Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 17 юни 2015 23:33

drvasko98 написа:Методи, в настоящия отбор няма нито един играч, който да притежава класата на Топчо, да не говорим за тази на Йовов, Мечо, Бардон или недай Боже Боримиров. Мъри имаше наследен готов отбор трениран 5 години от хора като Петрович, Муслин и Георги Василев и само добави 2-3 имена като с Бардон по средата на сезона се уцели 6 от тотото, каквото се случва веднъж на 20 години или никога. Приликтаа с настоящото е само в сините цветове на екипите и местообитанието.

Ами Зетя, Томашич, Домовчийски, Коприваров. Да не говорим, както казваш за Бардон и Боримиров, а впоследствие и Хичо. От Мъри насам имало ли е треньор да се довери на сините деца? От Мъри насам имаме ли отбор. При Ясен имахме отбор, да, но трима от четиримата най-добри в отбора на Ясен - Дарко, Рабех и Жо - бяха селектирани от Мъри. Просто онзи тъпак Батков не изчака малко. Личното ми мнение е, че Мъри взе от Гочето и Майстора друго - АКЪЛ! Ами всъщност по времето на Мъри бяха разкарани трима футболисти, които щяха да са много ценни - Коловати, Гозно и Букарев. Само че и Стоянов, и Иванов бяха тартори - явно беше, че ги разкараха, де се вика "за добро", само че после при Кокала се разбра, че Гонзо и Топчо чак пък толкова не били свършили за футбола... Кой изгони от Герена Топчо и защо, и има ли нещо общо с едни седем милиона от ШЛ...Както и да е. За мен Мъри направи с по-малко пари по-добри неща, отколкото Илиановци, николайкостовци, гонзовци, стоевци и сие. Кокала просто наследи готов отбор. Но разбира се без да беше върнал Гонзо, кризата в "Левски" щеше да се води, че е от по-отдавна... ;)

Апропо!, ето затова казах, че за мен този сезон това трябва да ни е капитана!

http://topsport.ibox.bg/news/id_393953406

Е, те тоя футболист, ако беше в на Мъри отбора... И ако Стоев ще ми го слага пак на бека, направо да се маха! :evil:

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/i-pe ... -si-333421

Оле, "Любимеца" си тръгва. Ми сега? Без тая дзвездъ? Ще трябва да се залага на Краев... :? Па той ще вземе да вкарва голове... Не е като да ти вкара четири гола в последните пет мача и ти да не го пуснеш в следващия мач, който ти осмисля сезона... дева... Гонзич, братче, как го направи... не знам, брат. Ти уби всичко детско в мен този сезон. Пич си, признавам. Стойчо Младенов да ни беше директор...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2015 10:32

http://topsport.ibox.bg/news/id_607122490
Някой от "Левски" май чете форума :)
Дават лентата на Прохазка

Халфът явно е приел да намали заплатата си до 6000 евро, пише "Труд".
:o

Тея, ако е вярно, че са намалили повече от на половина заплатите по колко получават тея, бе? 12 хилки за седмо място... Тва не е сериозно просто! Убеден съм, че в Локо Сф и Берое получават по-малко...

[offtopic]http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=192340&start=30 :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 юни 2015 11:39

Този форум се чете от доста хора. Имайте го предвид.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юни 2015 11:47

metodito написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_607122490
Някой от "Левски" май чете форума :)
Дават лентата на Прохазка

Халфът явно е приел да намали заплатата си до 6000 евро, пише "Труд".
:o

Тея, ако е вярно, че са намалили повече от на половина заплатите по колко получават тея, бе? 12 хилки за седмо място... Тва не е сериозно просто! Убеден съм, че в Локо Сф и Берое получават по-малко...

[offtopic]http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=192340&start=30 :mrgreen:[/offtopic]

25% е намалението.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 юни 2015 12:19

Някой имa ли идее кво ще се случвa нa товa събрaние? И кво нaмеквa Бaждекa зa смянa нa собственосттa? Кой? Тонев ще предстaвлявa някви лицa или...?

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 юни 2015 12:20

metodito написа:
drvasko98 написа:Методи, в настоящия отбор няма нито един играч, който да притежава класата на Топчо, да не говорим за тази на Йовов, Мечо, Бардон или недай Боже Боримиров. Мъри имаше наследен готов отбор трениран 5 години от хора като Петрович, Муслин и Георги Василев и само добави 2-3 имена като с Бардон по средата на сезона се уцели 6 от тотото, каквото се случва веднъж на 20 години или никога. Приликтаа с настоящото е само в сините цветове на екипите и местообитанието.

