си състояние от преди Големия взрив.И това го откриха без да хвърлят много пари за разлика от ония самодейци от ЦЕРН.
Може би само от научна гледна точка,трябва да изкарат ЦСКА и Левски от А група,за да видим какви физични явления ще последват.
Може би само от научна гледна точка,трябва да изкарат ЦСКА и Левски от А група,за да видим какви физични явления ще последват.
Джавкащите започват Пред Банята 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Аз съм един голем трол
-
- Контакти:
И сега пак като започнат едно"грандосване" на двата фалирали софийски отбора ,чак може рак да хванеш. За тях няма други български отбори,освен Левски и Цска.Тези хора си останаха в комунизма и с него ще си умрат.
Последна промяна от ticha i vladislav на 19 юни 2015 14:35, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Върни се в “Игри и забавления”