Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот memnto » 18 юни 2015 22:27

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5z8ZPzae84k[/youtube]

Но БОКЛУЦИТЕ му е.баха майката на отбора!!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2015 22:30

onegavon написа:
Кашчей написа:
cska-632 написа:
Кашчей написа:
Torino FC 1906 написа:
Преди две вечери от БТВ казаха съвсем друго нещо, и то твърде уверено :mrgreen:
Освен това, според пресаташето на г-н Божков, той в момента е в Баку, като това е вече почти 5 дена. Да не би г-н Божков и г-н Ганчев да водят преговори по телефона или с SMS, имейли.... :roll:

Уж се имаш за умен, а питаш потребителите на форума въпрос, на който могат да ти отговорят от БТВ. Пиши им на пощата.

Битивито не ме интересуват никак, дори не ги гледам. Само се кефя и леко се гавря с вярващите на всичко армейци, стига да им отърва казаното (написаното).

Пич, много си болен ,ама много!

Може и да съм болен, но не аз се отрекох от отбора си, въпреки че все още съществува. Не аз припознах за свой, чужд отбор, който дори няма намерение да се мести. Не аз писах декларации и пращах делегации при Васил Божков, след като 9 години по-рано съм го псувал и съм се радвал, че вече не е с мен. Не аз вярвам на всяка щуротия и мразя да си ползвам малките сиви клетки. Не аз се подигравам на другите отбори. Не аз ходя да викам в чужда агитка, срещу български отбор..Ако това означава, че съм болен-да, болен съм. Ти се радвай, че си здрав, въпреки изброените от мен неща!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 юни 2015 22:31

Онегавон, спри да спориш с дъртия, сваля те на неговото ниво (ниво -1) и там е непобедим. :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 юни 2015 22:32

Абе татони ли си ,защо не почнеш пак да пускаш нови теми/днес пусна поне 10/ и да си ги коментираш щото друг не ти се връзва,ами коментираш във форума на ЦСКА,точно олигофрените тази вечер намаляха/Русев им даде сигнал че нещата с ЦСКА се разсъхват,Спортал направо ги зарадва/сигурно отидоха на черква да палят свещи за "доброто"на ЦСКА и се появи ти.Не си дорасъл още да коментираш в нашия форум,пробвай другаде .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 18 юни 2015 22:33

vaskonti написа:
demon777 написа:Знам само че томов по някакъв начин винаги успяваше да държи клуба на върха в класирането да му осигури лиценз независимо по законен или не законен начин докато тея боклуци да боклуци развяха бялото знаме още щом се опариха.

Знам че отбора ще го има дали в 1ва или 16-та дивизия отбор ще има изнервя ме чакането.

И все пак нито ганчев нито божков не са отрекли поне до сега че няма да се занимават с цска.
Помислете 2 седмици да те гласят за някъде ако не беше вярно щеше да кажеш пълни глупости нямам нищо общо нали

Тоя "някакъв начин" са парите на същите тия боклуци. А това е несъществената част от "начина" му. По-съществената е, че издържаше ЦСКА с трупане на дългове, с разсрочване и, разбира се, неплащане. Не само, че не е платил нито лев на държавата, ами дори не се опита да се срещне с представител на НАП да преговаря - за каквото и да е! Хиляда пъти се закани, че ще сезира прокуратурата за какво ли не, нищо подобно не направи. Единствените му контакти с прокурор бяха по друга линия, нямаща пряка връзка с ЦСКА. Но явно за теб всичко това не епроблем, явно не е проблем дори да се върши нещо незаконно, стига да се вземе титла. Пък дори и след това да няма лиценз.
Какво въобще да те коментирам?

Браво ... умник си ми.
А какво правят манджукови сега?
Нали томов поддържал отбора на системи с техните пари?
Сега защо дръпнаха шалтера.
Сега защо никой не отиде в нап да говори за разсрочване.
Защо никой не присъства на делата водени срещу отбора.
Какво да коментираш най- обичам някой да ми говори заучени фрази като теб.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2015 22:34

cska-632 написа:
Кашчей написа:
cska-632 написа:
Кашчей написа:
Torino FC 1906 написа:
Преди две вечери от БТВ казаха съвсем друго нещо, и то твърде уверено :mrgreen:
Освен това, според пресаташето на г-н Божков, той в момента е в Баку, като това е вече почти 5 дена. Да не би г-н Божков и г-н Ганчев да водят преговори по телефона или с SMS, имейли.... :roll:

Уж се имаш за умен, а питаш потребителите на форума въпрос, на който могат да ти отговорят от БТВ. Пиши им на пощата.

