Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот petko.h.markov » 18 юни 2015 21:15

vaskonti написа:
petko.h.markov написа:Някой знае ли кога се тегли жребия за ШЛ и ЛЕ.

Сега в понеделник.

Благодаря!Тогава за какъв Литекс все още се говори,лупи продължава да не е в час.Сега го гледах по канал 1 и той
обяснява,че обединението с Литекс и Божков и Ганчев е най-доброто и трябва да стане в понеделник.Абсолютно продължава да си живее в някакъв измислен свят и въобще не разбира какво става.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2015 21:16

Няма признателност в тая страна и това е?Младенов бил взимал голяма заплата,но че срещу нея ЦСКА печели 5 пъти повече,това не се гледа.Ето,Младенов е един и взима голяма заплата,отбора му обаче се бори за титлата и ШЛ.После идват трима треньори с по 6 000 лева заплата (общо 18 000) и ЦСКА вече не е претендент за титлата,цената на отбора пада драстично и зона ЕКТ е вече мираж.
Та какво казахте за заплатата на Младенов?Всеки който може с нулева селекция да пребори много по-класната и скъпа селекция на Лудите (там само за бекче дадоха 3 000 000 лева),заслужава добра заплата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 юни 2015 21:18

Боже,боже наглост.Пак говори за заплати и титли... оставам без думи.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юни 2015 21:18

memnto написа:
vaskonti написа:
memnto написа:Стойчо Велики щом си ги е заработил значи трябва да си ги получи! А както разбрахме е постигнато и разсрочване!

Ами...какво да кажа...явно клуба си заслужава съдбата.
Ще ми се тръшка тоя, ще ми реве, ще ми обяснява как палел свещи за спасението на ЦСКА, а в същото време през 2-3 месеца ще си прибира по стотици хиляди лева. И с какво ги е заслужил? Че преди 10 години е станал шампион и че е спечелил купата на Персийския залив? А това, че в Европа го бият кой къде го хване, за това вече не е виновен той, нали? А да не отварям дума за Младши и за неговите заслуги - сигурно цяла планина с конуси щеше да се въргаля неподредена някъде ако не беше той. Как да не е заслужил?!
Нямам думи просто...
:evil:

Беги беги, ти като заработиш толкова пари и не ти ги платят да мис е обадиш. ;)

Питам с какво точно ги е заработил, освен с това, че е подписал такъв договор? Как може едновременно да ми обяснява как не можел да спи по цели нощи от терзания по ЦСКА, че пали свещи за спасението на клуба и едновременно с това да си иска всеки път стотиците хиляди? Стойчо стана милионер покрай ЦСКА! С какво е заслужил тия пари? А може би именно за това се моли клуба да оцелее - за да не му хвръкнат парите! Щото знае, че преди него на опашката пред синдика е НАП и УЕФА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2015 21:19

petko.h.markov написа:
vaskonti написа:

Сега в понеделник.

Благодаря!Тогава за какъв Литекс все още се говори,лупи продължава да не е в час.Сега го гледах по канал 1 и той
обяснява,че обединението с Литекс и Божков и Ганчев е най-доброто и трябва да стане в понеделник.Абсолютно продължава да си живее в някакъв измислен свят и въобще не разбира какво става.

В момента няма АБСОЛЮТНО никакво значение какво казва професора за ЦСКА!Важно е Боклуците да са в час и да не се крият като мишки,а да излезнат и обявят какво смятат да правят с клуба ни.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 18 юни 2015 21:21

vaskonti написа:
memnto написа:
vaskonti написа:
memnto написа:Стойчо Велики щом си ги е заработил значи трябва да си ги получи! А както разбрахме е постигнато и разсрочване!

Ами...какво да кажа...явно клуба си заслужава съдбата.
Ще ми се тръшка тоя, ще ми реве, ще ми обяснява как палел свещи за спасението на ЦСКА, а в същото време през 2-3 месеца ще си прибира по стотици хиляди лева. И с какво ги е заслужил? Че преди 10 години е станал шампион и че е спечелил купата на Персийския залив? А това, че в Европа го бият кой къде го хване, за това вече не е виновен той, нали? А да не отварям дума за Младши и за неговите заслуги - сигурно цяла планина с конуси щеше да се въргаля неподредена някъде ако не беше той. Как да не е заслужил?!
Нямам думи просто...
:evil:

Беги беги, ти като заработиш толкова пари и не ти ги платят да мис е обадиш. ;)

Питам с какво точно ги е заработил, освен с това, че е подписал такъв договор? Как може едновременно да ми обяснява как не можел да спи по цели нощи от терзания по ЦСКА, че пали свещи за спасението на клуба и едновременно с това да си иска всеки път стотиците хиляди? Стойчо стана милионер покрай ЦСКА! С какво е заслужил тия пари? А може би именно за това се моли клуба да оцелее - за да не му хвръкнат парите! Щото знае, че преди него на опашката пред синдика е НАП и УЕФА?

Еми отговорил си си на въпроса, какво повече искаш да разбереш. 8-)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юни 2015 21:23

Някои индивиди нямат доблестта да си признаят,че при Младенов ЦСКА ставаше шампион.Може би защото подкрепиха гробокопачите на ЦСКА и сега не искат да си спомнят какво са направили.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 18 юни 2015 21:30

GOLEADOR написа:Някои индивиди нямат доблестта да си признаят,че при Младенов ЦСКА ставаше шампион.Може би защото подкрепиха гробокопачите на ЦСКА и сега не искат да си спомнят какво са направили.

Кой изгони Младенов и Лупи? Защо феновете на отбора са позволили това? Питам, защото не съм запознат с това.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 юни 2015 21:30

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:
vaskonti написа:

Сега в понеделник.

В момента няма АБСОЛЮТНО никакво значение какво казва професора за ЦСКА!Важно е Боклуците да са в час и да не се крият като мишки,а да излезнат и обявят какво смятат да правят с клуба ни.

Има значение,защото точно той беше 20 месеца собственик и през цялото време не е знаел за какво става дума.
И когато такъв некомпетентен човек управлява,такива каши стават,че бригада чистачи не може да изчисти след него.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 18 юни 2015 21:31

За мен виновниците за днешното дередже за манджукови.
Томов ни правеше шампиони стойчо ни правеше шампиони
манджукови за 3 месеца ни взеха титлата
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “Архив”