Ами Зетя, Томашич, Домовчийски, Коприваров. Да не говорим, както казваш за Бардон и Боримиров, а впоследствие и Хичо. От Мъри насам имало ли е треньор да се довери на сините деца? От Мъри насам имаме ли отбор. При Ясен имахме отбор, да, но трима от четиримата най-добри в отбора на Ясен - Дарко, Рабех и Жо - бяха селектирани от Мъри. Просто онзи тъпак Батков не изчака малко. Личното ми мнение е, че Мъри взе от Гочето и Майстора друго - АКЪЛ! Ами всъщност по времето на Мъри бяха разкарани трима футболисти, които щяха да са много ценни - Коловати, Гозно и Букарев. Само че и Стоянов, и Иванов бяха тартори - явно беше, че ги разкараха, де се вика "за добро", само че после при Кокала се разбра, че Гонзо и Топчо чак пък толкова не били свършили за футбола... Кой изгони от Герена Топчо и защо, и има ли нещо общо с едни седем милиона от ШЛ...Както и да е. За мен Мъри направи с по-малко пари по-добри неща, отколкото Илиановци, николайкостовци, гонзовци, стоевци и сие. Кокала просто наследи готов отбор. Но разбира се без да беше върнал Гонзо, кризата в "Левски" щеше да се води, че е от по-отдавна... ;)

Апропо!, ето затова казах, че за мен този сезон това трябва да ни е капитана!

http://topsport.ibox.bg/news/id_393953406

Е, те тоя футболист, ако беше в на Мъри отбора... И ако Стоев ще ми го слага пак на бека, направо да се маха! :evil:

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/i-pe ... -si-333421

Оле, "Любимеца" си тръгва. Ми сега? Без тая дзвездъ? Ще трябва да се залага на Краев... :? Па той ще вземе да вкарва голове... Не е като да ти вкара четири гола в последните пет мача и ти да не го пуснеш в следващия мач, който ти осмисля сезона... дева... Гонзич, братче, как го направи... не знам, брат. Ти уби всичко детско в мен този сезон. Пич си, признавам. Стойчо Младенов да ни беше директор...

Мъри направи с п..ня боя. Наследи готов и обигран отбор, но възроди отписани играчи като Мечо, Пелето, донякъде Томашич. Най-важното имаше защита, добър вратар и КОЛЕКТИВ.
Последните години Пацо тигъра колко евтини гола пусна ?! Защитата ни е дантела. А Батков че е виновен виновен е, ако онзи отбор беше малко награден с един Гарра и Жо, щеше да гази, но е обществена тайна как още тогава сме имали финансови проблеми към НАП и част от премията за ШЛ е отишла там вместо към играчите.

От сегашния отбор имаме само що годе вратар, ляв бек, който е за пенсия и Прохазка (шапо). реалностите са трагични, намален бюджет, защита пак няма, халфова линия сигурно ще сглобим с Прохазка, Краев, Бедоя и близнаците, НО нямаме нападател. Дано СС пусне повече младоци, но само с тях не става. Дори онзи отбор на Левски с Гиби, Сирака Ники Илиев и Кокала имаше привлечени играчи.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 18 юни 2015 12:53

Айде Педрита вече официално си замина от Левски. Една добра новина. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 юни 2015 13:24

olimpi написа:....
Последните години Пацо тигъра колко евтини гола пусна ?! Защитата ни е дантела. А Батков че е виновен виновен е, ако онзи отбор беше малко награден с един Гарра и Жо, щеше да гази, но е обществена тайна как още тогава сме имали финансови проблеми към НАП и част от премията за ШЛ е отишла там вместо към играчите.

От сегашния отбор имаме само що годе вратар, ляв бек, който е за пенсия и Прохазка (шапо). реалностите са трагични, намален бюджет, защита пак няма, халфова линия сигурно ще сглобим с Прохазка, Краев, Бедоя и близнаците, НО нямаме нападател. Дано СС пусне повече младоци, но само с тях не става. Дори онзи отбор на Левски с Гиби, Сирака Ники Илиев и Кокала имаше привлечени играчи.

В онзи отбор с Гиби, Сираков, Ники Илиев и Кокала, от играчите от последните десет години, място в него, като титуляри щяха да намерят само Жо, Боримиров и Гарата. Гонзо, Бардон и Аниете щяха да са сред резервите. Другите н-стотин играча, могат само да им лъскат ... обувките. И да, в него имаше привлечени играчи, но ядрото сред титулярите, беше от хора, които знаеха за какво играят и как да играят. Имаха и великолепен треньор, който освен, че разбираше от футбол, не цепеше басма на никого. Ето ги титулярите тогава: Михайлов(ю), Пл. Николов(Сп. Пл), Кр. Коев (ю), П. Петров (не е юноша на Левски, но първи професионален договор е с Левски), Н. Илиев (ю), Е. Велев (ю), Гиби (ю), Сираков (ю), М. Вълчев (Ак. Сф), Е. Спасов (ю), Р.Гочев (Чм Бс). Т.е. от титулярния състав, има само 3-4, които не са сини юноши. Сред резервите имаше повече привлечени от други отбори. Т.е. школата е фунционирала на много добро ниво. Защото доста от тези играчи бяха и в националния.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юни 2015 15:17

olimpi написа:
Мъри направи с п..ня боя. Наследи готов и обигран отбор, но възроди отписани играчи като Мечо, Пелето, донякъде Томашич. Най-важното имаше защита, добър вратар и КОЛЕКТИВ.

