Къде ще бъде по -напечено ???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Къде ще бъде по -напечено ???

Мнениеот TristaNNN » 18 юни 2015 18:02

luxorus написа:
TristaNNN написа:Групата на смъртта се очертава доста интересна и непредсказуема :mrgreen: Погледнато по-глобално, може да се каже, че това до някаква степен ще раздвижи позаспалият футбол във В, дано и повече хора да се върнат по трибуните. Билетчета по 2 лева, скара-бира на стадиона, красиви кътчета в България ... пей сърце 8-)

И от догодина и вие там!

Искаш ама нямаааааааа :P Ще се радваш само на цесекато във В, а ние ще си ви маризим в групата на майсторите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Re: Къде ще бъде по -напечено ???

Мнениеот radoslav_rashkov » 19 юни 2015 14:51

Tepkobek написа:Третия ешалон на бг.футбола от тази есен може да се окаже в пъти по-интересен от така наречената ,,групата на майсторите,,
Много от вас ще се присмиват на това но с оглед на това че ,,В,, Югозападната група събира на едно място цели 10 бивши тима на ,,А,, група-гарантира много емоций,екшън до краен предел и в пъти по-голяма посещаемост на мачовете в сравнение с отборите който ще бъдат излъчвани пряко по Диема спорт-демек майсторите !!! Тук няма две мненния по въпроса-тази ,,В,, група ще бъде много интересна -ето и евентуалните участници в нея за сезон 2015/2016

1-ЦСКА
2-Локо Сф
3-Марек
4-Миньор Пк
5-Беласица Пч
6-Вихрен Сандански
7-Пирин ГД
8-Спортист Своге
9-Рилски спортист
10-Сливнишки герой
11-Струмска слава
12-Витоша Бистрица
13-Велбъжд Кн
14-Чепинец Велинград
15................
16................

Ще бъде интересно,нали :lol: :lol:
п.п-Но всичко зависи все пак от ИЗПЪЛКОМА :!: :!:

Мечтайте! Само че Миньор Перник ще са в Б група. Поздрави на перничани!
Изображение

Върни се в “Футбол - България”