Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Георг
Контакти:

Re: Време е да сменим плочата!

Мнениеот Георг » 18 юни 2015 19:09

"ТАТОНЕ",от това което прочетох със сигурност е ясно ,че е най-добре повече нищо да не пишеш,не ти е там силата!!!! :lol:

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 18 юни 2015 19:11

Георг написа:"ТАТОНЕ",от това което прочетох със сигурност е ясно ,че е най-добре повече нищо да не пишеш,не ти е там силата!!!! :lol:

Добре. Никога повече няма да пиша ... Жори!
Последна промяна от Tatone на 18 юни 2015 19:39, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2015 19:23

Георг написа:"ТАТОНЕ",от това което прочетох със сигурност е ясно ,че е най-добре повече нищо да не пишеш,не ти е там силата!!!! :lol:

Напротив, пише много добре и е много прав в написаното.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 18 юни 2015 21:02

Tatone написа:Не съм писал за любимият отбор от много време и освен причината, че трудно пиша и чета, май, май нямаше какво толкова да пиша. От годините срам и болка и при вида на полуграмотния селяндур, който дава чат-пат някое дълго интервю пълно с недвусмислени глупости и самонавиване колко е велик, нещо в мен започна да се надига. Че повръщам при всяка поява на героят от Мъпет шоу, повръщам. Че акам рядко, всеки път щом някой селски отбор ни разкове, акам. Но това е нищо в сравнение с това което се случва в мен. От "болен" левскар, мустакатия лицемерен чичко и тъпата пръчка ме направиха болен левскар т.е. изпикаха се на кавичките и те увехнаха точно както вехне синята надежда за бой над пребития от съдбата тим на цесека. Великият Гетсби, свива уста и набръчква двата си пръста чело, издува ноздри, опъва кривото носле напред, свива празните си очички, вдига рамене и казва "Е аз ли да влезна да им вкарам" Абе, ей Гонзо ли си , Кермит ли си не те знам кой си ама вземи някоя вечер иди на стоежа, потопи крачета в ей сега налятия бетон, пресен, пресен, направи си бетонени ботушки и се метни от най-високо, че да не вземе да оцелееш по грешка.

Левски е зле на първо място заради онзи, изключително рядко простия директор, който за годините в който е директор, треньор или каквото и да е там в Левски, не можа да научи елементарни неща. Гонзо, тъпо пръчка си, момче. Ако не си го разбрал, аз ти го казвам. Нали я знаете приказката защо си приличат мъртвите и тъпите. Мъртвите не знаят че са мъртви за разлика от всички живи, точно като тъпите пръчки. Много се изговори как други са виновни за това Левски да заприлича на Монтана. Днес не може да ги различиш. Даже Монтана май,май играе по добре!!!

Най-лошото нещо което можеше да се случи на Левски е комбинация от хипер прост човек като Гонзо и мега лукав като Батков. Търкулнало се гърненцето и си намерило похлупак. Гонзо откакто е в този отбор не успя да доведе нито един читав футболист. Е доведе един двама ама те като постояха известно време с него и като го разбраха колко е прост и си отидоха. Жалко за младите момчета който растат около него. Дано не ги разболее от безграничната си тъпота. То простия човек много ефективно дърпа малките надолу към него.

Левски има един път. Утре Батков да сдава а заедно с него да си отива и Гонзи. За него може да се направи компромис и да го запишат в някое селско училище със смесена паралелка та да вземе да изкара тоя втори клас, който преди години го отказа от науката. Надявам се Гонзо да си върви и повече никога да не се появи, защото толкова болка никой, дори и Стойчо Чорбарчето не ми е причинявал, дори полиглота когато излезе с оная тениска с номер 4, дори това съм забравил само от Гонзо се будя нощем и плача, защото тоя невероятен капацитет ми разби душата.

Tatone, нацелил си болната тема на всички трезвомислещи левскари. Много акуратна и прецизна оценка, но не предлагаш начин за отърваване от това неграмотно и некадърно същество. А на онези, които на знаят нищо за истинските Кермит и Гонзо просто ще кажа: С воденичен камък на врата не се плува. Хора, има разлика между прост и простак, но тежко и горко на този, който има за шеф прост простак. Надявам се следващата седмица да има сбирка на Надзорния Съвет. ТКБ да сдаде властта. Бизнесмените, заявили че ще спонсорират Левски ако чичкото с мустачките го няма да влязат в отбора и Иво Тонев (има всички индикации че остава) да осъществи намерението си да покани Наско. Вълкът няма да бъде помощник на никого. А Герена му е втори дом. Дай Боже!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 юни 2015 22:35

wilge написа:
Tatone написа:.......
Най-лошото нещо което можеше да се случи на Левски е комбинация от хипер прост човек като Гонзо и мега лукав като Батков. Търкулнало се гърненцето и си намерило похлупак. Гонзо откакто е в този отбор не успя да доведе нито един читав футболист. Е доведе един двама ама те като постояха известно време с него и като го разбраха колко е прост и си отидоха. Жалко за младите момчета който растат около него. Дано не ги разболее от безграничната си тъпота. То простия човек много ефективно дърпа малките надолу към него.

