Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Lovech2000
Контакти:

Re: Време е за отговори

Мнениеот Lovech2000 » 19 юни 2015 12:28

BRF написа:
Eminem написа:
BRF написа:
Eminem написа:Заради ЦСКА никой нищо не знае какво ще става. Каква ще е бройката на отборите, какъв формат, програма, не се знае и какво ще става в Б и В група. И това ми било професионален футбол......

Що заради ЦСКА!?Не ЦСКА определя правилата във футбола в България!Ние сме без професионален статут,значи В група или каквото пише там правилника!Това,че ГГ(според медиите) ТЪРСИ начин за по-големи печалби премествайки Литекс в София,не означава че ЦСКА пречи!Ние си седиме кротко във В група и като му дойде времето ще се подготвяме!

БФС сега се чуди как да ви спасява задника.

бфс не ни даде лиценз,а ако искаше да ни спаси задника щеше да ни даде!

То ВСЯКА година от 2008 насам ви спасява. Айде стига толкова!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 12:30

bobo_13 написа:
BRF написа:
Eminem написа:Заради ЦСКА никой нищо не знае какво ще става. Каква ще е бройката на отборите, какъв формат, програма, не се знае и какво ще става в Б и В група. И това ми било професионален футбол......

Що заради ЦСКА!?Не ЦСКА определя правилата във футбола в България!Ние сме без професионален статут,значи В група или каквото пише там правилника!Това,че ГГ(според медиите) ТЪРСИ начин за по-големи печалби премествайки Литекс в София,не означава че ЦСКА пречи!Ние си седиме кротко във В група и като му дойде времето ще се подготвяме!

Защото не се събира Изпълкома. Изпълкома трябва да приеме програма и формат на А и Б група. И с цялата тази олелия около ЦСКА, ИЗпълкома все отлага събирането си. Трябваше преди 2 седмици да се събере, миналата, тази....те останаха 3 седмици до старта на шампионата никой още не знае къде ще играе.

Ми да се събират бе,ние какво да направим?Имат си правила,да си ги спазват!Ето,по правило не трябва да сме с професионален статут,не сме!Това,че искат да направят свирка освен на домуса и на някой друг си е техен проблем!Казват на Гришата(ако въобще е правил постъпки) Закона не позволява и всичко приключва!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 12:31

Lovech2000 написа:
BRF написа:
Eminem написа:
BRF написа:

След като стига толкова и те го направиха,защо пак ние да сме причината?По-скоро причината е в собственика на твоя отбор и неистовото му желание да има нашия Клуб!
Последна промяна от BRF на 19 юни 2015 12:33, променено общо 1 път.

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 19 юни 2015 12:31

Едно е ясно, че цесекарите ги е страх от В група. Предпочитат да се слеят с Литекс или в А група, вместо с тия 30 милиона дългове например да си вдигнат нов стадион и да почнат от В група като купят от някой лиценз за участие там както Ботев. Страх ги е защото във В група ще са шепа фенове, а точно там се вижда колко са истински феновете на един отбор. Ботев не падаше под 2000 на гостуване и 10000 на домакинство, а сега май ще лъсне истината със сърцата милиони отново след историята с акциите. И Левски и ЦСКа са един отдавна издъхнал балон. В провинцията децата не им пука ни за Левски ни за ЦСКа както едно време и никой не прави разлика между Спортист Своге и столичните отбори, които обикновено крещят селяни умрете и тем подобни.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 юни 2015 12:34

BRF написа:[[offtopic]quote="bobo_13"][quote="BRF"][quote="Eminem"]Заради ЦСКА никой нищо не знае какво ще става. Каква ще е бройката на отборите, какъв формат, програма, не се знае и какво ще става в Б и В група. И това ми било професионален футбол......[/quote]
Що заради ЦСКА!?Не ЦСКА определя правилата във футбола в България!Ние сме без професионален статут,значи В група или каквото пише там правилника!Това,че ГГ(според медиите) ТЪРСИ начин за по-големи печалби премествайки Литекс в София,не означава че ЦСКА пречи!Ние си седиме кротко във В група и като му дойде времето ще се подготвяме![/quote]

Защото не се събира Изпълкома. Изпълкома трябва да приеме програма и формат на А и Б група. И с цялата тази олелия около ЦСКА, ИЗпълкома все отлага събирането си. Трябваше преди 2 седмици да се събере, миналата, тази....те останаха 3 седмици до старта на шампионата никой още не знае къде ще играе.[/quote][/offtopic]
Ми да се събират бе,ние какво да направим?Имат си правила,да си ги спазват!Ето,по правило не трябва да сме с професионален статут,не сме!Това,че искат да направят свирка освен на домуса и на някой друг си е техен проблем!Казват на Гришата(ако въобще е правил постъпки) Закона не позволява и всичко приключва![/quote]