Втори Топчо няма да има. Факт.

Последните години Пацо тигъра колко евтини гола пусна ?!

Абе бая нещо и извади, мисля. А Пацо имаше ли пред себе си нормални хора. Колко пъти му се налага да играе последен в защита, заради тея некадърници.Последният мач най-добре се видя. Освен двата гола имаше поне два опасни удара във вратата, които не може да се допускат. Да, Йорга си беше на мястото, ама така ли трябва да бъде? Ами чудесата от храброст, които направи в мачовете с Разград? Съгласен съм с теб - нямаме защита вече години, затова и супер се ядосах на зимната подготовка, че се гледаха приоритетно офанзивни футболисти. Да видим сега как ще е, но... Дано е вярно за това момче от Ботев. Имаме нужда от изцяло нова защитна формация. Никакви халфове, нападатели и такива. Халфове имаме близнаците, Бедоя, Роман и Мисяк, нападатели Димитров, Курдов и Краев. Добр-лоши, това е! Нужно е да се помисли вече сериозно за отзад, и това да е смисъл за години.

Това за НАП и парите от ШЛ съм го пропуснал явно...

25% е намалението.

Настоящото намаление не беше ли второто обявено за около година...

Tatone
Контакти:

Време е да сменим плочата!

Мнениеот Tatone » 18 юни 2015 18:39

Не съм писал за любимият отбор от много време и освен причината, че трудно пиша и чета, май, май нямаше какво толкова да пиша. От годините срам и болка и при вида на полуграмотния селяндур, който дава чат-пат някое дълго интервю пълно с недвусмислени глупости и самонавиване колко е велик, нещо в мен започна да се надига. Че повръщам при всяка поява на героят от Мъпет шоу, повръщам. Че акам рядко, всеки път щом някой селски отбор ни разкове, акам. Но това е нищо в сравнение с това което се случва в мен. От "болен" левскар, мустакатия лицемерен чичко и тъпата пръчка ме направиха болен левскар т.е. изпикаха се на кавичките и те увехнаха точно както вехне синята надежда за бой над пребития от съдбата тим на цесека. Великият Гетсби, свива уста и набръчква двата си пръста чело, издува ноздри, опъва кривото носле напред, свива празните си очички, вдига рамене и казва "Е аз ли да влезна да им вкарам" Абе, ей Гонзо ли си , Кермит ли си не те знам кой си ама вземи някоя вечер иди на стоежа, потопи крачета в ей сега налятия бетон, пресен, пресен, направи си бетонени ботушки и се метни от най-високо, че да не вземе да оцелееш по грешка.

Левски е зле на първо място заради онзи, изключително рядко простия директор, който за годините в който е директор, треньор или каквото и да е там в Левски, не можа да научи елементарни неща. Гонзо, тъпо пръчка си, момче. Ако не си го разбрал, аз ти го казвам. Нали я знаете приказката защо си приличат мъртвите и тъпите. Мъртвите не знаят че са мъртви за разлика от всички живи, точно като тъпите пръчки. Много се изговори как други са виновни за това Левски да заприлича на Монтана. Днес не може да ги различиш. Даже Монтана май,май играе по добре!!!

Най-лошото нещо което можеше да се случи на Левски е комбинация от хипер прост човек като Гонзо и мега лукав като Батков. Търкулнало се гърненцето и си намерило похлупак. Гонзо откакто е в този отбор не успя да доведе нито един читав футболист. Е доведе един двама ама те като постояха известно време с него и като го разбраха колко е прост и си отидоха. Жалко за младите момчета който растат около него. Дано не ги разболее от безграничната си тъпота. То простия човек много ефективно дърпа малките надолу към него.

Левски има един път. Утре Батков да сдава а заедно с него да си отива и Гонзи. За него може да се направи компромис и да го запишат в някое селско училище със смесена паралелка та да вземе да изкара тоя втори клас, който преди години го отказа от науката. Надявам се Гонзо да си върви и повече никога да не се появи, защото толкова болка никой, дори и Стойчо Чорбарчето не ми е причинявал, дори полиглота когато излезе с оная тениска с номер 4, дори това съм забравил само от Гонзо се будя нощем и плача, защото тоя невероятен капацитет ми разби душата.
Последна промяна от Tatone на 18 юни 2015 19:25, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”