Битивито не ме интересуват никак, дори не ги гледам. Само се кефя и леко се гавря с вярващите на всичко армейци, стига да им отърва казаното (написаното).

Ти си единствения коментиращ какво са казали, а уж не те интересуват ...

След като техните изказвания са писани, като цитати, в темите, и да не чета ли?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2015 22:38

memnto написа:Онегавон, спри да спориш с дъртия, сваля те на неговото ниво (ниво -1) и там е непобедим. :lol:

Винаги съм се радвал на твоите постове, които показват висока ерудиция и дълбоко познание на нещата

Изображение
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 юни 2015 22:38

demon777 написа:
vaskonti написа:
demon777 написа:Знам само че томов по някакъв начин винаги успяваше да държи клуба на върха в класирането да му осигури лиценз независимо по законен или не законен начин докато тея боклуци да боклуци развяха бялото знаме още щом се опариха.

Знам че отбора ще го има дали в 1ва или 16-та дивизия отбор ще има изнервя ме чакането.

И все пак нито ганчев нито божков не са отрекли поне до сега че няма да се занимават с цска.
Помислете 2 седмици да те гласят за някъде ако не беше вярно щеше да кажеш пълни глупости нямам нищо общо нали

Тоя "някакъв начин" са парите на същите тия боклуци. А това е несъществената част от "начина" му. По-съществената е, че издържаше ЦСКА с трупане на дългове, с разсрочване и, разбира се, неплащане. Не само, че не е платил нито лев на държавата, ами дори не се опита да се срещне с представител на НАП да преговаря - за каквото и да е! Хиляда пъти се закани, че ще сезира прокуратурата за какво ли не, нищо подобно не направи. Единствените му контакти с прокурор бяха по друга линия, нямаща пряка връзка с ЦСКА. Но явно за теб всичко това не епроблем, явно не е проблем дори да се върши нещо незаконно, стига да се вземе титла. Пък дори и след това да няма лиценз.
Какво въобще да те коментирам?

Браво ... умник си ми.
А какво правят манджукови сега?
Нали томов поддържал отбора на системи с техните пари?
Сега защо дръпнаха шалтера.
Сега защо никой не отиде в нап да говори за разсрочване.
Защо никой не присъства на делата водени срещу отбора.
Какво да коментираш най- обичам някой да ми говори заучени фрази като теб.

Александър Томов подкрепи намерението на Васил Божков и Гриша Ганчев да преструктурират Литекс в ЦСКА.

"Цялата червена общност иска едно - и то трябва да се случи в понеделник. Хората, които убедени сме, обичат ЦСКА - Гриша Ганчев и Васил Божков, да поемат клуба. Както искат те двамата. Дали съчетано с Литекс, дали не - друго решение за съжаление няма. Решението за фалит е пагубно, незаконно, неморално, неприлично", заяви Томов пред БНТ.

На въпрос, дали по този начин ще се загуби самоличността на ЦСКА, той отговори: "Когато събирате няколко стотин хиляди фена и няколко хиляди фена, не обиждам Литекс - прекрасен отбор, прекрасна школа, но в малък град, тогава се получава ясно какво. Получава се нова червена сила. И според мен това трябва да бъде"

"Решението за неплащане на лиценз или решение за разпускане на отбора беше фрапантно. Всички тези решения плюс това, което доведоха до този срив. Нямаше никакво основание. Това беше първостепенен кандидат за шампионска титла. Това не е управление на стандартна фирма, това е социална същност", добави Александър Томов.
Този е уникален!И сега какво? Той иска едно,вие друго.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 юни 2015 22:39

Кашчей написа:
memnto написа:Онегавон, спри да спориш с дъртия, сваля те на неговото ниво (ниво -1) и там е непобедим. :lol:

Винаги съм се радвал на твоите постове, които показват висока ерудиция и дълбоко познание на нещата

Изображение

Нормално. 8-)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 юни 2015 22:40

И се чудим после,защо България е на последно място в Европа.

Върни се в “Архив”