Ми за това говоря. Има правила да ги спазват. Цяла България се чуди защо няма реакция от БФС, а къде е Перуката?....никой не знае.
А с тия лицензи е голяма пародия. Уж имаше крайни срокове, а се оказва че всеки ден някой може да получи или не лиценз
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 19 юни 2015 12:35

karabadabul написа: В провинцията децата не им пука ни за Левски ни за ЦСКа както едно време и никой не прави разлика между Спортист Своге и столичните отбори, които обикновено крещят селяни умрете и тем подобни.

Аз пък наблюдавам точно обратното. На децата точно им пука много повече за Левски и нито грам за Спортист Своге. ;) Даже мога да кажа, че на хората от провинцията им пука малко повече за Левски София отколкото за столичаните. Поне такива са моите наблюдения. ;)
Последна промяна от korteneca на 19 юни 2015 12:36, променено общо 1 път.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 19 юни 2015 12:35

BRF написа:
Lovech2000 написа:
BRF написа:
Eminem написа:
BRF написа:

След като стига толкова и те го направиха,защо пак ние да сме причината?По-скоро причината е в собственика на твоя отбор и неистовото му желание да има нашия Клуб!

Абе червените фенове все още не проумявате едно нещо ясно като планински ручей.
НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ЦСКА, А САМО ЗА БАЗИТЕ И ТЕРЕНИТЕ!
Проумейте го, толкова е очевидно ...
Дали Манджуков и Инджов, дали Божков и Ганчев - целта е една - базите и терените!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 12:36

bobo_13 написа:
BRF написа:[[offtopic]quote="bobo_13"][quote="BRF"][quote="Eminem"]Заради ЦСКА никой нищо не знае какво ще става. Каква ще е бройката на отборите, какъв формат, програма, не се знае и какво ще става в Б и В група. И това ми било професионален футбол......[/quote]
Що заради ЦСКА!?Не ЦСКА определя правилата във футбола в България!Ние сме без професионален статут,значи В група или каквото пише там правилника!Това,че ГГ(според медиите) ТЪРСИ начин за по-големи печалби премествайки Литекс в София,не означава че ЦСКА пречи!Ние си седиме кротко във В група и като му дойде времето ще се подготвяме![/quote]

Защото не се събира Изпълкома. Изпълкома трябва да приеме програма и формат на А и Б група. И с цялата тази олелия около ЦСКА, ИЗпълкома все отлага събирането си. Трябваше преди 2 седмици да се събере, миналата, тази....те останаха 3 седмици до старта на шампионата никой още не знае къде ще играе.[/quote][/offtopic]
Ми да се събират бе,ние какво да направим?Имат си правила,да си ги спазват!Ето,по правило не трябва да сме с професионален статут,не сме!Това,че искат да направят свирка освен на домуса и на някой друг си е техен проблем!Казват на Гришата(ако въобще е правил постъпки) Закона не позволява и всичко приключва![/quote][/quote]

Ми за това говоря. Има правила да ги спазват. Цяла България се чуди защо няма реакция от БФС, а къде е Перуката?....никой не знае.
А с тия лицензи е голяма пародия. Уж имаше крайни срокове, а се оказва че всеки ден някой може да получи или не лиценз[/quote][/quote][/quote]

И ние цесекарите какво сме виновни за това?к.р за бефесе,това е истината!Ама сега си имате "враг" в наше лице и ония алкохолици се чудят само как от цялата работа да изкарат някой лев!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 12:38

Lovech2000 написа:Абе червените фенове все още не проумявате едно нещо ясно като планински ручей.
Дали Манджуков и Инджов, дали Божков и Ганчев - целта е една - базите и терените!

Шматьо,нали на мене ми пука!Ти се притеснявай за твоето отборче,че през 2 години го закрива вашия покровител!

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 19 юни 2015 12:40

BRF написа:
Lovech2000 написа:Абе червените фенове все още не проумявате едно нещо ясно като планински ручей.

Шматьо,нали на мене ми пука!Ти се притеснявай за твоето отборче,че през 2 години го закрива вашия покровител!

Абе, бабун, що реши, че съм латексец? На ташак съм го регистрирал преди години този ник и така си върви.
Левскар съм. На тебе кати ти пука вади 30 милиона и погасявай задълженията, а не реви по форумите като стара мома за к/р.

Върни се в “Архив”