Левски има един път. Утре Батков да сдава а заедно с него да си отива и Гонзи. За него може да се направи компромис и да го запишат в някое селско училище със смесена паралелка та да вземе да изкара тоя втори клас, който преди години го отказа от науката. Надявам се Гонзо да си върви и повече никога да не се появи, защото толкова болка никой, дори и Стойчо Чорбарчето не ми е причинявал, дори полиглота когато излезе с оная тениска с номер 4, дори това съм забравил само от Гонзо се будя нощем и плача, защото тоя невероятен капацитет ми разби душата.

Tatone, нацелил си болната тема на всички трезвомислещи левскари. Много акуратна и прецизна оценка, но не предлагаш начин за отърваване от това неграмотно и некадърно същество. А на онези, които на знаят нищо за истинските Кермит и Гонзо просто ще кажа: С воденичен камък на врата не се плува. Хора, има разлика между прост и простак, но тежко и горко на този, който има за шеф прост простак. Надявам се следващата седмица да има сбирка на Надзорния Съвет. ТКБ да сдаде властта. Бизнесмените, заявили че ще спонсорират Левски ако чичкото с мустачките го няма да влязат в отбора и Иво Тонев (има всички индикации че остава) да осъществи намерението си да покани Наско. Вълкът няма да бъде помощник на никого. А Герена му е втори дом. Дай Боже!

Сакън, дано тоя да не стъпи повече никога на Герена, като част от ръководството на Левски, а не дай си Боже и като директор! Има достатъчно кадърни хора, българи и чуженци, които без проблеми могат да вършат тази работа ЧЕСТНО и СЪВЕСТНО и в пъти по-добре от Сираков...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 18 юни 2015 22:43

И аз не съм доволен от работата на Гонзо като ръководител, ама чак да му желаете да се метне от високо е доста прекалено. Говорим за едно голямо име в историята на Левски и му пожелавате смърт... Айде стига сте писали глупости и се стегнете!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 19 юни 2015 10:26

Следете жребия на Литекс в Понеделник за първите 2 кв.кръга в ЛЕ.. Този жребии може да се окаже вашия :?

http://www.gol.bg/levski/2015-06-18/tss ... i-v-evropa
Като нищо жребия отново да бъде изтеглен с култовото име N3 Bul

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юни 2015 12:11

runnersa написа:Следете жребия на Литекс в Понеделник за първите 2 кв.кръга в ЛЕ.. Този жребии може да се окаже вашия :?

http://www.gol.bg/levski/2015-06-18/tss ... i-v-evropa
Като нищо жребия отново да бъде изтеглен с култовото име N3 Bul

Дано не.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 юни 2015 11:00

Тонев сменя Батков

Иво Тонев ще се възцари на 100% в „Левски“ след очакваните рокади следващата седмица, най-вероятно в понеделник. Прогнозира се оттегляне на Тодор Батков. Тонев управлява през 2012-а и до средата на 2013-а, а от март 2015-а пак де факто е на върха в ръководството. Той заема поста председател на управителния съвет. Дали ще замени Батков като шеф на Надзорния съвет? Без значение. Дори друг да се настани там, ще е до голяма степен формално. Вече витаеше името на Иво Кусев, но логичната намеса на фенове блокира варианта. Сега се обсъждат няколко имена, всичко е възможно.
Още в понеделник Батков е отстъпил всичко на Тонев. Нататък вариантите влизат в сферата на предположенията и клюките. И стигат от раздяла на Батков с акции до запазване на основния пакет, който да бъде раздаван на всеки, който инвестира.
Дали „Левски“ реално ще има нов мощен собственик? Възможно е да няма. Защото клубът намали с още 25% бюджета в сравнение с миналия сезон, когато трябваше да дава свършилият парите Батков. Сега „Левски“ е останал с 11 свои юноши и само петима играчи, които не са минали през школата.
Докато ако идва някое от шепнените в запалянковските среди едри имена, няма да се свиват още коланите. Напротив – ще се действа по план с очакване на милиони.
Тонев ще има мисията да търси спонсори и вече наближават два. Вероятно ще бъдат предложени акции срещу пари.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4830533
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

sinyoebe
Контакти:

Мнениеот sinyoebe » 20 юни 2015 16:30

Край! Оставаме единствения велик клуб. Днес е един добър ден за българския футбол!

Върни се в “Левски”